Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu sabah sarı renkte yoğun bir akıntım oldu demekki işe yaradı ilk önce fitilimi attım yatmadanda maydanoz buharını yaptım uyudum ilişkiye girmedim sabah baya akıntım oldu iltihap gibi bu akşamda öyle yapıcam hayırlısı bakalım😍🙈
Fitili bende kullanmistim akinti yapmamisti demekki buhar cok ise yariyo. Insallah faydasini gorursun canim. Adet gunun ne zaman

Bana bu ay yumurta takibi yapiliyor. 5 gun femara kullandim. Bugun 18mm olmasi bekleniyordu yumurtamin. Birazdan doktrun yanina girecegim. Bakalim kac mm olmus.
Bu arada telefondaki programlar ortalama 14.gun diye yumurtlamayi gosterir. Benim genelde 17. Veya 18.gun yumurtam catlar o yuzden cok guvenilir oldugunu dusunmuyorum. Bir ara evde ovulasyon testi yapiyordum ama tabi ki en dogru sonucunu ultrason veriyor

Bende sabırsızlıkla mart ayı bekleyenlerdenim. Bi yandan da her ay olumsuza alıştığım için bu ay da olmayacak hissi şimdiden beynime yerleşti :KK43: doktora gittim yumurtamı takip etti ama çatlatma iğnesi falan olmadı deneyin dedi çünkü her ay problem olmadan yumurta büyüyor çatlıyor ama nasip olmuyor bir türlü. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi istiyecek. Dua ediyorum bu ay olsun diye.
Ayni durumdayiz. Bana da bu ay olmazsa rahim filmi cekelim dedi doktorum

o olmayacak hissi aslında bizi bitiriyor.. :KK43: bizde yaklaşık 5 aydır deniyoruz. bir kimsayal gebelik yaşadım. yumurtalama takibi banada yapıldı. klomen kullandım. cuma dr bakacak büyüme varmı diye. inşallah güzel şeyler duyarız :KK1:
Kimsayal gebelik oldugunu nasil anliyorsunuz? Gebelik testi pozitif mi oluyor?

Kızlar merhaba ben de Mart ayında hamile kalmayı bekleyenlerdenim. Bat 6 mart inşallah bu defa olur. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara umutlanamıyorum o yüzden. Bu sonuç beklediğimiz 5. Ay olacak. Bu ay da hayalkırıklığı olursa doktora gideceğim. İnşallah tez zamanda hepimize nasip olur 🙏

Kızlar merhaba ben de Mart ayında hamile kalmayı bekleyenlerdenim. Bat 6 mart inşallah bu defa olur. Adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara umutlanamıyorum o yüzden. Bu sonuç beklediğimiz 5. Ay olacak. Bu ay da hayalkırıklığı olursa doktora gideceğim. İnşallah tez zamanda hepimize nasip olur 🙏
Insallah canim yakin zamanda dualarina kavuşursun 😊 sonucunu yaz mutlaka burda mutlu oluyoruz kendimizin olmus gibi

Ben de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canım

Canim test icin cok erken idrarda gecikme olmadan cikmiyor.
Ay inşallah erken yaptığım için çıkmamıştır. Bu erken gebelik testleri de fiyasko mu nedir. Bazılarında nedense erken gebelikte çift çizgi çıkmıyor, kaset testlerde çıkıyor. Bu ay umutluydum aslında ama 4 kala test negatif çıktı.

Ay inşallah erken yaptığım için çıkmamıştır. Bu erken gebelik testleri de fiyasko mu nedir. Bazılarında nedense erken gebelikte çift çizgi çıkmıyor, kaset testlerde çıkıyor. Bu ay umutluydum aslında ama 4 kala test negatif çıktı.
Çok umutlanma canim su bikac gununu rahat gecir insallah vardir ama ☺

Ben de 5 mart. Testim negatif çıktı. Sen idrar testi yapmadın mı hiç canım
Yok canım bu ay yapmadım. Gününün geçmesini bekliyorum. Her defasında yaptığımda negatif görünce daha çok üzülüyorum bu defa ge
Insallah canim yakin zamanda dualarina kavuşursun 😊 sonucunu yaz mutlaka burda mutlu oluyoruz kendimizin olmus gibi
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin 😊 tabi hemen yazarım beklediğimiz yönde bir sonuç alırsak 🙋🏻‍♀️

Back
X