MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Merhaba . Bende 3 martta transfer oldum. Biraz donuk kaldım ne sevinebiliyorum , ne üzülebiliyorum. İlk kez tüp bebek tedavisi ve transferi oldum . Henüz hiçbir belirti yok . Umarım herkesin pozitif gelir
Günaydın hiç üzülme, benimde mesela 3-4 gün belirtileri oldu bu sabah asla o belirtilerin hiçbiri yok Ama umutsuzlukta yok İlkinde olmazsa 2.ciyi deneriz. Biz yeter ki sağlıklı kalalım

Merhaba canım Hadi bakalım pozitif haberlere inşaallah Bende 4 martta transfer oldum, ilk gün hep yattım ama sonra ayaklandım. Etrafı toparlıyorum, pratik yemekler hazırlıyorum filan.. İlk denememde bende elim karnımda geziyordum ama şimdi daha rahatım galiba Kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum sürekli ama zaman geçmiyooooo

Bugün sana da bol şans 2.transferin için Bize güzel haberler ver
Benim ilkinde yerleşme kanamam olmuştu ama çok az, doktor hiç endişe etme demişti ama ben lavaboya gitmeye korkuyorum Benim kanamam test gününden sonra olmuştu ama

Merhaba . Bende 3 martta transfer oldum. Biraz donuk kaldım ne sevinebiliyorum , ne üzülebiliyorum. İlk kez tüp bebek tedavisi ve transferi oldum . Henüz hiçbir belirti yok . Umarım herkesin pozitif gelir
Merhabaaa
Bence aynı donukluk hepimizde var. Çünkü insan olumsuz ihtimali de düşününce kendini bastırıyor. Yani en azından ben öyleyim

Nerdesiniz doktorunuz kim? Test gününüz ne zaman Benim Cem Çelik ve 3. Gün embriyosu ve 15 Mart test günüm
Merhaba Cem hocaya girmeyi planlıyoruz tüp bebek nedeniniz neydi acaba? Birde fiyat olarak bilgi verir misiniz özel sağlık sigortası geçerli oluyor mu acaba işlemleri hoca nerede yapıyor

Merhaba Cem hocaya girmeyi planlıyoruz tüp bebek nedeniniz neydi acaba? Birde fiyat olarak bilgi verir misiniz özel sağlık sigortası geçerli oluyor mu acaba işlemleri hoca nerede yapıyor
Muane ücreti zam gelmeden önce 5000 tl idi zamlı halini bilmiyorum. Embriyo toplama ve transfer 115 bin. İlaçlara 60 -80 bin aradı. Benim ileri yaş yumurta rezervi azlığı. Transfer sonrasında geride yumurta kalırsa dondurmak istersen oda ücretli 31 bin 4 yumurtaya kadar fazlaysa ücrette artıyor. Arada tahlil vs transfer zamanı serum ebbriyo yapıştırıcı gibi işlemler hep ücretli Brüksel tüp bebek merkezînde bütün işlemler

Özel sağlık sigortası geçerli mi bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü bana hiç sorulmadı geçerli olsaydı sorarlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…