- 29 Temmuz 2022
- 332
- 125
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bihterziyangil
-
Adet oldukça ağlardım. Hamilelik haberi duydukça ağlardım. Ben anne olamıycam diye düşünürdüm. Durup durup ağlardım. Bebek resmi kıyafeti gördükçe kafayı yiyecek gibi olurdum. Doktorum sadece 1 sperm 1 yumurta olsun yine gebelik elde ederiz ama stres olduktan sonra milyonlarca sperm ve yumurta olsa da gebelik elde edemeyiz diyordu. 1 kere yaptığın stres 3 ay olmasını engeller. Sen stres yaptığın zaman rahmin de stres yapar demişti. Eşime kızardı getirme buralara buraya gelmesi dahi rahmi strese sokar gençsiniz daha diyordu.Ben stresi aşılama da hiç üstümden atamdım canım bende senin gibi stres yapma diyenlere çok kızıyorum şuan ağlayasım geliyonasıl yapmiyim diyorum. Bakalım doktor hemen yapacak mı dinlendirecek mi pazartesi belli olacak
Aynen öyle kiloya boya bakmıyor nasip işi tamamen. Üzüldüm canım inşallh gönlünden geçen istediğin zaman oluraminnnn inşalah
Şimdi olmayacak diye düşünme bu saatte dahi hele. Git uyu ileride uyuyamayacaksın :) Rabbim çoğuna verip seni seçecek değil ya? Hanesinde dolu vakti gelince düşürecek rahmine. Ama bu ay ama başka ay da ama elbet olacak. Şimdi uyumayıp ağladığım vakitlere ağlıyorum niye uyumadım bu kadar düşünecek ne vardı diye.Ben stresi aşılama da hiç üstümden atamdım canım bende senin gibi stres yapma diyenlere çok kızıyorum şuan ağlayasım geliyonasıl yapmiyim diyorum. Bakalım doktor hemen yapacak mı dinlendirecek mi pazartesi belli olacak
Aynen öyle kiloya boya bakmıyor nasip işi tamamen. Üzüldüm canım inşallh gönlünden geçen istediğin zaman oluraminnnn inşalah
Valla yattım döne döne uyuyamadım geri kalktım inanır mısın. Hiç olmayacak gibi geliyo artık 1 buçuk yıldır olmuyo insan bi sebep bi neden arıyor ama yok. İnşallah bende senin gibi bugünleri hatırlarda bebişimle uyurum ilerdeŞimdi olmayacak diye düşünme bu saatte dahi hele. Git uyu ileride uyuyamayacaksın :) Rabbim çoğuna verip seni seçecek değil ya? Hanesinde dolu vakti gelince düşürecek rahmine. Ama bu ay ama başka ay da ama elbet olacak. Şimdi uyumayıp ağladığım vakitlere ağlıyorum niye uyumadım bu kadar düşünecek ne vardı diye.
Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşAllah. Bir bakarsın hiç bilmediğin birisinin duası kabul olmuş senin için. Ben hamile kaldığım ay bir abla doğum yapacaktı bu forumdan ve doğum anında sana dua edicem demişti ve duası kabul oldu çok şükür. O yüzden gördüğüm tüm kişilere dua ediyorum.Ben stresi aşılama da hiç üstümden atamdım canım bende senin gibi stres yapma diyenlere çok kızıyorum şuan ağlayasım geliyonasıl yapmiyim diyorum. Bakalım doktor hemen yapacak mı dinlendirecek mi pazartesi belli olacak
Aminnn Allah razı olsun canım inşallah senin güzel duanla bende seni anarım hepRabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşAllah. Bir bakarsın hiç bilmediğin birisinin duası kabul olmuş senin için. Ben hamile kaldığım ay bir abla doğum yapacaktı bu forumdan ve doğum anında sana dua edicem demişti ve duası kabul oldu çok şükür. O yüzden gördüğüm tüm kişilere dua ediyorum.
