Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 5 gün kaldı, olmazsa bende aranızdayım

İnşallah canım ☺ 10 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 12 gün geçti, silik çizgi görüyorum halen ama belirtim de yok hiç. Nasip artık bakalım :) sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Gebelik testinde mi silik çizgi vsr

Eklentiler

• 20200222_074817.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 122
Yoo ben 2.5 yıldır her ay düşünüyrm ama gel gör ki olmuyor.. mart diyelm o zaman olmadı mayıs haziran falan öyle giderr
Zamanını bekliyor. Kısmet geröekten. Olacak inşallah yılmak yok

İnşallah canım ben bu ay bıraktım korunmayı ama olmadı marta bağladık umudu olmassa nisan mayıs diye gideriz. Hiç halilelik olmadı mı? Doktora falan gittiniz mi?
Sebepsiz olmuyor rahim filmi de cektirdim bu ay 4.ay, 6 ay daha süre verdi filmden sonrası için.. Sonra aşılama yaptırcam

1 buçuk yıl olmadıysa belki bi sorun vardır. Doktora gittiniz mi hiç. Allahtan ümit kesilmez. Her ay yeni umıtlar ye Başlıyoruz Allahın izniyle
Sebepsiz canım hiçbir sorun görünmüyor bende de eşimde de.. Tüpler de açık cıktı film de cektirdim film sonrası 6 ay süre verdi doktor 4.ayımdayım.. Sonra aşılamaya bakıcaz

İnşallah canım ☺ 10 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 12 gün geçti, silik çizgi görüyorum halen ama belirtim de yok hiç. Nasip artık bakalım :) sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Nasip canım inşallah bebişin seninledir. Benim bi oğlum var 4 yaşında 2. Gebeliğim kürtajla sonlandı ekim ayında korunmayı şubatta bıraktım nasip bakalım yaşım 32 sizler de tanıtın da tanışalım kaynaşalım

Yoo ben 2.5 yıldır her ay düşünüyrm ama gel gör ki olmuyor.. mart diyelm o zaman olmadı mayıs haziran falan öyle giderr
Ben de 1 bucuk yıldır her ay düşünüyorum nerdeyse 2 yıl olcak.. Nasip diyorum artık walla ilk zamanlar çok takıyordum.. Olmayınca olmuyor maalesef..

İnşallah öyledir Ben 1 buçuk senedir bekliyorum olursa ilk olacak, yaşım genç henüz 22 ama yumurtlama tembelliği var bende o yüzden olmayacak korkusu sarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…