• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kzlar bende yeni katildim araniza asilama yapanlari okuyorum kac gundur bizde bu ay karar verdik yaptirmaya ikibucuk senelik evliyiz hic bir sorunumuz yok ama malesef olmuyor femara kullaniyordum 4 aydir bu ay basldk 9unda yumrta kontrolum var umarim ilk asilamada tutar burda da paylasirim bebis isteyen herkesin olur ins zor bir surec Allah herkese sabir versin

Benimde 24 de aşılama oldu hiçbir belirti yok adet olacağım heralde benimde sol yumurtadan yapıldı ama hiç ümit yok
Benim de 24 Mart'ta yapıldı, cuma tahlil yaptir dediler ama yaptirmicam tabii dayanabilirim:)
Benim de sol yumurtalikta 1 tane yumurta büyümüştü, sağda ondan daha küçük iki tane vardı ama onlar catlamamistir sanırım. Ama belimin sağ tarafı çok ağrıdı. Yani yumurta ne taraftaysa ağrı da o tarafta mi olmalı ki?
Sende herhangi bir belirti var mı canım?

Benim de 24 Mart'ta yapıldı, cuma tahlil yaptir dediler ama yaptirmicam tabii dayanabilirim:)
Benim de sol yumurtalikta 1 tane yumurta büyümüştü, sağda ondan daha küçük iki tane vardı ama onlar catlamamistir sanırım. Ama belimin sağ tarafı çok ağrıdı. Yani yumurta ne taraftaysa ağrı da o tarafta mi olmalı ki?

Benim 2 yumurtam büyüdü biri 19 biri 22 eşimin sperm testinde hareketlilik ve sayıda iyiydi rahim falanda cık temiz dedi ama açıkçası bende belirti olmadı baş dönmesi mide bulantısı falan oluyorda oda progesteron dan diye düşünüyorum önemli olan sperm ve yumurta ama aşılama bana kısmet işi gibi geliyor belirtilere de cok güvenmiyorum adet gecikmesi olmadan belirti vereceğini zannetmiyorum dr arkadaşlarım falanda hep öyle diyor ama beklemedeyim hayırlısı test falan yapmayacağım adet olmazsam hastanede yaparım senin durumun nasıl

Merhaba kzlar bende yeni katildim araniza asilama yapanlari okuyorum kac gundur bizde bu ay karar verdik yaptirmaya ikibucuk senelik evliyiz hic bir sorunumuz yok ama malesef olmuyor femara kullaniyordum 4 aydir bu ay basldk 9unda yumrta kontrolum var umarim ilk asilamada tutar burda da paylasirim bebis isteyen herkesin olur ins zor bir surec Allah herkese sabir versin
Amin inşallah canım

Benim 2 yumurtam büyüdü biri 19 biri 22 eşimin sperm testinde hareketlilik ve sayıda iyiydi rahim falanda cık temiz dedi ama açıkçası bende belirti olmadı baş dönmesi mide bulantısı falan oluyorda oda progesteron dan diye düşünüyorum önemli olan sperm ve yumurta ama aşılama bana kısmet işi gibi geliyor belirtilere de cok güvenmiyorum adet gecikmesi olmadan belirti vereceğini zannetmiyorum dr arkadaşlarım falanda hep öyle diyor ama beklemedeyim hayırlısı test falan yapmayacağım adet olmazsam hastanede yaparım senin durumun nasıl
Evet belirti zaten kişiden kişiye degisirmis hatta aynı kişinin her hamileliğinde farklı olurmuş. Ben gectigimiz Eylül ayinda femara kullanıp ilk seferde normal yolla hamile kalmıştım ve ilk deneme olduğu için asla hamile kalabilcegimi sanmiyordum oyuzden hiç kendimi dinlemedim bile sadece tahlil yaptirmadan birkaç gün önce durduk yere ağzım sulanıyordu hatta yutmamak için peçeteye siliyordum bı paket bitmişti tek belirti buydu yani. Şimdi yine olur mu diyorum da yok. Sadece goguslerimde sızlama var bide asilamadan bir hafta sonra baya belim ağrıdı şimdi o da hafifledi.
Ben de tahlil yaptirmicam beklicem negatifini görmektense adet olup ögrenmeyi tercih ederim.

