• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

18.41 mm di o akşam tekrar gonalf vuruldum ertesi akşam çatlatma iğnesi vuruldum 36 saatte aşılamam yapıldı özelde yaptırdım çünkü benim 3 kaybım var riskli bi hastayım yani ama hamdolsun olacak Allahın izniyle inancımızı yüksek tutalım 🥰🤍
Hayırlısıyla olur inşallah 💚 kaçıncı gündesin canım

Gittim canım. 13,5 mm olmuş. Ama bir tanesinin de çatlayıp çatlamadıgından emin olamadı. Sıvı var dedi ama net bi şey demedi. E2 progestrn istedi. Bugün de 75 yap dedi. Ama bugünkü 75 ile zaten büyümez ki 13,5 olan da. Kafam karıştı.
Canim sana 3-4 gun sonra catlatma ignesi verir tahlil sonuclarina gore muhtemelen. Catlatma ignesinden sonraki 36. Saatte de asilama oluyor. Pazartesi falan olabilirsin

Arkadaslar merhaba. Bu hafta 2. Asilamam olacak. Yumurta takibi icin doktordan geliyorum simdi de 2 gun sonra tekrar cagirdi kontrol icin. Catlatma ignesini en erken carsamba gece yapacagim yani. Fakat yumurta boyutlari kafami karistiriyor. Bu doktor biseyleri yanlis yapiyor gibi bi hisse kapildim. Yumurta ultrasonumu yorumlayabilecek kadar anlayan var mi aranizda? Çarşambaya kadar yumurtamin fazla buyuyecegini dusunuyorum.
C84CD3B6-6044-441F-8390-A2F50A649F08.jpeg

Arkadaslar merhaba. Bu hafta 2. Asilamam olacak. Yumurta takibi icin doktordan geliyorum simdi de 2 gun sonra tekrar cagirdi kontrol icin. Catlatma ignesini en erken carsamba gece yapacagim yani. Fakat yumurta boyutlari kafami karistiriyor. Bu doktor biseyleri yanlis yapiyor gibi bi hisse kapildim. Yumurta ultrasonumu yorumlayabilecek kadar anlayan var mi aranizda? Çarşambaya kadar yumurtamin fazla buyuyecegini dusunuyorum. Eki Görüntüle 3532404
Canım bi yumurtan 16,5 diğeri de 14.7 büyümüş yani çatlama olması için daha var

Back