MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin

Ben de ilk gördüğümde 5 dk da bi bakıyordum çok normal ama sen biraz ırzına geçmişsin testin eczaneyi arasan getirmez mi? Ayrıca eşin de tam sopalık hee neyse taam sakinim. Sık dişini bakalım
Canım kar durdu... Üstümü güzelce giyinip gittim. Yakında başka eczane aklıma geldi 3 tane alıp geldim dışarı çıkmak çok iyi geldi miss gibi hava

ay canim ben senin testleri simdi gordum seninki ultra pozitif yaaa gercekten iyi sabrediyosun kan icin. ben idrarda artis icin test alcaktm esim izin vermedi yarin nasil olsa test gunumuz diye insallah benimki de artmistie boyle.

Kızlar arkadaşım erken gebelik testi almış gelmiş. 3.gün embriyosu. Transferin 9.günü bugün. Yapayım mı sizceee
İlk idrar ile daha iyi sonuç verir sen bilirsin elimizde bol miktar da var bence 3 - 4 saat idrarını tut öyle yap ama sabahda yap çıkmazsa delirme sabah da çıkabilir

Kizlar 5. Gün embriyosu 3. Günüm diyorum acaba trandyoldan çoklu gebelik testi alsam cumadan sonra yapmaya başlasam mi helppp MEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…