Gelir gelir daha İnşallah ☺Bizden başka kimse düşünmüyor heralde martta gebelik
İnşallah gelmezBenim bata 5 gün kaldı, olmazsa bende aranızdayım
Gelir gelir daha İnşallah ☺
Gelmesin inşallah da bebişin gelsinBenim bata 5 gün kaldı, olmazsa bende aranızdayım
İnşallah gelmez
Gebelik testinde mi silik çizgi vsrİnşallah canım ☺ 10 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 12 gün geçti, silik çizgi görüyorum halen ama belirtim de yok hiç. Nasip artık bakalım :) sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Gebelik testinde mi silik çizgi vsr
Yoo ben 2.5 yıldır her ay düşünüyrm ama gel gör ki olmuyor..Bizden başka kimse düşünmüyor heralde martta gebelik
Gördüm gördüm ay hadi inşallah vardırEvet ama iğnenin etkisinden mi bilmiyorum yapmaya devam ediyorum o yüzden, hayalet çizgi gibi ama görebiliyor musunuz
Zamanını bekliyor. Kısmet geröekten. Olacak inşallah yılmak yokYoo ben 2.5 yıldır her ay düşünüyrm ama gel gör ki olmuyor..mart diyelm o zaman olmadı mayıs haziran falan öyle giderr
Gördüm gördüm ay hadi inşallah vardır
Sebepsiz olmuyor rahim filmi de cektirdim bu ay 4.ay, 6 ay daha süre verdi filmden sonrası için.. Sonra aşılama yaptırcamİnşallah canım ben bu ay bıraktım korunmayı ama olmadı marta bağladık umudu olmassa nisan mayıs diye gideriz. Hiç halilelik olmadı mı? Doktora falan gittiniz mi?
Amin inşallahZamanını bekliyor. Kısmet geröekten. Olacak inşallah yılmak yok
Sebepsiz canım hiçbir sorun görünmüyor bende de eşimde de.. Tüpler de açık cıktı film de cektirdim film sonrası 6 ay süre verdi doktor 4.ayımdayım.. Sonra aşılamaya bakıcaz1 buçuk yıl olmadıysa belki bi sorun vardır. Doktora gittiniz mi hiç. Allahtan ümit kesilmez. Her ay yeni umıtlar ye Başlıyoruz Allahın izniyle
Nasip canım inşallah bebişin seninledir. Benim bi oğlum var 4 yaşında 2. Gebeliğim kürtajla sonlandı ekim ayında korunmayı şubatta bıraktım nasip bakalım yaşım 32İnşallah canım ☺ 10 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 12 gün geçti, silik çizgi görüyorum halen ama belirtim de yok hiç. Nasip artık bakalım :) sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Ben de 1 bucuk yıldır her ay düşünüyorum nerdeyse 2 yıl olcak.. Nasip diyorum artık walla ilk zamanlar çok takıyordum.. Olmayınca olmuyor maalesef..Yoo ben 2.5 yıldır her ay düşünüyrm ama gel gör ki olmuyor..mart diyelm o zaman olmadı mayıs haziran falan öyle giderr
Nasip canım inşallah bebişin seninledir. Benim bi oğlum var 4 yaşında 2. Gebeliğim kürtajla sonlandı ekim ayında korunmayı şubatta bıraktım nasip bakalım yaşım 32sizler de tanıtın da tanışalım kaynaşalım
Korku sarmasın canım evet daha gençsin Rabbimden umut kesilmezİnşallah öyledirBen 1 buçuk senedir bekliyorum olursa ilk olacak, yaşım genç henüz 22 ama yumurtlama tembelliği var bende o yüzden olmayacak korkusu sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?