Belki bebişten dir test yaptınmı?Yani akıntı bı de kasıklarda ara ara batmalar oluyor canım ama reglim yaklaştı 2 gün kaldı ondan herhalde.
İlk haftalarda geriden gelebilir sonra haftasını yakalar. Makinadan ölçümdem bile farkediyor sıkma canınıBugun karnim agriyor diye doktora gittim . Yumurtlama tarihime gore 5+4 olmaliyim. Karindan iki salladi.ultrasonu 4.5 hafta anca dedi..ben sok. Bhcg bakalim dedi. Baktik sonuc 23000.. 4.5 haftada bu deger olur mu? Daha 9 martta silik cizgiyle normal gebelik testiyle ogrenmistim. 14. Gun t c den koyu cikmisti normal genelikte yine.. =( bisiyler ters gidiyor korktum aciklama.bile yapmadi. Ovulasyonu biliom diyorum gec dollenmedir diyo24 dpo bugun sasmaz yani..
Inşallah canım bu ay ilk defa yumurtlamam da 4 gün sürdü değerlendirmek için o kadar cabaladimki üzüldüm yaniDaha çok yenisin canım stres yapma ki bebeğin olsun derlerdi büyükler inanmazdım ama kendimden biliyorum kafanı başka şeylere ver benimde bir yıldır olmadı hemde ben bebeğimi kucağıma alacakken kaybettim o kadar zor günler yaşadım ki ama Allah’a dua et umudunu kesme
Hayırlısı kuzum rabbim en kısa sürede nasip etsin inşAllahInşallah canım bu ay ilk defa yumurtlamam da 4 gün sürdü değerlendirmek için o kadar cabaladimki üzüldüm yani
Belki bebişten dir test yaptınmı?
Belli olmaz canım adet gelmeden olumsuz düşünmeÖyle olsa keşke canım ama sabah yaptım negatif
11 gün geçmiş yumurtlamadan, olsa çıkardı zaten
Sağol canım benim adetim 4 gün oldu geçti ondan böyle koyu çıktı canım dizinde mi ilk gebeliğiniz
Canım kasım annelerine filan yazsan daha iyi cevap verirlee aslında. Biz bilemiyoruz ki. Ama degerin düşük değil gibi.Bugun karnim agriyor diye doktora gittim . Yumurtlama tarihime gore 5+4 olmaliyim. Karindan iki salladi.ultrasonu 4.5 hafta anca dedi..ben sok. Bhcg bakalim dedi. Baktik sonuc 23000.. 4.5 haftada bu deger olur mu? Daha 9 martta silik cizgiyle normal gebelik testiyle ogrenmistim. 14. Gun t c den koyu cikmisti normal genelikte yine.. =( bisiyler ters gidiyor korktum aciklama.bile yapmadi. Ovulasyonu biliom diyorum gec dollenmedir diyo24 dpo bugun sasmaz yani..
Belli olmaz canım adet gelmeden olumsuz düşünme
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin. Ona kafanı takma benim de aynısı olmuştu hep geriden geldi ilk haftalardan beri. Bende senin gibi hangi gün ilişki hangi gün yumurtlama tam olarak bildiğim halde geç döllenmedir deyip gönderiyorlardı. Daha sonra doktor bir hafta gibi bir süre adet tarihini sonraya çekti. Ama ben bebeğimi başka sebeplerden dolayı 27 haftalık kaybettim. Sen içini ferah tut. Bir hafta sonra tekrar muayene ol ama. Birde vajinal baktırırsan daha güzel bir sonuç alırsın bence detaylı bakacağı içinBugun karnim agriyor diye doktora gittim . Yumurtlama tarihime gore 5+4 olmaliyim. Karindan iki salladi.ultrasonu 4.5 hafta anca dedi..ben sok. Bhcg bakalim dedi. Baktik sonuc 23000.. 4.5 haftada bu deger olur mu? Daha 9 martta silik cizgiyle normal gebelik testiyle ogrenmistim. 14. Gun t c den koyu cikmisti normal genelikte yine.. =( bisiyler ters gidiyor korktum aciklama.bile yapmadi. Ovulasyonu biliom diyorum gec dollenmedir diyo24 dpo bugun sasmaz yani..
rabbim bidaha yasatmasin. Cok sagolMerhaba canım hayırlı olsun bebeğin. Ona kafanı takma benim de aynısı olmuştu hep geriden geldi ilk haftalardan beri. Bende senin gibi hangi gün ilişki hangi gün yumurtlama tam olarak bildiğim halde geç döllenmedir deyip gönderiyorlardı. Daha sonra doktor bir hafta gibi bir süre adet tarihini sonraya çekti. Ama ben bebeğimi başka sebeplerden dolayı 27 haftalık kaybettim. Sen içini ferah tut. Bir hafta sonra tekrar muayene ol ama. Birde vajinal baktırırsan daha güzel bir sonuç alırsın bence detaylı bakacağı için
Tesekkur ederim:')Canım kasım annelerine filan yazsan daha iyi cevap verirlee aslında. Biz bilemiyoruz ki. Ama degerin düşük değil gibi.
insallah dediginiz gibi olur.İlk haftalarda geriden gelebilir sonra haftasını yakalar. Makinadan ölçümdem bile farkediyor sıkma canını
Bugün yapmadım ben canm ya dediğin gibi olsa çıkardı diye düşünüyorum birde benim prolaktin problemim var ilaç kullanıyorum hamileyim dir diye pazartesi içmedim ilacı
Öyle olsa keşke canım ama sabah yaptım negatif
11 gün geçmiş yumurtlamadan, olsa çıkardı zaten
Bugün yapmadım ben canm ya dediğin gibi olsa çıkardı diye düşünüyorum birde benim prolaktin problemim var ilaç kullanıyorum hamileyim dir diye pazartesi içmedim ilacı
Benim 4 ay önce 150 çıktı sonra 32 ye düştü hala kullanıyorum hafta da 2 gün yarım doz hayıt otu da kullanıyorum dustumu takip de edemiyorum malum olaylardan dolayı benim durumdan dolayı gebelik olmayabilirBenim de prolaktin yüksek ama ilaç vermedi doktor bana. En son 27 çıkmıştı galiba fazla yüksek değil dedi ondan önceki ay 36 çıkmıştı.
Benim 4 ay önce 150 çıktı sonra 32 ye düştü hala kullanıyorum hafta da 2 gün yarım doz hayıt otu da kullanıyorum dustumu takip de edemiyorum malum olaylardan dolayı benim durumdan dolayı gebelik olmayabilir
Kuzum senin dün değerin kaç çıkmıştıÇokluğundan değil canım dışarı çıkmaya korkuyorum ya ben oyüzden diyorumgitmen gerektiği zaman tabiki gideceksin riske atamazsın
Sağlıkla kucağına al canımEvet benim de ilk gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?