- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Ben klomen kullandım da kist oldu bende sonuç alamadımDün kırmızılarla kavuştukklomenle denemiştim geçen ay tutmadı bu ay femaraya başlatacak doktorum, bir yandan aşılama öneriyor bu ay yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım kızlar
Aynen benimde ilk iki ay ovitrelle ile çatlattık ama bu ay kendisi çatladı. Geçen ay 12.günde daha 18mm yeni olmuşlardı ve iğne vermişti bu ay 10. günde çatladı büyüdü gerek kalmadı. O yüzden bir de onu dene daha etili inşallah nasip olur bu ay.Olmadı keşke nedenini bilsek ama biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebişlerimiz
Havuc suyu yumurta çatlatıcı olarak biliniyor adetımın 10.gunu basladım bu benim kararımdı 15.gun yumurtamın catladıgını gorunce ovulasyon testinde o gun ıcmedım yani 10.11.12.13.ve 14.gunun aksamında saat 10 gibi 1.5 bardak kaynamıs suya 2 adet yıkanmış ve uzun uzun dilimlenmiş havucu atıp altını kısıp 20 dk hasladım ılıyınca suyunu suzup içtimCanım havuç suyu ne için ve nasıl yaptın paylaşır misin
prodictor markanın doğru olduğunu duydum
Yok canım adet oldum bugun biter
Bizde 1 senedir deniyoruz bende bilseydim ilkten hemen başlardım çalışmalaraBende geldim şubat olmadı malesef bugün adetim geldiMart diyelim artık...
Çok strese giriyorum adet döngüm yaklaşmaya yakın acaba bu ay tuttumu diye!
Döngüm çok düzenli 26. gün veya 27.gün adet oluyorum.
Bizim beş ay oldu çocuk planlamaya başlıyalı, beş yıl olucaz evleneli...Bir sorun yok ikimizide ama bu kadar sürüceğini tahmin etmiyordum
İnşallah canım benim ya hayırlısı bekliyorumInsallah kuzum❤beklemek zor ama az kalmis senin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Hayırlı kandiller canım AminHayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?