Kızlar birazdan Meryem süresini okuyacağım sadece kendi niyetine değil hepimize gelsin inşallah rabbim kabul eylesin ve de HÜNALİKE DEA ZEKERİYYA RABBEH.GALE RABBE HEBLİİ MİLLEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH Aminnn

Allahım umut böyle bişey demek kasiklarim da sancı başladı akıntı da var gibi ama hala umut ediyorum vardır inşallah diye :(

Kizlar Meryem suresini soyle yapin bu ayda bide cok faziletli 7 kisi bulcaksiniz yalnz namazli kuran bilen her bir sayfasini bir kisi okuycak ve ikiye bolunmus elmanin uzerine ufliycek ve 13.cuzun sondan 2. Sayfasini 3 er defa okuyup uflencek eslerde O ikiye bolunmus elmayi yiycekler yani bana diyen kisi iyi bir hocaydi cok sukur duasinida almak nasip oldu bunu yapip hamile kalmayan olmamis tabiki okuyan kisilerde onemli inanmak size kalmis :)

İnşallah canım. Benim de 12. Gün. Var mı sende belirti?
Surekli akıntım oluyor. Sık idrara çıkma bide gaz şikayetlerim var. Bunlar belirtimi bilmiyorum. Senin kac yumurtayla yapıldı aşılaman? Ölçüsü nekadardi? Hangi hastanede yaptin? Belirtilerin neler? Nezaman test yapacaksin?

Surekli akıntım oluyor. Sık idrara çıkma bide gaz şikayetlerim var. Bunlar belirtimi bilmiyorum. Senin kac yumurtayla yapıldı aşılaman? Ölçüsü nekadardi? Hangi hastanede yaptin? Belirtilerin neler? Nezaman test yapacaksin?
Evet belirtilerde sayılıyor bunlar.
Ben İstanbul dışındayım canım, benim doktor aşılama yaptığı gün tekrar bakmadı yumurtalara, asilamadan tam iki gün önce sol tarafta 1 yumurta vardı 17.5 mm, sağ tarafta da iki tane vardı 15mm. Aşılama anına kadar sol taraftaki 20.5, 21 mm olur dedi. Bilmiyorum ilk asilamamdi ben de pek bişey sormadım.
Belirti olarak da goguslerimde sızlama var sanki biraz dolgunlastilar. Bide asilamadan tam bir hafta sonra çok feci belim agridi bikac gün sürdü, sonra hafifledi. Bide grip oldum tam bu sira.
Sana progestan verdiler mi? Ben fitil olarak kullanıyorum. Bu belirtiler ondan da olabiliyormus.
Benim tahlil günüm bu cuma ama hic yaptirasim yok, negatifi görmek istemiyorum :(

Evet belirtilerde sayılıyor bunlar.
Ben İstanbul dışındayım canım, benim doktor aşılama yaptığı gün tekrar bakmadı yumurtalara, asilamadan tam iki gün önce sol tarafta 1 yumurta vardı 17.5 mm, sağ tarafta da iki tane vardı 15mm. Aşılama anına kadar sol taraftaki 20.5, 21 mm olur dedi. Bilmiyorum ilk asilamamdi ben de pek bişey sormadım.
Belirti olarak da goguslerimde sızlama var sanki biraz dolgunlastilar. Bide asilamadan tam bir hafta sonra çok feci belim agridi bikac gün sürdü, sonra hafifledi. Bide grip oldum tam bu sira.
Sana progestan verdiler mi? Ben fitil olarak kullanıyorum. Bu belirtiler ondan da olabiliyormus.
Benim tahlil günüm bu cuma ama hic yaptirasim yok, negatifi görmek istemiyorum :KK43:
Canım benimde aşılama günü yumurtalara bakılmadı. 2 gün önce bakılmıştı 19mm ölçüdeydi. Ilac falan vermedi. Sadece folikasit kullaniyorum. Benimde aşılamanın 2. 3. Ve 4. Günlerinde çok belim ağırdı. Hic boyle ağrı olmazdı. Anlamadim neden acaba. Tutunmaya yada çatlamayamı isaret bel agrıları

Canım benimde aşılama günü yumurtalara bakılmadı. 2 gün önce bakılmıştı 19mm ölçüdeydi. Ilac falan vermedi. Sadece folikasit kullaniyorum. Benimde aşılamanın 2. 3. Ve 4. Günlerinde çok belim ağırdı. Hic boyle ağrı olmazdı. Anlamadim neden acaba. Tutunmaya yada çatlamayamı isaret bel agrıları
İnşallah tutunmaya işarettir canım. Peki sen yumurtlama için hangi ilaçları kullandın? Ben hem femera içtim hem de gonal f 75lik vuruldum 5 gün.

Back