MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

mandalinaliboyoz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
235
70
13
34
Merhabalar,

3 Mart'ta transferim var. Duygularım ve bedenim karmakarışık :) Ben istiyorum ki bu grupta bu ay transfer olacak herkes için bir dua ve enerji zinciri başlatalım :)

Bugün progestan fitille bismillah dedim güne. Biraz önce duphaston içtim. Bakalım önümüzdeki 4-5 gün neler olacak bu ilaçlarla.

Sizde durumlar nasıl kızlar? Hangi gün transferleriniz?

Benim transferim 1 Mart’ta, yakın zamanlarda transfer oluyoruz :)

Amiin cumaya da izin aldim,ben ise gideyim diye ugrastim ama izin vermediler bu sefer surekli yatmakta hic benlik degil ama neyse,haftaya zaten yarismam var antalyaya gidicem okulla
2 gün dinlen en azından bi 48 saatini tamamla :) Sonra kıpırdarsın. Dün bi arkadaş dedi ki prenses olacaksın tadını çıkar :))) Sende çıkar işte tadını :)

2 gün dinlen en azından bi 48 saatini tamamla :) Sonra kıpırdarsın. Dün bi arkadaş dedi ki prenses olacaksın tadını çıkar :))) Sende çıkar işte tadını :)
Evet yaa ama ben daha once deneyimledim ve bana gore degilmis prenseslik neyse dizi filan bulalim bari izleriz.Heyecan var miii

Ay tamam izleyeyim zaten baska yapcak bir sey yok senin embriyolar kacinci gun nasillar
Embriyolarımla ilgili şimdilik bilgi vermiyorum :) Ama ilerleyen süreçte pozitifi görürsem söylücem her şeyi :) Doktoruma söz verdim konuşmamak için :))) Ama bana kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum o gün gittiğimde öğrenicem :)

Aaaa neden tamam canim insallah pozitif olur sana tek embriyo mu konulacak

Teşekkür ederim İnşallah sizde hayırlısıyla transferinizi olup pozitif görüp saglikli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Amiiiin çok teşekkür ederim, iyiliğime olacak olan neyse o olsun, en başından beri böyle dua ediyorum. Hepimiz adına da duam budur, sizin süreciniz ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…