MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Benimde 1 Mart'a bir şey hissediyor musunuz
Bence bir şey hissetmeseniz de olmayacağı anlamına gelmiyor içinizi ferah tutun. Herkesin bedeni farklı tepkiler farklı. Ben mesela bu sabah berbat bir mide bulantısıyla uyandım ve bence bu çok erken bir belirti. Gebelikle mi alakası var onu da bilmiyorum. Sabredeceğim mecbur.

Test yapacakmısınız bugün

Merhabalar kızlar
Bende 4 Martta transfer oldum, şimdi heyecanla test gününü bekliyorum
Aramıza hoşgeldin canım :) En iyisi neyse onu versin Allah hepimize. Buradan güzel sonuçlarımızı paylaşacağız sıra sıra inşallah kalpten inanıyorum. Aksi bir şey olursa da el ele verir yine destekleriz birbirimizi :) Nerede oldun transferini ?

Hoşbuldumm canım Amin Rabbim hepimizin emeklerini gözaydınlığıyla sonuçlandırsın Bu 2. denemem ve ilk denememde yine grupta anbean birbirimizi takipteydik, çok güzel bir sinerji vardı kızlarla aramızda. Yine öyle olacağını umuyorum Ben Kocaeli, Konak hastanesinde transfer oldum. Sizler nerelerdesiniz?

Ben izmir'de oldum transferimi :) İlk denemem benim. Buradan ayrıca görüştüğümüz arkadaşlarımızda var, benim bi sayfam var transfer öncesi ve sonrası neler yaptığımı paylaşıyorum yada oradaki kızlara da sorular soruyorum bilmediğim şeyler var elbette :) Seni de beklerim sayfama :) mandalinaliboyoz

Ah hadi bakalım ilk denemende bebeğine kavuşursun inşaallah canım Sayfana nasıl geleceğim peki? Hemmen geleyim

merhaba herkesee bende 6 martta tek embriyo transferi oldum. bol bol uzandım istirahat ettim. ama artık hareketlenmeye başlayacağım. doktorumda 2 gün dinlenmen yeterli olur dedi.
sizde durumlar nasl?? ben çok heyecanlıyımm elim karnımda geziyorum 2gündür

Ben 3 Mart'ta transfer oldum doktorum asla yatma dedi yatmadım zaten yatamazdım kendimde :) Ayaklandım hemen işe başladım :) Gayette iyiyim. Ara ara kasıklarımda sancı oluyor. İki gündür de hafif bulantım var ama bence ilaçlardan transferle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bende yerleşme kanaması denilen şey olmadı, ama korkmuyorum çünkü herkeste olmuyormuş. Zaten olsa da anlamam mümkün değil her yerimden fitil akıyor :)))

Evet her yerimizden ilaç ve fitil fışkırıyor O yerleşme kanaması çok az oluyormuş zaten takılma bencede. Test günün 15 Mart gibi heralde benimde 18 i hadi inşallah güzel haberleri alıcaz peşpeşe.

Merhaba . Bende 3 martta transfer oldum. Biraz donuk kaldım ne sevinebiliyorum , ne üzülebiliyorum. İlk kez tüp bebek tedavisi ve transferi oldum . Henüz hiçbir belirti yok . Umarım herkesin pozitif gelir
Hayırlı olsunn inşallah bebeklerimiz bizimledir güzel haberleri paylaşalım birbirimize hormonlarımız bizi bizden aldı bence bide hepimiz elimizden gelenin fazlasını yaptık artık top bebişlerimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…