Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kırmızılarla kavuştuk klomenle denemiştim geçen ay tutmadı bu ay femaraya başlatacak doktorum, bir yandan aşılama öneriyor bu ay yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım kızlar
Ben klomen kullandım da kist oldu bende sonuç alamadım

Amin bu mübarek gecenin hürmetine inşallah

Canım havuç suyu ne için ve nasıl yaptın paylaşır misin
Havuc suyu yumurta çatlatıcı olarak biliniyor adetımın 10.gunu basladım bu benim kararımdı 15.gun yumurtamın catladıgını gorunce ovulasyon testinde o gun ıcmedım yani 10.11.12.13.ve 14.gunun aksamında saat 10 gibi 1.5 bardak kaynamıs suya 2 adet yıkanmış ve uzun uzun dilimlenmiş havucu atıp altını kısıp 20 dk hasladım ılıyınca suyunu suzup içtim

hayırlı kandiller bu gece hem kendime hemde sizlere dua edecegim allahim dileye herkese evlat sahibi yapsin (amin)
kızlar dün itibariyle ovulasyon testine başladım artı incir kurunun 5. günündeyim çift çizgiyi görüncede havuç incire başlıcam bakalım hayırlısı

Bende geldim şubat olmadı malesef bugün adetim geldi Mart diyelim artık...
Çok strese giriyorum adet döngüm yaklaşmaya yakın acaba bu ay tuttumu diye!
Döngüm çok düzenli 26. gün veya 27.gün adet oluyorum.
Bizim beş ay oldu çocuk planlamaya başlıyalı, beş yıl olucaz evleneli...Bir sorun yok ikimizide ama bu kadar sürüceğini tahmin etmiyordum

Bizde 1 senedir deniyoruz bende bilseydim ilkten hemen başlardım çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…