- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Olsun kanda tescillensin Bat cumaymiydi benimleydin heraldeSağol canım evet normal gebelik testi kan için akşam gidebilirim anca
bekle bakalim bende bekliyim bariAnladim canim bekleyecegim iki gun daha
Evet 20 siydiOlsun kanda tescillensin Bat cumaymiydi benimleydin heralde
Bende sabah yaptim ama cikmadi cumayi bekleyecegimEvet 20 siydi
Sana daha varmis iki gün nasil gececek ben dusunuyorumbekle bakalim bende bekliyim bari
Canım yaaa hayırlısı olsun insallahTabi canim buraya katilincs heveslendim yoksa aklimda yoktu
Ay insallahCanım yaaa hayırlısı olsun insallah
Evet varsa ailde bence de uzatmadan mutlaka git bir şey kaybetmezsin. Ne kadar çabuk önlem o kadar iyi. Biz 3 sene bekledik önemsemedik şimdi uğraşıp duruyoruz işte. Belki de yerleşme belirtisydi. Testlere çok güvenme en güzeli kan vermek. sen 2 gün daha bekle olmazsan hemen kan ver bence. Birde her aydan farklı bir belirtin var mı?Olmazsa doktora gitmeyi planliyorum zaten iki ablamimda rshim filminden sonra oldu polip yapisiklik sıkıntıları vardı genetik olabiliyomus bu tarz seyler gec kalmadan gitcem insallah gerek kalmaz da bilmiyorum. Ama tuhaf suan iki uc gun oncesinden lekelenmem oluyodu tam kanama baslamasinds sayiyorum oda gelmiyo berraklık var .
asil 5 gun nasil gececek keske benimde 2 gunum olsaaaSana daha varmis iki gün nasil gececek ben dusunuyorum
yok canım yaşamadım yerleşme kanamasıBende sabah yaptim ama cikmadi cumayi bekleyecegimyerlesme kanamasi gibi bisey geldi mi
Adete yakın olan şeyler vardı ekstra değişik bişey yoktuhasbeee Peki canım herhangi bir belirtin oldu mu ?
Tebrik ederim canım hayırlı olsun böyle hberler almak çok güzel yavaş yavaş hamile kalanlar artıyor darısı bizlere insallahEki Görüntüle 2606266 bende durumlar böyle ☺
Sağol canımTebrik ederim canım hayırlı olsun böyle hberler almak çok güzel yavaş yavaş hamile kalanlar artıyor darısı bizlere insallah
Benimde öyle çıkmıştı ama kuzum iki gün geçsin öyle test yapBende cok baktim banada sanki oyle geldi fonladim ama biseye yaramadi
Amiinnn inşallah canım bizlerede buguzel haberi vermek nasip olur inşallahSağol canım ☺ dualarımdasınız hepiniz inşallah yakın zamanda sizlerde hayırlı haberi alacaksınız
İnşallah canım Rabbimin izniyle olacakAmiinnn inşallah canım bizlerede buguzel haberi vermek nasip olur inşallah
Öyle mi diyorsun çevrenizde böyle durum yaşayan oldu mu arkadaşlarMerhaba,
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Mümkünse testi aynı yerde tekrarlayınız. Farklı laboratuvarlar da farklı sonuçlar elde edersiniz çünkü hassaslık derecesi farklıdır.
İnşAllah canım sağolR ressamasel canım stres yapmamaya çalış inşallah bebişin sağlıkla seninledir onu da etkilemesin
Hayırdır canım ne oldu kaçırdım galiba benÖyle mi diyorsun çevrenizde böyle durum yaşayan oldu mu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?