- 13 Temmuz 2023
- 711
- 175
- 23
- Konu Sahibi Bihterziyangil
-
Benimde herhangi bi belirtim yok umutsuzum yaniiiGeçen aşılamada test yapamadan regl olduğum için bunda tüm testleri yapıyorumsanmıyorum canım ben pek prosedür gereği yaptırıyorum tamamen zaten regl olunca tüp bebek yolları bekler beni
Aynen verde kesin yok de belki bi sürpriz de olur insallahBugün ilk idrarla yaptım yine negatif. Yarın kan günüm kan vercem ve kurtulcam şu düşüncelerden ondan sonra doktor ne zaman derse tüp bebeğe geçeceğim napayım ya nasip olmayınca olmuyo
Bana olacak tek sürpriz kocaman bi negatifAynen verde kesin yok de belki bi sürpriz de olur insallah
Offff deme öyleBana olacak tek sürpriz kocaman bi negatifmillet 13. Günde koyulaşmayı kontrol ediyo ben negatifi
Üzülme ya ben kabullendim oturdum bi de Yaprak dökümü izliyorum valla birazdan da saçımı boyucamOffff deme öyleüzülüyorum ya artık
İstemiyorduk hiç 30 dan sonra bi geldiler banaGerçektennnnBenim 2. Aşılama canım ilkini yaptırdım sonra hiç beklemeden 2. Yi yaptırdım. O yüzden doktor bana biraz bekleyelim diyebilir en azından 1 ay dinlen derse çok iyi olcak göbeğim ve kolum iğne yapmaktan delik deşik senin kaçıncı?
yaaa siz çok korunmuşsunuz kızzzz o kadar beklemeseydinya
Benim de evlenmeye niytim yoktu 32 yaşında eşim çıktı karşıma bi aşık oldum evlendim evlenmeden önce istemezdim çocuk yapmıcam diyordum ama istiyormuşum meğerİstemiyorduk hiç 30 dan sonra bi geldiler banaeşime aman uğraşmayalım desem şimdi bile aaa ok der ama hem amh düşük hem yarım rahimli olduğumu öğrendim bu süreçte o yüzden devam mücadeleye. Benim de 2. Aşılama tamamen prosedür gereği yapıldı rapor için regl olursan gel hemen tüpe başlayacağım dedi doktor. Valla ara versek cidden iyi olacak göbeğim davul gibi oldu. :/ spor falan da yapamıyorum riskli durumum diye öyle bekliyorum ama giderim büyük ihtimal regl de.
Bende sihirli annemi izliyorum yaprak dokumunu 3 kere bitirdim ahahshshshÜzülme ya ben kabullendim oturdum bi de Yaprak dökümü izliyorum valla birazdan da saçımı boyucam
En azından bi sorun yok canım öyle düşün amh da yüksek tüp bebekte şansın olurBenim de evlenmeye niytim yoktu 32 yaşında eşim çıktı karşıma bi aşık oldum evlendim evlenmeden önce istemezdim çocuk yapmıcam diyordum ama istiyormuşum meğerekimde 34 olcam temmuz da 2. Yılımıza gircez hala 1 gebelik bile elde edemedim çok üzülüyorum. Bende de eşimde de bi sorun yok ama yaştan olmuyo diye düşünüyorum ben. Benim amh yaşıma göre çok iyi 3.12 Aslında bizde prosedür gereği yaptırdık ben biliyordum tüp bebeğe gideceğimi ama insan yaptırınca da bekliyo ne biliyim ya. İniallah tüp bebekten bari yüzümüz güler
Bende her sene düzenli bitiriyorum yaprak dökümünü benim 6. İzleyişim olabilir replikleri ezberledimBende sihirli annemi izliyorum yaprak dokumunu 3 kere bitirdim ahahshshsh
Bu gidişle benim tüp bebekte tutmaz gibi geliyo ama bütün tuşlara basmak için denicem napim ya insan çıldırcak düşünürken :/En azından bi sorun yok canım öyle düşün amh da yüksek tüp bebekte şansın oluraynı yaştayız benim amh 1.77 :/ 4 senedir evliyiz işte bizde. 2 senedir bir kere bile hamile kalamadım bende :/
bu arada kızlar ben bu akşam vercem kanı size de haber veririmBende sihirli annemi izliyorum yaprak dokumunu 3 kere bitirdim ahahshshsh
Ben kaset test yaptım negatifBu gidişle benim tüp bebekte tutmaz gibi geliyo ama bütün tuşlara basmak için denicem napim ya insan çıldırcak düşünürken :/
bu arada kızlar ben bu akşam vercem kanı size de haber veririm
Kasette çıkmaz ki daha canım erken gebelik yapman lazım senin daha adetin geçmediBen kaset test yaptım negatif
Ya erken gebeliğe çok inanmıyorum farkı olduğuna gebe kaldığımda ikisini de yaptım reglime 6 gün vardı kaset test daha netti erken test daha silikti o gün bugundur erken almıyorumKasette çıkmaz ki daha canım erken gebelik yapman lazım senin daha adetin geçmedi
Bilmiyorum ki valla hep öyle dediklerinden ben hep erken yapıyorum dur bakalım senin daha zamanın var inşallah pozitife dönerYa erken gebeliğe çok inanmıyorum farkı olduğuna gebe kaldığımda ikisini de yaptım reglime 6 gün vardı kaset test daha netti erken test daha silikti o gün bugundur erken almıyorum
İnsallah gaz sansici hariç tikkk yokkkkkBilmiyorum ki valla hep öyle dediklerinden ben hep erken yapıyorum dur bakalım senin daha zamanın var inşallah pozitife döner
Ben kan verdim kocaman negatifİnsallah gaz sansici hariç tikkk yokkkkk
Ben kan verdim kocaman negatif
Sen daha indirme senin daha erkennnn negatifi gör ben gibi sonra oturur ikimiz birlikte ağlarızen azından kafandaki acabalarin gitti o açıdan bakalım … benimde negatif zaten belli ki bu ay bizden olmadı ahshshsh bayrağı indireceğim az kaldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?