- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Evd gercekten oyleElbette ama her zaman 22 23 yaşımda kalmak istemişimdir çok güzel yaşlar
Aynen cnm kısmet ne zmnsa o zmn geliyor. Hayırlısıyla en yakın zmnda olur inşallahBn hmn hamile kaldim ikisinede ama su 2 aydir deli gibi ustune dustum olmadi bu ay biraktim takip etmiyom olursa olur olmazsa hayrlisi dio bide boyle dencem
Konya benimKizlar sehirler neresi
Aaa ben gaziantep hep konyayi merak etmisimdirKonya benim
Buyrun gelin tatilde gezelim beraberAaa ben gaziantep hep konyayi merak etmisimdir
Bn burdurluyum kizlarKonya benim
YakınmışızBn burdurluyum kizlar
Evd cnm konya cok guzel bir yer yolunuz duserse bklerim her zmnYakınmışız
Su virüs zimbirtisi olmasaydi bugun gelcektim bnde canakkaleye amamalesef iptal olduÇanakkale
Aaa öylemi gezmeye mi yoksa buralımısınSu virüs zimbirtisi olmasaydi bugun gelcektim bnde canakkaleye amamalesef iptal oldu
Gezmeye cnm yaa burdurluyum bnAaa öylemi gezmeye mi yoksa buralımısın
İnşAllah nasip olur gelmek bende istanbulda doğdum büyüdüm ama evlendikten sonra Çanakkale ye yerleştikGezmeye cnm yaa burdurluyum bn
Ins bigun yolum duserGezmeye cnm yaa burdurluyum bn
Hmm bnm gittigim yerler hep gezmelik burdur disina cikmadim gittim gezdim dondum geldmİnşAllah nasip olur gelmek bende istanbulda doğdum büyüdüm ama evlendikten sonra Çanakkale ye yerleştik
cnm nasilsin senneyaptinne güzel kıymetini bilin ben oldum 29
Esimin kendi isi olmasaydi blki bzde baska bi sehire yerlesebilrdik cnm sz gbiHmm bnm gittigim yerler hep gezmelik burdur disina cikmadim gittim gezdim dondum geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?