MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Off benim her zamanki gibi devam belirtiler beni ümitlendiren de onlar değil mi ki zaten 😑😭
Wala bende de hep belırtı wardı hele sol kasıgımda aşırı derece de vardı ama bugün Gıttı nedense hepsı az arada kasıklarım agrıyor o kadar

Bugün 6. Günüm artık bulaşık , duş … normal günlerime dönebilir miyim sizce siz ne yaptınız 🤭
Ben 4. Gün işe başladım. Yavaş hareketlerle gündelik hayatımı sürdürüyorum canım. Vakit daha çabuk geçiyor bu sayede🥰 inşallah olumlu sonuçlar alırız❤️

Mrb ozgurkus geçmiş olsun. Benim de ameliyat sonrası amh çok düşmüştü uzun süre boyunca astalife(omega3 ve dha içeriyor) ayrıca dhea ve koenzim q10 kullandırdı doktorum. 0.50 den 1.02 ye çıktı. Yani yükseldi. Sana nasıl bir tedavi uyguladılar?
Hay masallah süpeer .bana hiiç bi ilaç veren yok tatlım yükselir diyeni bile duymadım 😔😔😔bahceciye bile gittim bana sadece yumurta olursa baslarız tüp bebege dedi yumurtam olusmadı tedaviyi bıraktık .biraz bahsedermisin kaçtı amh? Ne ameliyat sonrası düştü ?

Dün konuşmuştuk bizimki 3. Gün embriyosu 🥺 hemen çıkmaz
İnşallah ondandır canım ya biraz bakındım önceki mesajlardan çıkanlar var 3. Gün olup yani olsa da ikiz değildir bence çünki ikiz olsa kesin çıkardı. Nasipten öte köy yok yarın için kaset test kaldı elimde onu yapıcam cuma kan hcg günü zaten

İnşallah ondandır canım ya biraz bakındım önceki mesajlardan çıkanlar var 3. Gün olup yani olsa da ikiz değildir bence çünki ikiz olsa kesin çıkardı. Nasipten öte köy yok yarın için kaset test kaldı elimde onu yapıcam cuma kan hcg günü zaten
belki kanda çıkar , bazı idrar testleri de yanıltıyor biliyor musun. Pozitif gösteriyor sonra kanda negatif görenler gördüm .

Ay burda negatifi görüp kanda pozitifi görmeyi tercih ederim öyle olsaydı asla toparlanamazım sanırım
Bence burda gördüğüm kadar hepimiz o 2 çizgiye hasretiz ki idrar da pozitif görsek dahi gözlerine inanamayıp birsürü test yapıp direk kan baktırmaya gideceğimizi düşünüyorum şahsen ben öyle yaparım

Hadi bakalım inşallahhh

Yaaaa inşallah canısı ❣️

Hoşgeldin canım 🌺 ilaç kullanmaya başladım salı kontrol sonra belli olacak transfer günüm inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun
Ben de beklemedeyim maalesef hala. :işsiz:
Ayy hadi güzel haberler ver bize inşallah:dua:

Hay masallah süpeer .bana hiiç bi ilaç veren yok tatlım yükselir diyeni bile duymadım 😔😔😔bahceciye bile gittim bana sadece yumurta olursa baslarız tüp bebege dedi yumurtam olusmadı tedaviyi bıraktık .biraz bahsedermisin kaçtı amh? Ne ameliyat sonrası düştü ?
Canım 2019 da hem hidrosalpenks hem de derin endometriozis teşhisiyle ameliyat oldum. Sol tüpüm alındı nodül vardı alındı çikolata kistleri boşaltıldı ve organlar yapışıklıktan birbiriyle yer değiştirmişti resmen. Yapışıklıkları lazerle yakarak açtılar. Ameliyatımı izlediğimde çok ağlamıştım içerisi kapkara olmuştu orayı yak burayı yak. Neyse geçti çok şükür. 2 saatlik amlyt 4 saat sürdü. Benim de dolayısıyla amh yerlerdeydi. Bu bahsettiğim ilaçları kullandım aşağı yukarı 1 yıl sonunda dereğerim 2 katına çıkmıştı. İşe yaradığına şahit olduğum için sana önerdim ama tabii doktoruna danışmadan yine de kullanma derim. Özellikle dhea yı. Diğerleri gıda takviyesi çünkü. İnşallah tez vakitte yumurtaların çoğalır bebeğini kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsun🤗

X