• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana progestan 100 ml kapsül verdiler aşılamadan sonra kullan diye akşam yatarken ilişkiden iki saat sonra köy vajinaya yat dediler de nasılmış ak bilen var mı zaten ilişkiye girince yatıp uyuyorsun iki saat sonra nasıl olacak bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba
Banada crinone diye bi jel var vajinadan kullaniliyor bebek tutunmasi icinmis senin dedigin ilacida duydum ama hic bir bilgim yok nasil kullanildigina dair dedigin gibi iliskiden 2 saat sonra uykudan kalkipta mi kullanilacak acaba

Bildiğim kadarıyla büyüyor tatlım misal 15 olan 16-17 oluyordur çatlatma iğnesi de de büyütücü var sonuçta hayırlı olsun inşallah benim de dün yapıldı aşılamam :)
İnşallah canım iyi haberler alırız:)
Ben ikiz olmasını da istiyorum biraz oyuzden merak ettim 3 yumurta da çatlar mi diye :)

Bana progestan 100 ml kapsül verdiler aşılamadan sonra kullan diye akşam yatarken ilişkiden iki saat sonra köy vajinaya yat dediler de nasılmış ak bilen var mı zaten ilişkiye girince yatıp uyuyorsun iki saat sonra nasıl olacak bilgisi olan bilgi verebilir mi acaba
Bana daprogestan 200lük verdiler. Aslında yutulmak için üretilen bı ilaç ama daha etkili olsun diye vajinadan da kullanılıyormuş, benim doktorun hemşiresi ağızdan alınca hem çok yan etki yapiyor hem de karacigerde emiliyor etkisi az oluyor dedi.
Bana da sabah 1 gece yatarken 2 tane kullan dedi. İlişkiden sonra yarım saat yat sonra da ilaci koy ve osekilde de en az yarım saat yat dedi

Benim gittiğim devlet hastanesi 18 mm olmadan yapmıyor aşılama ama her dk vardır bildiği aşılama yaparken iyi gitti demesi spermin sorunsuz gitmesi bana da demişti öyle inşallah inşallahhhhhhhhhhhh kucağına alırsın bebeğini
Asilamayi 18 mm olunca yapıyor dimi?
Ben asilamadan iki gün önce gittiğimde 17.5 ve iki tane 15 mm vardı, sanırım en azından 17.5 olan iki gün sonra aşılama anında 20 mm falan olmuştur diye ümit ediyorum

Kızlar aşılama olduğum gün bir öksürük krizi sormayın gıcık gibi oksurmekten karnım ağrıdı zararı varmıdır ki
Kızlar aşılama olduğum gün bir öksürük krizi sormayın gıcık gibi oksurmekten karnım ağrıdı zararı varmıdır ki
Birşey olmaz inşallah.tuttuysa öyle kolay kolay düşmez diyorlar ki düşmesi için birsürü şey yapıyorlarmış eskiden.zsten sağlıksızsa ne yapsan düşer oyüzden kafana takma canım.boğaz spreyi kullanabilirsin yada balla zencefil bir kaşık yersen kesiyor.bendede var gıcık tutar hep.

Bildiğim kadarıyla büyüyor tatlım misal 15 olan 16-17 oluyordur çatlatma iğnesi de de büyütücü var sonuçta hayırlı olsun inşallah benim de dün yapıldı aşılamam :)
merhaba benim doktorum günde 1 cm büyüyor yumurta demişti diye hatırlıyorum . inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve alırız hepimiz

Kızlar benim aşılamam yapılalı bir hafta oldu ve dün akşamdan beri inanılmaz belim ağrıyor. Özellikle sağ tarafım, halbuki yumurtam sol yumurtalıkta gelişmişti. Sizde de oluyor mu bel ağrısı, sebebi ne acaba adet olucam onun belirtisi mi? :(

