Gebeliğe Hazırlık Mart ayı hamilelik planlayanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle yapacagim zaten . Var tabi kendimce ne kadar dogru ama bi cok yazida gunleri degerlendirgimiz icin vucut on hazirlik yaptigindan yanilmalar illaki mevcut olabiliyomus. Anlamsizca gaz sancim var günlerdir alt tarafimda agri kasik agrisi surekli idrarim geliyomus gibi oluyo sistit degilim idrarimda yanma filan yok anlamadim gitti . Hasta olursam kendime bi doktor bulup ucuncu gun gitcem. Adetim duzenli hic sıkıntım yok ovulasyonla degerlendirdim günleri catladida 7sinde

Kuzum ben dün akşam 5 de özelde kan verdim 24 çıktı 3 saat sonra devlette kan verdim 18 çıktı kimyasal mı yaşıyorum acaba
Farklı merkezler olduğu için öyle çıkmıştır canım 3 saat içinde değerin düşeceğini sanmıyorum stres yapma herşey yolundadır

Öyle mi diyorsun çevrenizde böyle durum yaşayan oldu mu arkadaşlar
ben kendim bizaat yaşadım sabah başka özel hastane akşam başka özel hastane de yaptırdım farklı çıktı.Her zaman aynı yerde yaptır. Mesela bundan sonra belirle ve yükselişi ordan takip et.

ben kendim bizaat yaşadım sabah başka özel hastane akşam başka özel hastane de yaptırdım farklı çıktı.Her zaman aynı yerde yaptır. Mesela bundan sonra belirle ve yükselişi ordan takip et.
Peki arasındaki fark kaçtı mesela canım söyler misin ve kaç saat arayla yaptın

Hadi bakalım inşallah hayırlı habri verirsin canım. Ben kendimden örnek veriyim normal adet olacağım zamanla hamile kaldığım zaman kesin fark ediyor ve 2 hamileliğimde de önceden gidip öğrendim. Ayaklarımın altı yanar mesela benim. Bir de baş ağrım olmaz normalde adete yakın olur.Midem dolu sanki çok yemişim gibi az yesemde ve yanma. Yani göğüs şişmesi gaz sancısı kasık ağrısı zaten adette olan şeyler olduğu için onlarla çok anlaşılmıyor.Zaten kendini dinlediğinde o farkı görürsün. 12. gün bugün yani 2 gün sonra tekrarla kesin netleşir.

Sonrasında sağlıklı bir şekilde devam etti mi peki
Hayır canım etmedi ama senin etmeyeceği anlamına gelmez. Daha çok yeni değerin düşük biraz bekle karamsarlığa kapılma. Sadece bana denilen bu arkadaşım hastanede çalışıyor mutlaka aynı yerde yapılmasını söylüyorlar. Sen yarın kan ver saati fark etmez zaten önemli olan aynı yerde vermen ve 2 katı artış olması.

Aynen oyle suan olsa zaten kanda kesin cikar iki gun daha bekleyecegim gunum sasmiyo zaten yoksa da direk kana giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…