Igne olmadim canim ben ama ovu testine gore 12. Gun bugun canim.İğneden sonra kaçıncı gün bu test?
Anladım o zaman negatif galiba.Igne olmadim canim ben ama ovu testine gore 12. Gun bugun canim.
Bende %51 regl %49 bebik diyorumAnladım o zaman negatif galiba.
Bende %51 regl %49 bebik diyorumkirmiziyi gormeden demem %100
Amin canim Insallah hepimizin o mutlu haberi verecegi gunler yakindir. Cok bekletmeden saglikla gelirler insallah.İnşallah vardır bebek
Şöyle alsak hamile haberleri de biz de umutlansak
Benim Bat ayın sonunda inşallah o zamana kadar hepinizin güzel haberini alırız
Amin canim insallah vardir ve artar. Ben kendimi iki durumada hazirladim yarin tekrarlayacagim ama bu erken gebelikti elimde yok baska elimdekiler normal olmadi pazarda yaparimtelefondan bısı anlasılmadı da pc den bakınca ıkı fotoda da gordum cızgıyı. 12. gun ıcın bıraz fazla sılık durabılır ama burda da gordum adet gunu hem de, bu derece sılık goren bazen demekkı gec yerlesıyo ya da ıdrara gec karısıyo ya da ne bıleyım basta zor artıp sonra cok fazla katlıyo ^^ rabbımden umıt kesılmez:)) yıne de yarın testı yenılemenı tavsıye ederım ^^gece de kalkıp gıdıyosan wc ye o bıle etkılıyo sonucta ^^ hayırlısı olsun :))
Var gibi sanki Ben gordum yani hemen mi cikti yoksa bekleyince mi?? Yarin bir daha yapin benceIste canim cok belli belirsiz o yuzden birsey diyemiyorum bir umut belki
Hemen cikti canim ama emin olamiyorum hayirlisi insallah vardir. Tekrarlayacagim.Var gibi sanki Ben gordum yani hemen mi cikti yoksa bekleyince mi?? Yarin bir daha yapin bence
Ay benim de seninle ayni canim hadi hayırlısı3-4 yumurtlama oldu, dün çatlamıştı değerlendik. Ben beklemeye geçtim
Benimde oglumda ilk boyle cikmisti..insallah vardirHemen cikti canim ama emin olamiyorum hayirlisi insallah vardir. Tekrarlayacagim.
Ay sağol inşallah canım yaa içine doğmuştur belkiiiAyyyy hadi inşallah bu ay senden bekliyorum niyeyse icimden geçti
Bat ne zaman enim 20siAy benim de seninle ayni canim hadi hayırlısı
Bilmem kiii. Elimde 2 erken, 1 normal test varBenim de 20 si ne zaman test yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?