- 4 Eylül 2024
- 235
- 70
- 13
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Aramıza hoşgeldin :) Transfer öncesi yaptıklarımla ilgili bir hesabım var instada takip edersen sevinirim mandalinaliboyoz hesap ismim sana da çok faydası olur :) Bize güzel haberlerini verirsin inşallah. Günün belli olunca da yaz mutlaka :)Selam kızlar bende martta transfer olucam daha günü belli degil heyecanliyim
Alllaaaa bebişler teker teker gelecek herhalde :) Nasılsınız peki transferden sonra ? Neler yaşadınız ? Hisleriniz nasıl ? Herhangibi bir belirti var mı ?Benim de 3 Mart’ta transfer sonucum belli olacak.Sizin süreç yeni başlayacak benim de inşallah pozitifle sonuçlanmış olur ,sizlerle paylaşırımHepinize sağlıklı değerlerle başlayan,sağlıklı devam eden bir gebelik süreci diliyorum
Benim heralde iki transfer negatif oldu diye bu sefer iki koyuyoruzz.Hos ben ikizden biraz tirsiyorum amaEvet ne yazık ki tek konulacak :) Biraz şansımı zorladım ama kabul etmedi yaşımdan dolayı. İsterdim ama 2 tane koymasını.
Bu benim 4.transferimAlllaaaa bebişler teker teker gelecek herhalde :) Nasılsınız peki transferden sonra ? Neler yaşadınız ? Hisleriniz nasıl ? Herhangibi bir belirti var mı ?
Yaaa neden biz böyle sabırsısız :)))) Bekleyin bekleyin :) Doktor ne diyorsa onu yapın ve test yaptırmayın hayal kırıklığı stres üzüntü yapmasın durduk yere.Bu benim 4.transferimBir önceki transferimde gebelik olmuştu ancak kimyasal ile sonuçlandı.Belirti aramamak gerekir çünkü çok fazla hormon ilacı kullanıyoruz ve doğal gebelik olmadığı için de her şeyi gebeliğe yorabiliyoruz.Ben bu kez rapor aldım evde dinleniyorum.Bu da tutunmaya iyi geliyormuş dedikleri ne varsa yapıp yiyorum yemek dışında bir şey yapmıyorum,yapmamaya çalışıyorum.Duygular karmakarışık.Mesela bu sabah çok ağlamaklı uyandım.Sanırım bu da hormon ilaçlarından.Çok erken olduğunu bildiğim halde gidip kan verdim 0 çıktı Ama üzülmedim çünkü daha 4.gündeyiz
Ben adet bekliyorum 2.adetim gecikti duphaston kullanıyorumAmiiiin çok teşekkür ederim, iyiliğime olacak olan neyse o olsun, en başından beri böyle dua ediyorum. Hepimiz adına da duam budur, sizin süreciniz ne durumda?
Benim doktorum 2. adetimi beklemedi. İlk adetimi oldum Opu'da sonra ilaçlara başladım 10. günümde.Ben adet bekliyorum 2.adetim gecikti duphaston kullanıyorum
Stres yapmadım Allah tan.9.gün falan olsaydı çok üzülürdüm.Daha tutunma süreci bile tamamlanmadı.Ha niye yaptırdınız derseniz sabah böyle ağlamaklı uyandım,kendimi dışarı attım hastanenin yolunu tuttumYaaa neden biz böyle sabırsısız :)))) Bekleyin bekleyin :) Doktor ne diyorsa onu yapın ve test yaptırmayın hayal kırıklığı stres üzüntü yapmasın durduk yere.
Aaa ne güzel bende pcos var o yüzden 2 adet bekliyoruz demiştiBenim doktorum 2. adetimi beklemedi. İlk adetimi oldum Opu'da sonra ilaçlara başladım 10. günümde.
Hoşbulduk canım tabiki takip ederim. Insallah günüm belli olsun yazıcam hemen. Hepimiz pozitif haberler alalım insallahAramıza hoşgeldin :) Transfer öncesi yaptıklarımla ilgili bir hesabım var instada takip edersen sevinirim mandalinaliboyoz hesap ismim sana da çok faydası olur :) Bize güzel haberlerini verirsin inşallah. Günün belli olunca da yaz mutlaka :)
Vardır bir bildiği doktorunun :) Beklemek güzel şey, sabrı yemin ederim bana bu süreç ve tedavi öğretti :)Aaa ne güzel bende pcos var o yüzden 2 adet bekliyoruz demişti
Beklediğim tarih belli olsa bekleyeceğim de belirsizlik işteVardır bir bildiği doktorunun :) Beklemek güzel şey, sabrı yemin ederim bana bu süreç ve tedavi öğretti :)
Adaçayı iç istersen her gün belki işe yarar.Beklediğim tarih belli olsa bekleyeceğim de belirsizlik işte
Duphaston basladi doktorum onunla olurum inşallahAdaçayı iç istersen her gün belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?