Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de artık rahatça hamileyim diyorum ama bu durum sürekli olur ve tutunur bebeğim. Bugün acilde kan verdim 157 çıktı beta. Adetim 2 gün gecikmişti. Cuma kontrole gideceğim. Bakalım

Sağol canım benim adetim 4 gün oldu geçti ondan böyle koyu çıktı canım dizinde mi ilk gebeliğiniz

Günaydın arkadaşlar 11 -12 -13 -14 de yumurtlama gördüm 15 de çatladı bu gün yada yarın regl olmam gerekiyor biraz önce test yaptım gebelik kocaman bi tek çizgi çok üzgünüm

Günaydın arkadaşlar 11 -12 -13 -14 de yumurtlama gördüm 15 de çatladı bu gün yada yarın regl olmam gerekiyor biraz önce test yaptım gebelik kocaman bi tek çizgi çok üzgünüm
Canım üzülme herşeyin zamanı var zamanı gelince öyle bir oluyor ki

Üzülmemek elde değil 7.5 aydır evliyim ovulasyonla 3 denemem bu ay yumurtlama uzun sürdüğü halde nerdeyse hergün değerlendirdim çok umutluydum

Üzülmemek elde değil 7.5 aydır evliyim ovulasyonla 3 denemem bu ay yumurtlama uzun sürdüğü halde nerdeyse hergün değerlendirdim çok umutluydum
Daha çok yenisin canım stres yapma ki bebeğin olsun derlerdi büyükler inanmazdım ama kendimden biliyorum kafanı başka şeylere ver benimde bir yıldır olmadı hemde ben bebeğimi kucağıma alacakken kaybettim o kadar zor günler yaşadım ki ama Allah’a dua et umudunu kesme

İnşallah canım hayırlısı olsun gaz ağrısı oluyordu adet öncesi öyle bişey mi ki
cnm biomiyorm hiç yasamadm ben adetlerimden öncede böyle ağrıki anlamadm belkide dediğin gibi gaz şişliğidir

Kızlar günaydın.
Çok afedersiniz ama akıntımın rengi bir tuhaf sarı gibi sanırım enfeksiyon oldum yani tam zamanında doktora gidemiyoruz ki
Evde ne yapabilirim sirkeyi seyreltip kullanmayı duydum ama zararı olmaz umarım kullansam mı ki ?

Canım sadece akıntımı var ağrı kaşınma kötü koku falan varmı?

Bugun karnim agriyor diye doktora gittim . Yumurtlama tarihime gore 5+4 olmaliyim. Karindan iki salladi.ultrasonu 4.5 hafta anca dedi..ben sok. Bhcg bakalim dedi. Baktik sonuc 23000.. 4.5 haftada bu deger olur mu? Daha 9 martta silik cizgiyle normal gebelik testiyle ogrenmistim. 14. Gun t c den koyu cikmisti normal genelikte yine.. =( bisiyler ters gidiyor korktum aciklama.bile yapmadi. Ovulasyonu biliom diyorum gec dollenmedir diyo 24 dpo bugun sasmaz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…