Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 martta benim bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hayırlısı inş

3 martta benim bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hayırlısı inş
Doğum günümde senin bat

Bat ne zaman ki çok bilmiyorum bu değerleri ama sanki düşük daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler

Beni de ekleyin lütfen bat 11 mart..ilk defa bir kür deniyorum hayıt tohumu içiyorum bakalım etkili olacak mı??İnşallah hayrını görürüm..

Herkese merhaba ben en son 10 subatta adet oldum 4 gun suruyor 5.gunumde sogan kuru ve z.yagında beklemiş ıncır kuru yaptım ovulasyon testi ile takip ettim buraya nedense resim atamıyorum googledan giriyorum ama olmuyor her neyse 5.gunumden itibaren takibe basladım ilk defa yaptıgım ıcın garanti olsun istedim 12.gun iki cızgı net olmaya basladı 13.gun t cızgısı daha koyuydu ve ben tum gun kasık agrısı cektım baya saglam hemde 14.gun yine t cızgısı kırmızıydı ama 1 onceki gun kadar degıl ve 15.gun t cızgısı kayboldu 12.14.ve 16.gunlerımı degerlendırdım adetımın 10.gunu her gece 1 bardak havuc suyu da ıctım 15.gunune kadar sımdı Allaha havele ettim elimden geleni yaptım bat 8mart beni de ekleyin olurda gebe kalmazsam martta devam edıcem yılmak yok yeni kurler beni bekler

Merhaba zeytinyağında beklemiş inciri ne için kullandın ve nasıl yazar mısın?

Merhaba zeytinyağında beklemiş inciri ne için kullandın ve nasıl yazar mısın?
Yumurta arttırıcı yumurtlama saglayıcı adetlıyken yıkayıp ikiye boldugunuz ıncırlerı cam kavanoza koyuyorsunuz ustunu ortecek kadar soguk sıkım z.yag koyuyorsunuz hergun 2 tane yiyorsunuz aksam ac karnına da olur sabah ac karnına da olur adetımın 5. Gunu basladım yemeye 15 gun yıyecegım son 2 gunum kaldı iste gebe kalamazsam kalan z.yagına yine ıncır koycam bı 15 gun daha

Ne kadar bekledi peki incirler zeytinyağında süresi var mı kullanmadan bir akşam önce yapabilir miyim

Günlerimiz aynı bende 10 şubatta adet oldum hatta hamile sandım kendimi 8 martı bekliyoruz

Benimde şubatta 2 gün gecikti tam kan testine gidecektim son kez kontrol ediyim dedim wc de yıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…