- 2 Ocak 2018
- 198
- 177
- 31
Yokuş çıkmam lazım deyince tahmin ettim zatenBen başkent ankaradayım canım ankaraya yolu düşen buradan geçecek olan bende artıkın hahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokuş çıkmam lazım deyince tahmin ettim zatenBen başkent ankaradayım canım ankaraya yolu düşen buradan geçecek olan bende artıkın hahahha
Korkudan canım çok iyi anlıyorum seni inşallah çıkacak Allahın izni ile modunu sakın düşürme bende olmadı olmadı diodum şimdi hala bi kafam 1500 oldu Rabbim sanada nasip etsinÜzgün üzgün uyudum biraz CYdA sayesinde mutlu uyandım geri , iğnemi yaptım bekliyorum test yapmadım bizimkiler çıkmaz bence hemen test yapmaktan kaçıyorum negatif görürüm diye . Diyorum ki acaba test yapmasam da hiç , adet olmayı mı beklesem…. bu gidişle eşim beni galiba test günü kucaklayarak götürecek gitmek veya test yapmak hiç istemiyorum
canim ben aksam 21.30da test yaptim silik cizgi gordum atmistim fotosunu da sabahina kan testi verdim hemen:))Ay şuan bende heyecanlandım aynencanim gibi kan mı versen? aynencanim sen silik gördükten sonraki gün mü vermiştin? Ben negatif bile olsam bu sürecin zorluğunu defalarca yaşadığım için pozitif olan herkes için çoook sevinebilirim. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Hadi şimdi de sen anlat bakalım bir hamile olarak akıntın varmı ağrı felan varmıydı . Bugün yatma şeklimden midir adet olacak mıyım yoksa ondan mıdır belim ağrıdı kasık değil de Rahmim orta bölüme birşeyler oldu ilk zamanlar bebişim tuttu demiştim şimdi stresimden bu heyecan titrememden yok tutmadı diyorum tutup geri kaçamaz galiba demiKorkudan canım çok iyi anlıyorum seni inşallah çıkacak Allahın izni ile modunu sakın düşürme bende olmadı olmadı diodum şimdi hala bi kafam 1500 oldu Rabbim sanada nasip etsin
Bu gün okuyayım inşallahEvlat sahibi olmak için Furkan suresi 74.ayet okunmalıymıs kızlar
Bişe falan olmasın biraz daha sıksan mı dişini seni gaza getirmiş gibi hissediyorum şuan eşine söylesen almaz mı dr yürümek çıkmak serbest demiş miydi?Nabiii3 vazgeçtim kahvaltı yapıyım da gidecem test almaya yavaş yavaş hahaha eczaneede kaç tane erken test varsa toplayacağım
Ay hiç normalimiz yok ya herkes uçlarda valla. Ben kan verip kurtulcam yaron bence de bekle bak ben yaptım da noooldu?Üzgün üzgün uyudum biraz CYdA sayesinde mutlu uyandım geri , iğnemi yaptım bekliyorum test yapmadım bizimkiler çıkmaz bence hemen test yapmaktan kaçıyorum negatif görürüm diye . Diyorum ki acaba test yapmasam da hiç , adet olmayı mı beklesem…. bu gidişle eşim beni galiba test günü kucaklayarak götürecek gitmek veya test yapmak hiç istemiyorum
Yaaaaaa çok sevindim canım çift transfer mi yapılacak yoksa tek mi?Tesekkür ederım inşallah. Saat 2 de transferım. Dua edın canlarım. 2 iyi 2 kötü 1 orta şeklinde ilerlemişler. 2 iyi olanı transfer etcez dedıler. Ben bırde şansımı denıyım bakalım orta olanı da transfer ettırmek için
Canım sadece 2 gündür hafif bel ağrısı o kadar fitil gelio işte pütür pütür bazen çok nadir rahmim kıpraşıo gibi memem falan aynı bu kadar yok o tuttuysa kimse ona bişi yapamaz Allah istemedikçe hiç bişi olmaz gönlünü ferah tutHadi şimdi de sen anlat bakalım bir hamile olarak akıntın varmı ağrı felan varmıydı . Bugün yatma şeklimden midir adet olacak mıyım yoksa ondan mıdır belim ağrıdı kasık değil de Rahmim orta bölüme birşeyler oldu ilk zamanlar bebişim tuttu demiştim şimdi stresimden bu heyecan titrememden yok tutmadı diyorum tutup geri kaçamaz galiba demi
Ay yarın kan verip kurtulacam diyorsun ne güzel , bana kan , idrar denildiği zaman kaçasım geliyor koşarak , titriyorum heyecandannn nasıl geçireceğim bunuAy hiç normalimiz yok ya herkes uçlarda valla. Ben kan verip kurtulcam yaron bence de bekle bak ben yaptım da noooldu?
