- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 26
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
AHahaha bende diyorum ama yok30 un mu yaşı geçmiş hey allammm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AHahaha bende diyorum ama yok30 un mu yaşı geçmiş hey allammm![]()
Fitili bende kullanmistim akinti yapmamisti demekki buhar cok ise yariyo. Insallah faydasini gorursun canim. Adet gunun ne zamanBu sabah sarı renkte yoğun bir akıntım oldu demekki işe yaradı ilk önce fitilimi attım yatmadanda maydanoz buharını yaptım uyudum ilişkiye girmedim sabah baya akıntım oldu iltihap gibi bu akşamda öyle yapıcam hayırlısı bakalım![]()
Benim 3 gün oldu biteli adetim başladım , yumurtlama dönemime kadar yapıcam süt maydanoz buharı 3 yada 5 günlük yapılıyor zatenFitili bende kullanmistim akinti yapmamisti demekki buhar cok ise yariyo. Insallah faydasini gorursun canim. Adet gunun ne zaman
2 gün kala pozitif gordum evetHayırlı olsun 2 kaladan önce testte gormediniz mi pozitifi
Spreyi ney icin kullaniyorsun? İlk defa duyuyorumkızlar ben de spreysiz iliskiye giremiyorum spermleri öldürüyormuş çok üzüldüm.![]()
Ayni durumdayiz. Bana da bu ay olmazsa rahim filmi cekelim dedi doktorumBende sabırsızlıkla mart ayı bekleyenlerdenim. Bi yandan da her ay olumsuza alıştığım için bu ay da olmayacak hissi şimdiden beynime yerleştidoktora gittim yumurtamı takip etti ama çatlatma iğnesi falan olmadı deneyin dedi çünkü her ay problem olmadan yumurta büyüyor çatlıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi istiyecek. Dua ediyorum bu ay olsun diye.
Kimsayal gebelik oldugunu nasil anliyorsunuz? Gebelik testi pozitif mi oluyor?o olmayacak hissi aslında bizi bitiriyor..bizde yaklaşık 5 aydır deniyoruz. bir kimsayal gebelik yaşadım. yumurtalama takibi banada yapıldı. klomen kullandım. cuma dr bakacak büyüme varmı diye. inşallah güzel şeyler duyarız
![]()
Kanda yapılanda değerler gebelik gibi oluyor.. sonrasında düşük gerçekleşiyor. Tabi herkesin bünyesinde farklı olabiliyorKimsayal gebelik oldugunu nasil anliyorsunuz? Gebelik testi pozitif mi oluyor?
ben bi kac ay sonra iliskiye girebildim korkudan psikolojik rahatsizlik işte. spreyle az da olsa uyuşma hissi geliyor o iyi geliyor bana. yani tamamen benimle ilgili sıkıntı. bebekle ilgili değil sprey canimSpreyi ney icin kullaniyorsun? İlk defa duyuyorum
Insallah canim yakin zamanda dualarina kavuşursunKızlar merhaba ben de Mart ayında hamile kalmayı bekleyenlerdenim. Bat 6 mart inşallah bu defa olur. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara umutlanamıyorum o yüzden. Bu sonuç beklediğimiz 5. Ay olacak. Bu ay da hayalkırıklığı olursa doktora gideceğim. İnşallah tez zamanda hepimize nasip olur![]()
Ben de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canımKızlar merhaba ben de Mart ayında hamile kalmayı bekleyenlerdenim. Bat 6 mart inşallah bu defa olur. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara umutlanamıyorum o yüzden. Bu sonuç beklediğimiz 5. Ay olacak. Bu ay da hayalkırıklığı olursa doktora gideceğim. İnşallah tez zamanda hepimize nasip olur![]()
Canim test icin cok erken idrarda gecikme olmadan cikmiyor.Ben de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canım
Ay inşallah erken yaptığım için çıkmamıştır. Bu erken gebelik testleri de fiyasko mu nedir. Bazılarında nedense erken gebelikte çift çizgi çıkmıyor, kaset testlerde çıkıyor. Bu ay umutluydum aslında ama 4 kala test negatif çıktı.Canim test icin cok erken idrarda gecikme olmadan cikmiyor.
Çok umutlanma canim su bikac gununu rahat gecir insallah vardir ama ☺Ay inşallah erken yaptığım için çıkmamıştır. Bu erken gebelik testleri de fiyasko mu nedir. Bazılarında nedense erken gebelikte çift çizgi çıkmıyor, kaset testlerde çıkıyor. Bu ay umutluydum aslında ama 4 kala test negatif çıktı.
Yok canım bu ay yapmadım. Gününün geçmesini bekliyorum. Her defasında yaptığımda negatif görünce daha çok üzülüyorum bu defa geBen de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canım
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah canim yakin zamanda dualarina kavuşursunsonucunu yaz mutlaka burda mutlu oluyoruz kendimizin olmus gibi
Yok canım cesaret edemedim. Her ay erkenden yapıyorum sonuç hüsran. O yüzden bu ay bekleyeceğim. Erken yapıldığında bazen görülmüyor diyorlar. İnşallah senin de öyledir.Ben de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canım