Hastanede yaptırın ultrasond da baktır gözükür çatladıysaNerden yaptırıyoruz testi
Canım hiç klomen kullandığın ayda yumurtanın büyümediği oldu mu ? Benim ilk ay günde 2 defa içtiğim hapla yumurtam büyüyüp kendiliğinden çatladı ama geçen ay günde 3 kere içmeme rağmen doktor istediğim gibi değil dedi adet söktürücü verip adet olunca gel dedi anlamadım etki etmese ilk ayda büyümezdiBenim klomenle 4. Ayım canım takıldığın yerde bana sor.
Diger tarafta yazdım canım sana cevabı.Canım hiç klomen kullandığın ayda yumurtanın büyümediği oldu mu ? Benim ilk ay günde 2 defa içtiğim hapla yumurtam büyüyüp kendiliğinden çatladı ama geçen ay günde 3 kere içmeme rağmen doktor istediğim gibi değil dedi adet söktürücü verip adet olunca gel dedi anlamadım etki etmese ilk ayda büyümezdi
Kız fotonu yine atsana profiline görmek istiyorumHamile kalmak ve devami icin Dua..
Çocuğu olmayanlar her gün 100 defa enbiyâ Sûresi 89.âyet olan aşağıdaki âyet-i Kerimeyi 100 defa okur. وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ “Bismillahirrahmanirrahim.Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrül vârisin.” İstiğfar...www.kadinlarkulubu.com
Koşun kızlar.
Sağol kuzum amin inşallah ama sanmıyorum değerim düşüyor.Canım çok üzüldüm, yeni gördüm mesajını da. Umarım sağlıkla tutunur miniğin.
23-24 gibi yap.26 subat son adet tarihim acaba ne zaman test yapsam cikarbiraz heyecanliyim
Yaaa cok heyecanliyim nerdeyse test alacaktim bugun23-24 gibi yap.
Yok kız dur ne ettinnYaaa cok heyecanliyim nerdeyse test alacaktim bugun
Bu konuya nerden geldik şimdi durduk yereKız fotonu yine atsana profiline görmek istiyorum
Evet ya bende görmedimBu konuya nerden geldik şimdi durduk yere
Geçmiş mesajına denk geldim deBu konuya nerden geldik şimdi durduk yere
Yumurtlamadan en az 9 10 gün sonra anca oda bellki çıkar az sabırGormemis bebek planlamis
Tutacam kendimiYumurtlamadan en az 9 10 gün sonra anca oda bellki çıkar az sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?