• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Kimyon hanımı görünce bi gülme geldi 😂. Çok tatlısınız.
Ben tabi sorucam doktoruma pazartesi gideceğim zaten, ama pazartesi yeterli büyüklüğe erişmiş olur da salı çatlatma yap gel falan derse ben yine cumartesi pazar günü falan ilişkiye girmeyeyim diye düşünüyorum şuan
Canim ben carsamba gecesi igne yaptim, hemen akabinde iliski dedi. Persembe iliski olmayacak dedi. Cuma da asilama oldu. Asilama gecesi dahil 3 gun de ustuste iliski dedi. O sekil uyguladik biz. Her doktor farkli bir takvim verebilir , doktoruna gore hareket edersin

Canim ben carsamba gecesi igne yaptim, hemen akabinde iliski dedi. Persembe iliski olmayacak dedi. Cuma da asilama oldu. Asilama gecesi dahil 3 gun de ustuste iliski dedi. O sekil uyguladik biz. Her doktor farkli bir takvim verebilir , doktoruna gore hareket edersin
Aaa hadi yaaa. Tamam ben pazartesi hele bi gideyim de bakayım büyüdü mü büyümedi mi ne durumda😂 bir de hiçbir şey hissetmiyorum yani kasık ağrısı falan filan büyümüyor mu diye endişeleniyorum ya

Bi de çatlatma iğnesini kendin mi yaptın canım? Ben ilk sefer acilde yaptırmıştım ama bu kez kendim yapabilir miyim acaba onu da gonalf gibi siye düşündüm bi

Kızlar amh 2.03 değeri ne ifade ediyor? Yaş 29. Biraz araştırdım kimi yerde normal yazıyor, kimi yerde alt sınırdayım. Birkaç tabloda da yaşa göre düşük olduğunu gördüm. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Bi de çatlatma iğnesini kendin mi yaptın canım? Ben ilk sefer acilde yaptırmıştım ama bu kez kendim yapabilir miyim acaba onu da gonalf gibi siye düşündüm bi
O da deri alti igne ama gonal f ten biraz daha farkli once havasini alman gerekebilir, hep kendim yaptim ben canim yaparsin acile gitmeye gerek yok

Pazartesine kadar kullanmaya devam canım, pazartesi tekrar kontrol. Senin nasıl gidiyor hangi aşamadasın
Kaç mm olmuş söyledi mi doktor? Bir de günlük kaç doz yaptın canım.
Ben 75 vuruyorum 6 gün yapacağım pazartesi gideceğim her yerde ovitrelle aradım. Sen de şimdiden bak ilaç yok hiçbir yerde

Kaç mm olmuş söyledi mi doktor? Bir de günlük kaç doz yaptın canım.
Ben 75 vuruyorum 6 gün yapacağım pazartesi gideceğim her yerde ovitrelle aradım. Sen de şimdiden bak ilaç yok hiçbir yerde
Kaç mm olduğunu söylemedi ya günlük 50 vuruyorum ben raporlu aldığım için ovitrelleyi de ilk başta almıştım. Sen pazartesi mi çatlatmayı vuracaksın canım

Kaç mm olduğunu söylemedi ya günlük 50 vuruyorum ben raporlu aldığım için ovitrelleyi de ilk başta almıştım. Sen pazartesi mi çatlatmayı vuracaksın canım
Benim de raporum var ama reçeteye sadece gonalf eklediği için maalesef bir sonraki gidişimde çatlatma iğnesi uygulayacağı zaman yazacak belli ki. Saçma işler. Ve ben o zamanı bekleyip riske atamadım işte bulmaya uğraştım.
Pazartesi kontrol var eğer büyümüşse yap der bakalım ne olacak ne bitecek bekliyorum

Benim de raporum var ama reçeteye sadece gonalf eklediği için maalesef bir sonraki gidişimde çatlatma iğnesi uygulayacağı zaman yazacak belli ki. Saçma işler. Ve ben o zamanı bekleyip riske atamadım işte bulmaya uğraştım.
Pazartesi kontrol var eğer büyümüşse yap der bakalım ne olacak ne bitecek bekliyorum
Benimde pazartesi kontrol var bakalım ne olacak

Kuzum sana tahlil yaptılar mı peki

Back
X