Ver kanı canım İnşaAllah Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinAy hiç normalimiz yok ya herkes uçlarda valla. Ben kan verip kurtulcam yaron bence de bekle bak ben yaptım da noooldu?
Canım sadece 2 gündür hafif bel ağrısı o kadar fitil gelio işte pütür pütür bazen çok nadir rahmim kıpraşıo gibi memem falan aynı bu kadar yok o tuttuysa kimse ona bişi yapamaz Allah istemedikçe hiç bişi olmaz gönlünü ferah tut
Valla dr ilk 3 gün dinlen dedi. Kar çoğaldı baya bilmiyorum ki ya eşim evde yok o olmadan almak istedim olmadı ctesi arkadaşıma derim yakarım die de korktum ama yarın da çıkacakmı çok merak da ediyorumBişe falan olmasın biraz daha sıksan mı dişini seni gaza getirmiş gibi hissediyorum şuan eşine söylesen almaz mı dr yürümek çıkmak serbest demiş miydi?
Doktorunuz kim bende Kayseri acıbademKayseri Acıbademdeyim ben sen hangi sehirde tedavidesin
Kız yapma 3ü de olur da tutarsa napcannn 3 embriyo yasal değil yani 2den fazla koymak direkt yasalara aykırı o kadar aykırılık yaparlar mı bilemedimTesekkür ederım inşallah. Saat 2 de transferım. Dua edın canlarım. 2 iyi 2 kötü 1 orta şeklinde ilerlemişler. 2 iyi olanı transfer etcez dedıler. Ben bırde şansımı denıyım bakalım orta olanı da transfer ettırmek için
Neyyyy 3 mü ben 2 hesapladım yaa hangi kafayla acaba 3 yaparlar mı ki yaaaaKız yapma 3ü de olur da tutarsa napcannn 3 embriyo yasal değil yani 2den fazla koymak direkt yasalara aykırı o kadar aykırılık yaparlar mı bilemedim
Seninki benden daha belirgin maşallah maşallah baya kızardı artıkın darısı bana canımmm sağol hayalette olsa gördün demi
Gördüm kuzucum görmez miyim İnşallah devamı da gelicekkkk çıbıklar feda olsun onlara angara bebeleri bizim sülale de orada babam da angaralı hemşehri sayılırız.Ben başkent ankaradayım canım ankaraya yolu düşen buradan geçecek olan bende artıkın hahahha
Ben 3üz yaptıranı duymadım dahaNeyyyy 3 mü ben 2 hesapladım yaa hangi kafayla acaba 3 yaparlar mı ki yaaaa
Vayyyyttt gardaşımmmmm oleyt görmene çok sevindim valla ben arada testi tekrar açıp içine bakıp kapatıyorum puhbaa iyiyce yamuldu. Yazık yaGördüm kuzucum görmez miyim İnşallah devamı da gelicekkkk çıbıklar feda olsun onlara angara bebeleri bizim sülale de orada babam da angaralı hemşehri sayılırız.
Vayyyyttt gardaşımmmmm oleyt görmene çok sevindim valla ben arada testi tekrar açıp içine bakıp kapatıyorum puhbaa iyiyce yamuldu. Yazık ya