- 26 Nisan 2024
- 717
- 572
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Canım ben geçen sene şubatta gitmiştim o zaman bir kez tapıldı tahlil. Sonrasında tekrar istemediler. Sanırım ağustos gibi bi tsh fsh bakıldı galibaKuzum sana tahlil yaptılar mı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben geçen sene şubatta gitmiştim o zaman bir kez tapıldı tahlil. Sonrasında tekrar istemediler. Sanırım ağustos gibi bi tsh fsh bakıldı galibaKuzum sana tahlil yaptılar mı peki
Benimde aşılamam dün oldu sağlıkla olsun bebişlerimiz ve isteyen herkesin inşAllahKızlar merhaba bende aşılama tedavisi görüyorum her gün 50cc iğne oluyorum
Ayy inşallah hayırlı haberlerle , kaç mm olmuştu yumurtaların ve özelde mi yoksa devlette mi olduBenimde aşılamam dün oldu sağlıkla olsun bebişlerimiz ve isteyen herkesin inşAllah
Canım ben her gittiğimde kan tahlili veriyorum yaCanım ben geçen sene şubatta gitmiştim o zaman bir kez tapıldı tahlil. Sonrasında tekrar istemediler. Sanırım ağustos gibi bi tsh fsh bakıldı galiba
Valla bizimki pek önemsemiyo demek kiCanım ben her gittiğimde kan tahlili veriyorum ya
Bence bizimki çoo abartıyor devlet diye benceValla bizimki pek önemsemiyo demek ki
Kız benimki de devlet ne güzel baksın tabi değerler nasıl diye bence daha iyiBence bizimki çoo abartıyor devlet diye bence
E2 ile progestoran bakıyor sürekli :)Kız benimki de devlet ne güzel baksın tabi değerler nasıl diye bence daha iyi
Hangi ildesin canım senKız benimki de devlet ne güzel baksın tabi değerler nasıl diye bence daha iyi
Progstran düşük olmaması gerekiyormuş mesela bildiğim kadarıyla.. bakalım ya saldım ben gidecem işte olacaksa olcakE2 ile progestoran bakıyor sürekli :)
Hangi şehirdesin canımProgstran düşük olmaması gerekiyormuş mesela bildiğim kadarıyla.. bakalım ya saldım ben gidecem işte olacaksa olcak
Canım nasılsın nasıl gidiyorBenimde aşılamam dün oldu sağlıkla olsun bebişlerimiz ve isteyen herkesin inşAllah
Öyle düşünme hep pozitif düşünmeye çalış canımMerhaba kızlar bende 2 ocakta aşılama yaptırdım süreci bekliyorum artık içim nedense şimdilik çok daha olmayacak gibi mi nedir bilemedim
Bekleyip göreceğiz artık hayırlısı olsunÖyle düşünme hep pozitif düşünmeye çalış canım
18.41 mm di o akşam tekrar gonalf vuruldum ertesi akşam çatlatma iğnesi vuruldum 36 saatte aşılamam yapıldı özelde yaptırdım çünkü benim 3 kaybım var riskli bi hastayım yani ama hamdolsun olacak Allahın izniyle inancımızı yüksek tutalımAyy inşallah hayırlı haberlerle , kaç mm olmuştu yumurtaların ve özelde mi yoksa devlette mi oldu
İnşallah olumlu olur canımMerhaba kızlar bende 2 ocakta aşılama yaptırdım süreci bekliyorum artık içim nedense şimdilik çok daha olmayacak gibi mi nedir bilemedim