• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neden umudun yok? Bu arada şimdi farkettim açıkkahve renkte lekelenmem olmuş. Insallah hamilelik belirtisidir
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır.
Nebileyim ya ben Eylül ayında hamile kalmıştım doğal yolla ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Sonrasında 2 kere denedik olmadı şimdi de aşılama oldum ama sanki hep olumsuz olacakmış gibi geliyor. İnşallah yanılırım..

Nebileyim ya ben Eylül ayında hamile kalmıştım doğal yolla ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Sonrasında 2 kere denedik olmadı şimdi de aşılama oldum ama sanki hep olumsuz olacakmış gibi geliyor. İnşallah yanılırım..
Canım yaşın kaç bilmiyorum ama kendiliğinden kaldıysan olur acele etme kafaya da takma bu arada instegram da bir sayfa önerdiler macun ben almayı düşünüyorum burdan da belki birilerine yardımım dokunur sayfa adı clifeballibitkiselmacun diye yazarsanız bilgi edinirsiniz

Benim umudum iyice kayboldu:( çünkü adet tarihime üç gün kaldı ve yine o tek taraflı bel ağrısı başladı, o adetten önce hep oluyor bende.

Yarın sağlık ocağında tahlil yapicam. Sonucu cuma gunu alirim
Benim cesaretim yok artık tahlili yaptırıp da negatif görmeye. Oyuzden cuma sabahı idrar testi yaptirsam diyorum, eğer ikinci çizgi az da olsa belirirse hemen sağlık ocağında yaptircam. 14. Günde idrarda belli olur mu acaba?

Benim cesaretim yok artık tahlili yaptırıp da negatif görmeye. Oyuzden cuma sabahı idrar testi yaptirsam diyorum, eğer ikinci çizgi az da olsa belirirse hemen sağlık ocağında yaptircam. 14. Günde idrarda belli olur mu acaba?
Ben kan tahlili.yaptırdım sonuç negatif inş siLerin olur

Kızlar progestan iştah açıyor mu yaa benim iştahını açıldı bir aydır bir de imom diye vitamin verdi doktor o da açtı sanırım

Hayırlısı canım ya üzüldüm ama yapacak birşey yok tabi
Yapacak en güzel şey bol bol dua etmek canım elimizden geleni yapıyoruz tedaviye tedavi gerisi Allah'a kaldı rabbim inşallah verir bir de çok istemesekmi nasıl olacaksa aklına getirme diyorlar ama dua ederken ile mecbur geliyor aklına nasil olacak

Hayırlısı canım ya üzüldüm ama yapacak birşey yok tabi
Ben de ayın 23 ünde aşılama oldum okadar korkuyorum ki adet olucam diye belirtiler var sanki korkuncu gelmeyecek gibi içim pır pır ediyor bide bu ay nasıl umut var içimde yaşım 36 önümüzdeki ay tüp bebek yapıcaz bu son aşılamaydı Allahım çok büyüksün bizler için edilen duaları kabul eyle

Canım var mı bir haber senden aynı gün aşılama olmuşuz ne durumdasın merak ettim ben bekliyorum

Ben de ayın 23 ünde aşılama oldum okadar korkuyorum ki adet olucam diye belirtiler var sanki korkuncu gelmeyecek gibi içim pır pır ediyor bide bu ay nasıl umut var içimde yaşım 36 önümüzdeki ay tüp bebek yapıcaz bu son aşılamaydı Allahım çok büyüksün bizler için edilen duaları kabul eyle
İnş tutar canım ben sağlık personeliyim aşılamanın tutma oranın Cok az olduğunu biliyordum ama yinede denemek istemiştim oda olmadı bende temmuz gibi tüp bebek düşünüyorum

Back