- 4 Eylül 2024
- 235
- 70
- 13
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Benim transferim 1 Mart’ta, yakın zamanlarda transfer oluyoruz :)Merhabalar,
3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)
Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.
Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?
Merhaba, dondurulmuş transfer olacak.Merhaba dondurulmus transfer mi taze transfer mi
Hadi beraber pozitiflerimizi paylaştığımız günlerimiz olsun arkadaşım inşallah :)Selaammbende ayni doktor farkli gunlerde transfer oluyorumm yarin ilki cumartesi ikincisi geliyooord
Sizin içinde en iyisi olsun inşallah. Çok iyi dinlenin olur mu. Sakın öyle pat diye ayaklanmayın, kimi dinlesem herkes aynı şeyi söylüyor.Benim transferim 1 Mart’ta, yakın zamanlarda transfer oluyoruz :)
AmiinHadi beraber pozitiflerimizi paylaştığımız günlerimiz olsun arkadaşım inşallah :)
2 gün dinlen en azından bi 48 saatini tamamla :) Sonra kıpırdarsın. Dün bi arkadaş dedi ki prenses olacaksın tadını çıkar :))) Sende çıkar işte tadını :)Amiincumaya da izin aldim,ben ise gideyim diye ugrastim ama izin vermediler bu sefer surekli yatmakta hic benlik degil ama neyse,haftaya zaten yarismam var antalyaya gidicem okulla
Evet yaa ama ben daha once deneyimledim ve bana gore degilmis prenseslik2 gün dinlen en azından bi 48 saatini tamamla :) Sonra kıpırdarsın. Dün bi arkadaş dedi ki prenses olacaksın tadını çıkar :))) Sende çıkar işte tadını :)
Ben bir tane izliyorum netflix dizisi New Amsterdam izlemediysen izle :) Çok sürükleyici gidiyor.Evet yaa ama ben daha once deneyimledim ve bana gore degilmis prenseslikneyse dizi filan bulalim bari izleriz.Heyecan var miii
Ay tamam izleyeyimBen bir tane izliyorum netflix dizisi New Amsterdam izlemediysen izle :) Çok sürükleyici gidiyor.
Embriyolarımla ilgili şimdilik bilgi vermiyorum :) Ama ilerleyen süreçte pozitifi görürsem söylücem her şeyi :) Doktoruma söz verdim konuşmamak için :))) Ama bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum o gün gittiğimde öğrenicem :)Ay tamam izleyeyimzaten baska yapcak bir sey yok senin embriyolar kacinci gun nasillar
Aaaa nedenEmbriyolarımla ilgili şimdilik bilgi vermiyorum :) Ama ilerleyen süreçte pozitifi görürsem söylücem her şeyi :) Doktoruma söz verdim konuşmamak için :))) Ama bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum o gün gittiğimde öğrenicem :)
Evet ne yazık ki tek konulacak :) Biraz şansımı zorladım ama kabul etmedi yaşımdan dolayı. İsterdim ama 2 tane koymasını.Aaaa nedentamam canim insallah pozitif olur sana tek embriyo mu konulacak
Adetten kac gün sonraya planlandı acabaMerhaba, dondurulmuş transfer olacak.
20. gününe denk geliyor.Adetten kac gün sonraya planlandı acaba
Teşekkür ederim İnşallah sizde hayırlısıyla transferinizi olup pozitif görüp saglikli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız20. gününe denk geliyor.
Amiiiin çok teşekkür ederim, iyiliğime olacak olan neyse o olsun, en başından beri böyle dua ediyorum. Hepimiz adına da duam budur, sizin süreciniz ne durumda?Teşekkür ederim İnşallah sizde hayırlısıyla transferinizi olup pozitif görüp saglikli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?