- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki bir forumda gördüm bende yarım Litre süte bir demet maydonozu parçalara ayırarak koyuyorsun kaynatıyorsun maydonozlarpörsüyünce Aygazdan alıyorsun herhangi bir kovaya döküp çıplak vaziyette üstüne oturuyorsun tam vajinaya denk gelecek şekilde çok sıcak olmamasına dikkat et yarım saat bekliyorum ben varsa enfeksiyon gideriyormuş çok kişi hamile kalmış istersen bir araştırBuhar nasil oluyor
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen bizlereBata 2 kala idrar 1 kala kan pozitif![]()
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen bizlere
[/QUOTE
Amin inşallah canim Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yaşatsın bu duyguyu
Çok aminnn
hahaaaa kaç yaşındasınız dahaAhh keşke ya çok istiyoruzzben daha gencim ama eşim kendini yaşlı hissediyor
![]()
21 eşim 30hahaaaa kaç yaşındasınız daha![]()
Amin inşaallah canımAdetim bitsin diye gün sayıyorum martta isteyen herkesin sonuçları pozitif olsun insallah..![]()
Hayırlı olsun 2 kaladan önce testte gormediniz mi pozitifiBata 2 kala idrar 1 kala kan pozitif![]()
Sonuçlarını benimle paylasirsan sevinirim canim. Ben bi doltora gidicem o zamana kadar bisey denemiyorumBurdaki bir forumda gördüm bende yarım Litre süte bir demet maydonozu parçalara ayırarak koyuyorsun kaynatıyorsun maydonozlarpörsüyünce Aygazdan alıyorsun herhangi bir kovaya döküp çıplak vaziyette üstüne oturuyorsun tam vajinaya denk gelecek şekilde çok sıcak olmamasına dikkat et yarım saat bekliyorum ben varsa enfeksiyon gideriyormuş çok kişi hamile kalmış istersen bir araştır
Bu sabah sarı renkte yoğun bir akıntım oldu demekki işe yaradı ilk önce fitilimi attım yatmadanda maydanoz buharını yaptım uyudum ilişkiye girmedim sabah baya akıntım oldu iltihap gibi bu akşamda öyle yapıcam hayırlısı bakalımSonuçlarını benimle paylasirsan sevinirim canim. Ben bi doltora gidicem o zamana kadar bisey denemiyorum