Hoş geldinnnŞurda yerimi alayım ☺
Hoşbuldum canımHoş geldinnn
Adetim biterse ben hazır olucam. Ovulasyon testi alsam mı almasam mı arada kaldım.Marta hazırlıklar tamam mı
Ben alacam inşallah. Adetime 1 2 gün kaldıAdetim biterse ben hazır olucam. Ovulasyon testi alsam mı almasam mı arada kaldım.
Netten mi alacaksın bende baktım bugün sitelere ama sipariş vermedimBen alacam inşallah. Adetime 1 2 gün kaldı
Evet cnm internetten. Geçen ayda adım kapıda ödemeli uygun bi site den. Bu ayda ordan alacam yineNetten mi alacaksın bende baktım bugün sitelere ama sipariş vermedim
Neresi acaba orası g.g mi?Evet cnm internetten. Geçen ayda adım kapıda ödemeli uygun bi site den. Bu ayda ordan alacam yine
Yok orda kartla. Ben kapıda ödemeli arıyordum sonunda buldumNeresi acaba orası g.g mi?
Yaz dostummYok orda kartla. Ben kapıda ödemeli arıyordum sonunda buldumlazımda özelden yazarım. Kartın varsa heryerden alabilirsin ☺
İnşallah canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunAsilama tedavisindeyim suan insalah bizede nasıp olur evlat sahibi olmak
Çoğalırsak yapalım cnmListe yapıcakmısın canım?
Ben her gelen ay düşünüyorum ama maalesef 1 bucuk yıldır olmadı.. Her aya umutla baslıyorum adet tarıhım 4 mart.. İnşallah bu sefer gelmezBizden başka kimse düşünmüyor heralde martta gebelik
İnşallah canım ben bu ay bıraktım korunmayı ama olmadı marta bağladık umudu olmassa nisan mayıs diye gideriz. Hiç halilelik olmadı mı? Doktora falan gittiniz mi?Ben her gelen ay düşünüyorum ama maalesef 1 bucuk yıldır olmadı.. Her aya umutla baslıyorum adet tarıhım 4 mart.. İnşallah bu sefer gelmez
1 buçuk yıl olmadıysa belki bi sorun vardır. Doktora gittiniz mi hiç. Allahtan ümit kesilmez. Her ay yeni umıtlar ye Başlıyoruz Allahın izniyleBen her gelen ay düşünüyorum ama maalesef 1 bucuk yıldır olmadı.. Her aya umutla baslıyorum adet tarıhım 4 mart.. İnşallah bu sefer gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?