MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Günaydın kızlar onca umutla test yaptım ama sonuç:
20220309_083729.jpg

En zoruda beklemek degıl mı zaten nefret edıyorum su testlerden vala son bı tane vardı onu da yaptım daha yapmıcam kan verıp kurtulcam

Hoş geldin tatlım çok geçmiş olsun transfer oldun mu olduysan kaçıncı gündesin. Ohss belirtisi bende de oldu biraz opudan sonra 1 hafta çok ağrım vardı idrar yapmakta falan zorlandım baya ama şükür ki başka bişe olmadı 17 yumurtaydı benimde 11 i döllendi kala kala 2 tane kaldı ve transfer edildi. Maaşallah senin embriyo sayısı iyi sansın yüksek inşallah tekrar hayırlı olsun😇
Transfer herhalde 15 mart civarı olacak şu an regliyim ilaca başlattı doktorum bizde sperm sayısı kalitesi v.s düşük yumurtalar o yüzden fazla bakalım tutuncaklar mı bu sefer dna testine ve full hastalık tarama testine girecek 6 embriyo o zaman kaç adet kalır bende bilemedim

Hahaha valla canım bende benden başka herkesi pozitif hissediyorum. Dünn 4.günümdü ya ovulasyon testi vardı elimde du bari şunu yapayım dedim hahahha ovulasyon testi bembeyaz çıktı normal zamanlarda 2. Çizgi az falan bi çıkardı. Şimdi kocaman bir tek çizgi dedim o kadar umutsuz vaka olmamam heralde modum bi düştü pişman oldum hcg bile değil ya ovulasyon testi sonuçta ve 4.gün ne bekliosam anne naber demesini falan mı acaba bilmiyorum sonra 5.gün embriyolarını araştırdım. Tutuo yani bide üstüne çift emrio koydurduk şans artsın die biri tutmasa biri inşallah tutmuştur die uyudum en son Allah'ım tutmuşsa rüyamda göreyim dedim amcamın oğlunun evini gördüm ne alaka ne alaka
İnşallah tutar
Güzel düşün hep tutmuş olacak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yapsan bi türlü yapmasan bi türlü kuzucum sen de sabret nolur bak eğer seninleyse boşuna yıpratmış olursun kendini🌹
İşte öyle de bekliyorsun böyle de ılk zamanlar aklımda yoktu ama sonradan ne olduysa başladım yapmaya ve inanırmısın gece hamıle olduğumu onu gectım kan vermısım degerımı bıle gördüm allahım o kadar güzel bı rüyaydı kı uyanmak ıstemedım

İşte öyle de bekliyorsun böyle de ılk zamanlar aklımda yoktu ama sonradan ne olduysa başladım yapmaya ve inanırmısın gece hamıle olduğumu onu gectım kan vermısım degerımı bıle gördüm allahım o kadar güzel bı rüyaydı kı uyanmak ıstemedım
Belki geç tutunmuştur neyse bekleyelim görelim.

Normalde çok üzülürdüm test çıkmayınca ama nedense hiç üzülmedim belirtiler beni çok pozitif düşündürmüş olmalı umarım sonuç da öyle olur:anneadayı:
Ya sizi yerim ben 🤗 Allahım vermeyeceği şeyin hayalini de kurdurmaz rüyasını da gördürmez. Ben çok inançlıyım siz de inançla sabredin canlarım sizi mutlaka takip edeceğim😘

Ya sizi yerim ben 🤗 Allahım vermeyeceği şeyin hayalini de kurdurmaz rüyasını da gördürmez. Ben çok inançlıyım siz de inançla sabredin canlarım sizi mutlaka takip edeceğim😘
İnşallah oyledır bızde bu duyguyu yaşarız artık ne dıyelım

Boşver ya baştan çıkmayınca gerisi gelmiyor onu anladık bize kırmızı çubuk nasip değil kalıoz tek çizgi ile 😥
Bak benim de boş çıktı her zamanki gibi napalım elden gelen ne var ki beklemekten başka?
Rüyalar gerçek olsun🤲

Bak benim de boş çıktı her zamanki gibi napalım elden gelen ne var ki beklemekten başka?

Rüyalar gerçek olsun🤲
İnşallah canım gördüğüm rüya boşa çıkmaz degerım 253 çıkmış bunu bıle gördüm Allah’ın işi keşke çıksa dünyalar benım olur çocuk gıbı oturur ağlarım yemınle ben 2.30 dan yüksek değer gormedım hıc

A Ales67 sen ne güzel rüyasını görmüşsün ben onu bile göremiyorum. Rüyamda göster Allah'ım die yatıyorum amcamın çocuğunun evinde buluyorum kendimi çokda görüşmem onlarla yani hani ne alaka 🤭🤭🤭

İnşallah canım gördüğüm rüya boşa çıkmaz degerım 253 çıkmış bunu bıle gördüm Allah’ın işi keşke çıksa dünyalar benım olur çocuk gıbı oturur ağlarım yemınle ben 2.30 dan yüksek değer gormedım hıc
Bende hiç görmedim. 😐😐 Valla artık hamile nasıl kalınamaz grubu açıcam kendime

A Ales67 sen ne güzel rüyasını görmüşsün ben onu bile göremiyorum. Rüyamda göster Allah'ım die yatıyorum amcamın çocuğunun evinde buluyorum kendimi çokda görüşmem onlarla yani hani ne alaka 🤭🤭🤭
Sana ordan sinyal gönderiyor herhalde 😂wala çok güzel rüyaydı ınsallah tersine çıkmaz aklıma eğer takarsam elbet görürüm ama hıc takmadım rüyama girdi

X