• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok silik bi çizgi görünüyo gibi, bende 2 gün önce yaptım bu şekildeydi. Bugün tekrar yaptım koyulaşmış, benim bat 25-26 mart gibi. Senin ne zaman? İnşallah vardır
Sagol canm cevabn icin benim persembeydi gunum ve cumada bu testi ypmstim testinin fotosu varsa atablrmsn

Gebelik testimi senin yaptgnda ... Ozamn hamilesin sen
Evet canım gebelik testi, ovulasyonun yanında gelen testlerden. Hatta ilk testin içini açmıştım bu şekildeydi, seninki kadan bile belli olmayan çok silik bi çizgi vardı resimdede hatta göremeyebilirsin
2249787

Canım çok silik bi çizgi görünüyo gibi, bende 2 gün önce yaptım bu şekildeydi. Bugün tekrar yaptım koyulaşmış, benim bat 25-26 mart gibi. Senin ne zaman? İnşallah vardır
Canım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bekleyen herkese. Belirtilerin nelerdi? Hangi tedaviyi gördün? Benim de bat 25-26 mart ama test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. Senin test erken gebelik testi miydi?

Evet canım gebelik testi, ovulasyonun yanında gelen testlerden. Hatta ilk testin içini açmıştım bu şekildeydi, seninki kadan bile belli olmayan çok silik bi çizgi vardı resimdede hatta göremeyebilirsinEki Görüntüle 2249787
Hayrli olsun canim aynen cook dikkatli bakinca anca belli oluo ay insallah benimde koyulasir bende ovulasyn testlerinin yannda gelen geblik testyle yaptim laboquik mi neydi .belki benmki gec dollnmedir oyuzden silik cikmstr yarin bidaha yaparm yada direk kan veririm

Canım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bekleyen herkese. Belirtilerin nelerdi? Hangi tedaviyi gördün? Benim de bat 25-26 mart ama test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. Senin test erken gebelik testi miydi?
Amin canım inşallah hepimize hayırlı haberler olsun. Hiç belirtim olmadı sadece biraz bel ağrıdı vardı adet öncedi ağrı gibi. Tedavi görmedim ama ocak ve şubatta adetlerim düzensizleşti geçen ay 10 gün gecikti adetim oyüzden gitmiştim gittiğimdede çatlamak üzere olan bi yumurta var değerlendir demişti. Erken gebelik testi değildi canım ovulasyonların yanında gelen laboquick gebelik testiydi. Dünde freely marka bi testle yaptım ikinci çizgi baya koyu çıkmış

Hayrli olsun canim aynen cook dikkatli bakinca anca belli oluo ay insallah benimde koyulasir bende ovulasyn testlerinin yannda gelen geblik testyle yaptim laboquik mi neydi .belki benmki gec dollnmedir oyuzden silik cikmstr yarin bidaha yaparm yada direk kan veririm
İnşallah canım hayırlısıyla vardır sendede. Benim adet bittikten 3 gün sonra yumurtlamışım doktorun ultrasonla bakıp demesine göre. Bide benimde silik olan laboquick gebelik testiydi. Freely marka bi test yaptım ondan daha koyu çıkmıştı

İnşallah canım hayırlısıyla vardır sendede. Benim adet bittikten 3 gün sonra yumurtlamışım doktorun ultrasonla bakıp demesine göre. Bide benimde silik olan laboquick gebelik testiydi. Freely marka bi test yaptım ondan daha koyu çıkmıştı
Hmm oyuzden erken cıkmış demkki bende yarın saglık ocagında idrarla yaparım sonrada duruma gore kan verırım vere vere kanm tukenecek oyuzden once bı ıdrarla bakym

Kan vermışmıydın sen

Amin canım inşallah hepimize hayırlı haberler olsun. Hiç belirtim olmadı sadece biraz bel ağrıdı vardı adet öncedi ağrı gibi. Tedavi görmedim ama ocak ve şubatta adetlerim düzensizleşti geçen ay 10 gün gecikti adetim oyüzden gitmiştim gittiğimdede çatlamak üzere olan bi yumurta var değerlendir demişti. Erken gebelik testi değildi canım ovulasyonların yanında gelen laboquick gebelik testiydi. Dünde freely marka bi testle yaptım ikinci çizgi baya koyu çıkmış
O zaman döllenmenin üzerinden 20 gün geçmiştir. Ben bugün yarın yapsam çıkar mı acaba?

O zaman döllenmenin üzerinden 20 gün geçmiştir. Ben bugün yarın yapsam çıkar mı acaba?
Sabah ilk idrarla dene istersen canım, akşam yapılanla sabah ilk idrarda yapılan arasında baya fark vardı. Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla vardır

Gittim canım evet gidene kadar stres de vardı şükür bir sorun yok keseyi de gördük bebişi de kalp atışını da gördük haftaya çarşamba kalp atışını daha iyi duymak için gidicez nasipse. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ☺ Sen naptın?
Biz de Perşembe tekrar gidicez inşallah kalp atışını daha iyi duymak için . Günler geçmek bilmiyor valla😄😄😄 senin için de çok sevindim insan rahat bir nefes alıyor di mi. Darısı diğer arkadaşların başına artık 🙏

ya benim şuan adet olcakmisim gibi sancim var ama normalde gününü hiç şaşmaz adetim .
Genelde gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı canm pek fark yok. Çoğu da pisikilojik. Kesin bu sefer hamileyim dediğimde bile olmadı. Bende de var kasık ağrısı ani batmalar. Ama çok umutlan almıyorum. Hakkımızda hayırlısı. Senin günün yarın demi ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Back
X