- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiinBen 3üz yaptıranı duymadım daha
Bu arada beni aradılar kızlar. Döllenen 3 yumurtamın 3 ü de güzel gelişerek 3. Güne ulaşmışlar. Umarım hepsi 5. Günü görürBen güzel sonuçlar alırım da darısı da başınıza olur inşşallahhhhh
Daha once bana novaart yapmıstıKız yapma3ü de olur da tutarsa napcannn 3 embriyo yasal değil yani 2den fazla koymak direkt yasalara aykırı o kadar aykırılık yaparlar mı bilemedim
Çift transfer yapılcak. 7.denemem oldugu içinYaaaaaa çok sevindim canım çift transfer mi yapılacak yoksa tek mi?
Maşallah diyelim
İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsın sonunda oldu diye sevindirsinÇift transfer yapılcak. 7.denemem oldugu için
Canım kar durdu... Üstümü güzelce giyinip gittim. Yakında başka eczane aklıma geldi 3 tane alıp geldim dışarı çıkmak çok iyi geldi miss gibi havaBen de ilk gördüğümde 5 dk da bi bakıyordum çok normal ama sen biraz ırzına geçmişsin testineczaneyi arasan getirmez mi? Ayrıca eşin de tam sopalık hee neyse taam sakinim. Sık dişini bakalım
Allah razı olsun canım teşekkür ederimMaşallah diyelimkıpkırmızı olsun inşallah diyelim bi deee
ay canim ben senin testleri simdi gordum seninki ultra pozitif yaaaYaaaaa naaaaağbeerrrr ben demedim mi size yaramazlar erkencisiniz diyeee bak gördün mü ceyda anneciğine gülümsüyor hayalet gibi de olsa. Sabırrrrr cancağzım sabırr ümit et iyi hisset bak nasıl kızarıcak yada moraracakhakkaten o nasıl test yaa neyse sonuca odaklanalım ben 7.gün böyle seninki gibi hayalet gördüm 8.gün de bi tık belirgindi. Hadi bakalım gelsin benim ikizlere ikiz kardeşlerrrrrr
Yaptım kuzucum da giremedim siteye. Hemen atıyom. Yarın test günüm pazar günü de artış günüm dua edin nolur
İlk idrar ile daha iyi sonuç verir sen bilirsin elimizde bol miktar da var bence 3 - 4 saat idrarını tut öyle yap ama sabahda yap çıkmazsa delirme sabah da çıkabilirKızlar arkadaşım erken gebelik testi almış gelmiş. 3.gün embriyosu. Transferin 9.günü bugün. Yapayım mı sizceee
heyecanla senin sonucunu bekliyorum:)))Canım kar durdu... Üstümü güzelce giyinip gittim. Yakında başka eczane aklıma geldi 3 tane alıp geldim dışarı çıkmak çok iyi geldi miss gibi hava
7. gunden önce yapma canim bosuna moralKizlar 5. Gün embriyosu 3. Günüm diyorum acaba trandyoldan çoklu gebelik testi alsam cumadan sonra yapmaya başlasam mi helppp MEEE
İnşaAllah bi tık daha koyulaşır içini dışına çıkartmak zorunda kalmam hahhahahheyecanla senin sonucunu bekliyorum:)))
5. gun embriyosu 7. gun cikiyorsa mantiken 3. gun embriyosu da 9. gunde cikar sanirim:) yine de sen bilirsin cesaretin varsa yap umarim pozitiftirKızlar arkadaşım erken gebelik testi almış gelmiş. 3.gün embriyosu. Transferin 9.günü bugün. Yapayım mı sizceee
6. Günde başla. Gerçi ben bol diye Hergün yaptımKizlar 5. Gün embriyosu 3. Günüm diyorum acaba trandyoldan çoklu gebelik testi alsam cumadan sonra yapmaya başlasam mi helppp MEEE
İnşaAllah bi tık daha koyulaşır içini dışına çıkartmak zorunda kalmamheyecanla senin sonucunu bekliyorum:)))
8. Güne kadar elleşmeKizlar 5. Gün embriyosu 3. Günüm diyorum acaba trandyoldan çoklu gebelik testi alsam cumadan sonra yapmaya başlasam mi helppp MEEE
insallahh canim senin kacinci gun embriuosu ve kacinci gunun bugunİnşaAllah bi tık daha koyulaşır içini dışına çıkartmak zorunda kalmam hahhahah