Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kör oldum bakmaktan arkadaşlar yaa burda görünecekmi bilmiyorum normalde gölge gibi çizgi görünüyo yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 32984E9B-0FD2-48D2-99F7-009BB3FF016D.webp
    32984E9B-0FD2-48D2-99F7-009BB3FF016D.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 80
Buhar nasil oluyor
Burdaki bir forumda gördüm bende yarım Litre süte bir demet maydonozu parçalara ayırarak koyuyorsun kaynatıyorsun maydonozlarpörsüyünce Aygazdan alıyorsun herhangi bir kovaya döküp çıplak vaziyette üstüne oturuyorsun tam vajinaya denk gelecek şekilde çok sıcak olmamasına dikkat et yarım saat bekliyorum ben varsa enfeksiyon gideriyormuş çok kişi hamile kalmış istersen bir araştır

Benim daha regl dönemim bile bitmedi. Inş bu sefer olur. Allah hepimize nasip etsin arkadaşlar

6. Ayim inşallah olur benimde ama.Benim en büyük sıkıntım adet düzensizliğim var miydi benim gibi düzensizlik yaşayan arkadaşlar

Adetim bitsin diye gün sayıyorum martta isteyen herkesin sonuçları pozitif olsun insallah.. :anneadayı::emir_bebek:

Bende varım bu hafta yumurtlama haftam bakalım Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın benım bu ıkıncı olacak bır kızım var 2 buçk yaşnda eylulde de dusuk yaptım smdı yenıden basladım çlşmalara:KK61:

Ovulasyon testı ypan varmı aranzda ve gebelık testıde yapılıomu ovulasyon testlerıyle . netten almayı dsnyrumda

Burdaki bir forumda gördüm bende yarım Litre süte bir demet maydonozu parçalara ayırarak koyuyorsun kaynatıyorsun maydonozlarpörsüyünce Aygazdan alıyorsun herhangi bir kovaya döküp çıplak vaziyette üstüne oturuyorsun tam vajinaya denk gelecek şekilde çok sıcak olmamasına dikkat et yarım saat bekliyorum ben varsa enfeksiyon gideriyormuş çok kişi hamile kalmış istersen bir araştır
Sonuçlarını benimle paylasirsan sevinirim canim. Ben bi doltora gidicem o zamana kadar bisey denemiyorum

Sonuçlarını benimle paylasirsan sevinirim canim. Ben bi doltora gidicem o zamana kadar bisey denemiyorum
Bu sabah sarı renkte yoğun bir akıntım oldu demekki işe yaradı ilk önce fitilimi attım yatmadanda maydanoz buharını yaptım uyudum ilişkiye girmedim sabah baya akıntım oldu iltihap gibi bu akşamda öyle yapıcam hayırlısı bakalım😍🙈

Back
X