- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 35
Bugün devlet hastanesinde acilde yaptırdım benNerdenuaptırdınız beta testini acaba sağlık ocağında mı
Sağol canım benim adetim 4 gün oldu geçti ondan böyle koyu çıktı canım dizinde mi ilk gebeliğinizHayırlı olsun canım ☺ maşallah hcg testin baya belirgin çıkmış, muhtemel doğum tarihimiz aynı olunca dikkatimi çekti, benim bugün adet günümdü bu kadar koyu çıkmadı ama daha belirgindi iki gün öncesine göre
dun gidemedin bugun gidecem cnmDasmeer doktora gidecektin ne oldu?
Kan vermeye mi gideceksin canımdun gidemedin bugun gidecem cnm
Canım üzülme herşeyin zamanı var zamanı gelince öyle bir oluyor kiGünaydın arkadaşlar11 -12 -13 -14 de yumurtlama gördüm 15 de çatladı bu gün yada yarın regl olmam gerekiyor biraz önce test yaptım gebelik kocaman bi tek çizgi çok üzgünüm
Acilde yaptırdım canımNerdenuaptırdınız beta testini acaba sağlık ocağında mı
Daha çok yenisin canım stres yapma ki bebeğin olsun derlerdi büyükler inanmazdım ama kendimden biliyorum kafanı başka şeylere ver benimde bir yıldır olmadı hemde ben bebeğimi kucağıma alacakken kaybettim o kadar zor günler yaşadım ki ama Allah’a dua et umudunu kesmeÜzülmemek elde değil 7.5 aydır evliyim ovulasyonla 3 denemem bu ay yumurtlama uzun sürdüğü halde nerdeyse hergün değerlendirdim çok umutluydum
Günaydın canım,Hayırlı sabahlar ☺
İnşallah canım hayırlısı olsun gaz ağrısı oluyordu adet öncesi öyle bişey mi kiGünaydın canım,ayy karnım.varya patlicak gibi yaa yatamadım hiç niye böyle oldu cnm ya adete son 5gun inş hastalanmam
cnm biomiyorm hiç yasamadm ben adetlerimden öncede böyle ağrıki anlamadm belkide dediğin gibi gaz şişliğidirİnşallah canım hayırlısı olsun gaz ağrısı oluyordu adet öncesi öyle bişey mi ki
Canım sadece akıntımı var ağrı kaşınma kötü koku falan varmı?Kızlar günaydın.
Çok afedersiniz ama akıntımın rengi bir tuhaf sarı gibi sanırım enfeksiyon oldum yani tam zamanında doktora gidemiyoruz ki
Evde ne yapabilirim sirkeyi seyreltip kullanmayı duydum ama zararı olmaz umarım kullansam mı ki ?
Canım sadece akıntımı var ağrı kaşınma kötü koku falan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?