- 20 Aralık 2024
- 132
- 23
- 13
- 33
- Konu Sahibi Bihterziyangil
-
Ben 1,5 yıllık evliyim canım. Ay milleti takıpta üzülme sakın ben hayatımı yaşıcam doğurmak isteyen doğursun de. Bana da hadi bebek sevöek istiyoruz biz diyenlere doğur o zaman diyorum ağzını açamıyolarKaç senelik evlisiniz. Benim artık 3. Senem benden sonra evlenenler bile hamile şuan kimisi doğurdu yaşadığım yerde akraba oldu dedikodu dolu kendimi iyice kötü hissetmeye başladım
Sen test yaptın mı canım bişey yok mu sende bari olsunda sevineyim yaHiçbir belirtim yok maalesefbende de ilk 2 gün falan pozitif verdi sonrasında kayboldu. Aynı gün olmusuz resmen sende var mı bi belirti
2 gün önce erken gebelik yaptım 8. Gunumdu negatif şimdi de test yok elimde sipariş verdim cumaya gelir herhalde. Sen daha yeni sayilirsin hani soran eden açısından ama bennnSen test yaptın mı canım bişey yok mu sende bari olsunda sevineyim ya
İnsan zaten üzülüyor bi de toplum baskısı girince işin içine insan daha bi stres telaş yapıyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alıp sevinelim bizde ya2 gün önce erken gebelik yaptım 8. Gunumdu negatif şimdi de test yok elimde sipariş verdim cumaya gelir herhalde. Sen daha yeni sayilirsin hani soran eden açısından ama bennn
Aynen tam olarak buuuuu insallah kuzum başkası için çok kolay hatta istenmeyen durum olan şey bizim için ne zormuşİnsan zaten üzülüyor bi de toplum baskısı girince işin içine insan daha bi stres telaş yapıyor inşallah en kısa zamanda güzel haberi alıp sevinelim bizde ya
Biz evliliğin ilk 3-4 ayı korunduk böyle zor olduğunu bilseydim asla korunmazdım hemen oluveriyor sanıyordum yaAynen tam olarak buuuuu insallah kuzum başkası için çok kolay hatta istenmeyen durum olan şey bizim için ne zormuş
Kız ben 1.5 sene korundum hatta eylülde yaparım da yaz çocuğu olur diyordum aha tik yokBiz evliliğin ilk 3-4 ayı korunduk böyle zor olduğunu bilseydim asla korunmazdım hemen oluveriyor sanıyordum ya
Bizim neyimize korunmakKız ben 1.5 sene korundum hatta eylülde yaparım da yaz çocuğu olur diyordum aha tik yok
Acılarına gülen kadınlar olduk vallahiHicccccc
Ağlanacak halimize gülüyoruz hesabıAcılarına gülen kadınlar olduk vallahi
Bende 5.6 günler pozitifti sonra yapmadım hiç. Şimdi yaptım. İğnenin 12. Aşılamanın 10.günü kocaman bir negatif buradan da pozitife dönmez heralde :/Hiçbir belirtim yok maalesefbende de ilk 2 gün falan pozitif verdi sonrasında kayboldu. Aynı gün olmusuz resmen sende var mı bi belirti
Gerçekten ya bi yandan da ağlıyorum ben hani böyle gülerken ağlamaya başlayan insanlar varya öyleyimAğlanacak halimize gülüyoruz hesabı
Sinirlerimiz bozuldu artıkGerçekten ya bi yandan da ağlıyorum ben hani böyle gülerken ağlamaya başlayan insanlar varya öyleyim
Ben Gonapeptyl vurdum onunda pozitifi 2 gün sürdü sadeceBende 5.6 günler pozitifti sonra yapmadım hiç. Şimdi yaptım. İğnenin 12. Aşılamanın 10.günü kocaman bir negatif buradan da pozitife dönmez heralde :/
Bugün ilk idrarla yaptım yine negatif. Yarın kan günüm kan vercem ve kurtulcam şu düşüncelerden ondan sonra doktor ne zaman derse tüp bebeğe geçeceğim napayım ya nasip olmayınca olmuyoSinirlerimiz bozuldu artık
Geçen aşılamada test yapamadan regl olduğum için bunda tüm testleri yapıyorumBen Gonapeptyl vurdum onunda pozitifi 2 gün sürdü sadece10. Gün ya belki döner bende test yapmaya korkuyorum henüz gelmedi zaten testim yolda
Bugün negatif görenler kulübüBugün ilk idrarla yaptım yine negatif. Yarın kan günüm kan vercem ve kurtulcam şu düşüncelerden ondan sonra doktor ne zaman derse tüp bebeğe geçeceğim napayım ya nasip olmayınca olmuyo
Oda bir şey mi biz 8 sene korundukBiz evliliğin ilk 3-4 ayı korunduk böyle zor olduğunu bilseydim asla korunmazdım hemen oluveriyor sanıyordum ya
GerçektennnnBugün negatif görenler kulübükaçıncı aşılama canım senin? Benimde 10. Gün bugün aşılamanın kocaman bi negatif. Reglde hemen tüpe geçeceğim.
yaaa siz çok korunmuşsunuz kızzzz o kadar beklemeseydinyaOda bir şey mi biz 8 sene korundukgerçi full geri çekilmeydi oradan anlamam lazımdı bi sorun olduğunu da işte anlamadım şimdi istesek de olmuyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?