• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kaç günde bir regl oluyorsun canım? Benim yumurtlama günü olarak 22si dedi. Ben bugünü hiç kendim anlayamıyorum ya ne derlerse inanıyorum napıyım :)
Ortalama 27 günde bir regl oluyorum canım. Bu ay program yumurtlamayı 14. Gün yani dün gösterdi. Reglim ilk gününden başlayarak saydığımda 8. 10. Ve 13. Günleri değerlendirdim ben. Bide 15. Gün olur sonrasını Rabbim bilir.

Sessiz sessiz takip ediyordum aslında Bat tarihimi kestiremiyorum maalesef geçen ay 18.gün regl olmuştum bütün dengeleri değişti:( ne olur bu ay kestiremiyorum o yüzden 1,5sene oldu uğraşıyoruz sanırım artık beklemekten yoruldum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Allah bekleyen isteyen herkese en kisa zamanda bu mutlulugu yasatsin insallah ben bugun regl oldum insallah mart ayinda cifr cizgiyi gormeyi nasip etsin Rabbim
Ben adetim biter bitmez incir kurune baslamaya karar verdim hayirlisi insallah
İncir kürü nedir canım ? Hiç duymadım da. Duaların için çok teşekkürler inşallah hepimize burda çift çizgili testlerimizi paylaşmayı yaşatsın Allah

Ben de pek cahil kaldım buralarda ya herşeye yeni öğrendim yeni duydum :)
Hepimiz burdan biçok şey öğreniyoruz.
Ben de preseed pahalı olmasına rağmen denemek istedim. Yumurtlama döneminde ilk defa acayip derecede o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yaşadım. Adetten sonra hep bu jeli kullanmıştım. Belki de o yüzden yoğun oldu. Bu jel o akıntıyı taklit edip spermlerin daha uzun süre hayatta kalmasına yardımcı oluyormuş. Bakalım işe yarayacak mı :)

Ben de preseed pahalı olmasına rağmen denemek istedim. Yumurtlama döneminde ilk defa acayip derecede o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yaşadım. Adetten sonra hep bu jeli kullanmıştım. Belki de o yüzden yoğun oldu. Bu jel o akıntıyı taklit edip spermlerin daha uzun süre hayatta kalmasına yardımcı oluyormuş. Bakalım işe yarayacak mı :)
Vovv süpermişşş inşallah yarar yararsa bizde deneriz :)

yaaa ciddi misin cumartesi doktira da gidicem sorup sizin için de ogreniyim umutmazsam (soracağım o kadar çok sey var ki) ama cok sevindim :KK76::halay:

valla yeri geliyor doktorların vermediği bilgiyi buradan öğreniyorum :)
Doktorların hepsi aynı görüşte değil. Kimi tsh 2.5in altında olmalı diyor kimi 5in altında olması yeterli diyor. kimi gebelik öncesi tetkiklerin tümünü yapmak şart diyor kimi gerek yok bi aksilik olursa yapılır diyor. Kimi sen hatırlatmasan çok önemli şeyleri bile söylemeyi unutuyor. Belki yoğun çalışıyorlar o yüzden ama birbirlerini de eleştiriyorlar. Şu doktor tam tersini söyledi dediğimde o tıptaki gelişmeleri takip etmiyordur diyor tek doktorla yürümek insanın içini rahatlatmıyor artık

Back
X