Kızlaaaaar aşılaması sonuçlanan, belli olan var mı?????
Bekliyorum ben az kaldı bir yanım var diyor bebek diğer yanım yok diyor göğüsler şişti kaç gündür ama her ay olur zaten geçen gece uykuda hareket ettikçe kasiklarim çekti bikac kere umut işte en zoruda hayal kırıklığı yaşamak Rabbim yasatmasin inşallah hiçbirimiz Hz.Zekeriyya nin duasını nasıl kabul ettiyse hangi imanla ve hangi güzellikte dua ettiyse Hz. zekeriyya bizim duamizi da öyle kabul etsin inşallah

Unutmadan adet belirtilerin başladı gaz,bel ağrısı bunlarda var.Herhalde en belirgin olan gaz her ay başlar bikac gün önceden unutmak vazgeçmek istiyorum ama elimde değil elimde telefon hep belirti yaşayanlara bakıyorum aklımdan çıksın istiyorum artık

Unutmadan adet belirtilerin başladı gaz,bel ağrısı bunlarda var.Herhalde en belirgin olan gaz her ay başlar bikac gün önceden unutmak vazgeçmek istiyorum ama elimde değil elimde telefon hep belirti yaşayanlara bakıyorum aklımdan çıksın istiyorum artık
Ben de bu kez hiç kafama takmicam olursa olur olmazsa hayırlısı buymuş derim diyodum ama zaman yaklastikca ben de senin gibi belirtileri okumaya başladım. Cuma günü yani 4 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyo ama sanırım ben yaptirmicam beklicem çünkü zaten pek umudum yok gibi.
Belirti olarak da goguslerimde sızlama var birde asilamadan tam bir hafta sonra çok feci belim ağrıdı sonra hafifledi, az da olsa hala var. Ama sanırım bunlar hep progestan fitilden kaynaklanıyor. Hayırlısı artık bekleyip göreceğim.

Ben de bu kez hiç kafama takmicam olursa olur olmazsa hayırlısı buymuş derim diyodum ama zaman yaklastikca ben de senin gibi belirtileri okumaya başladım. Cuma günü yani 4 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyo ama sanırım ben yaptirmicam beklicem çünkü zaten pek umudum yok gibi.
Belirti olarak da goguslerimde sızlama var birde asilamadan tam bir hafta sonra çok feci belim ağrıdı sonra hafifledi, az da olsa hala var. Ama sanırım bunlar hep progestan fitilden kaynaklanıyor. Hayırlısı artık bekleyip göreceğim.
Benimde geçen cuma gitmem lazımdı gerek duymadım zaten bu cuma belli olur onu da anlamıyorum niye milleti çağırıp strese sokuyorlar ki zaten aşılama git gel zahmetli bir hafta boyunca hergun gittim ben sabah 6:30 evden çıkış askam 5:30 eve gelişdi dediğin gibi hepsi progestan amann hayırlısı kuzum ne diyelim yaa ne güzel umudum vardı yaklaştıkça kayboldu rabbim buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin

Kızlar benim aşılamam yapılalı bir hafta oldu ve dün akşamdan beri inanılmaz belim ağrıyor. Özellikle sağ tarafım, halbuki yumurtam sol yumurtalıkta gelişmişti. Sizde de oluyor mu bel ağrısı, sebebi ne acaba adet olucam onun belirtisi mi? :KK43:
Benimde 24 de aşılama oldu hiçbir belirti yok adet olacağım heralde benimde sol yumurtadan yapıldı ama hiç ümit yok

Amin inşallah canım. Herseyde bi hay
Benimde geçen cuma gitmem lazımdı gerek duymadım zaten bu cuma belli olur onu da anlamıyorum niye milleti çağırıp strese sokuyorlar ki zaten aşılama git gel zahmetli bir hafta boyunca hergun gittim ben sabah 6:30 evden çıkış askam 5:30 eve gelişdi dediğin gibi hepsi progestan amann hayırlısı kuzum ne diyelim yaa ne güzel umudum vardı yaklaştıkça kayboldu rabbim buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah o güzel haberi yazarız biz de en kısa zamanda

Back