Benim de 17 ay olmadı canım sebepsiz. Bir neden olsa o nedenin çaresine bakarım yok o zaman niye olmuyor diyordum. Çıkmadık candan umut kesilmez. Olur elbet.Valla yattım döne döne uyuyamadım geri kalktım inanır mısın. Hiç olmayacak gibi geliyo artık 1 buçuk yıldır olmuyo insan bi sebep bi neden arıyor ama yok. İnşallah bende senin gibi bugünleri hatırlarda bebişimle uyurum ilerdedua et bana tüp bebek tutsun yoksa daha çok yıkılacakmış gibi hissediyorum son canım kaldı onu kullanacağım o da olmazsa koyvereceğim gitsin olduğu yerde olur elbet
Ay masallah çok şükür nasip olmuş sizeBence alakası yok canım ağrı ile tutup tutmamasının. Sonuçta iğneler ile hormon yükleniyor vücuda, ben 2 gün ağrı hissettim. Tuttu kızım 2 yaşına girmek üzere
Aynı durumu yaşıyorum gerçekten. Allah’ım sesimi duysun olsun bian önce inşallahBenim de 17 ay olmadı canım sebepsiz. Bir neden olsa o nedenin çaresine bakarım yok o zaman niye olmuyor diyordum. Çıkmadık candan umut kesilmez. Olur elbet.
İnşaallah canım. Kafanı boşalt. İlerde çok dolu olacak zaten. İmkansız değil sonuçta. 17 ay bebek diye ağladım 21 aydır da uyku diye ağlıyorum :) Rabbim acılarını göstermesin inşAllahAminnn Allah razı olsun canım inşallah senin güzel duanla bende seni anarım hep
E bizim ilkti o zaman kalan sahalar bizim mi sisjsjsjsjZaten aşılama çok gereksiz bi işlem bunu insanlar para verip özelde yaptırıyo normal ilişki kadar düşük ihtimal neyse ki seviye atlayıp tüp bebeğe geçtim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahajajahah
Amin canım Allah bağışlasın sağlıklı mutlu ömrünüz olsun inşallah birlikteİnşaallah canım. Kafanı boşalt. İlerde çok dolu olacak zaten. İmkansız değil sonuçta. 17 ay bebek diye ağladım 21 aydır da uyku diye ağlıyorum :) Rabbim acılarını göstermesin inşAllah
Düzce bende memnun değilim kuzumHangi şehir çünkü bende memnun kalmadım
Rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu inşAllah. Gerçekten çok zor annelik ve zorluğundan daha güzel hissi. Rabbim tüm ümmetine evlat duygusunu yaşatsın inşAllah. Düşmanıma dahi dilerim.Aynı durumu yaşıyorum gerçekten. Allah’ım sesimi duysun olsun bian önce inşallah
Bana sadece 2 kere yapıldı doktor tüp bebeğe geçcez olmazsa dedi bende 3 biliyordum şaşırdım sanırım doktorun insiyatifi önemliE bizim ilkti o zaman kalan sahalar bizim mi sisjsjsjsj3 kere aşılama şartı ne için oluyor anlatma şansın var mı hani devlet araştırma özel vs de yaptırmak için önce 3 aşılama şartı mı var
Allah razı olsun canım.Amin canım Allah bağışlasın sağlıklı mutlu ömrünüz olsun inşallah birlikte
Devlet Hastanesi'nde 3 aşılama şansı var 3 den sonrasını sen karşılıyorsun. Tüp bebekten önce 3 aşılama olması gerekiyor ama doktor inisiyatifine kalıyor biradaE bizim ilkti o zaman kalan sahalar bizim mi sisjsjsjsj3 kere aşılama şartı ne için oluyor anlatma şansın var mı hani devlet araştırma özel vs de yaptırmak için önce 3 aşılama şartı mı var
Araştırma hastanesi buna dahil mi peki bizim devlette yapılmıyor da bilgi için çok teşekkür ederim bu aradaDevlet Hastanesi'nde 3 aşılama şansı var 3 den sonrasını sen karşılıyorsun. Tüp bebekten önce 3 aşılama olması gerekiyor ama doktor inisiyatifine kalıyor birada
Teşekkür ederim cevabınız için2 dakika kadar. adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor canım daha çok iğneyi sıkarken hissediyorsun o ağrıyı. Sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim ben.
Of bende ilk aşılamada amatörlüğümle 70K bayılmıştım özele hala hatırladıkça sinir oluyorum allahtan hızlıca tıp fakültesine geçiş yaptımZaten aşılama çok gereksiz bi işlem bunu insanlar para verip özelde yaptırıyo normal ilişki kadar düşük ihtimal neyse ki seviye atlayıp tüp bebeğe geçtim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahajajahah
3 aşılama şartı mı :/ ben 9 eylüldeyim 2 aşılama şartı var burada sadece 3 ü hiç duymadım vallaAraştırma hastanesi buna dahil mi peki bizim devlette yapılmıyor da bilgi için çok teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?