Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
grubun başlarını bız çekeriz ya hersey normal ama işte olmuyor Keske tek seferde olsun inşallah son 4 günümBende hiç görmedim. Valla artık hamile nasıl kalınamaz grubu açıcam kendime
İnşaAllah canım çıksında bizi utandırsın.grubun başlarını bız çekeriz ya hersey normal ama işte olmuyor Keske tek seferde olsun inşallah son 4 günüm
Off benim her zamanki gibi devam belirtiler beni ümitlendiren de onlar değil mi ki zatenBenim belirtilerde gitti hahabba psikolojik olarak yapıodum heralde
Wala bende de hep belırtı wardı hele sol kasıgımda aşırı derece de vardı ama bugün Gıttı nedense hepsı az arada kasıklarım agrıyor o kadarOff benim her zamanki gibi devam belirtiler beni ümitlendiren de onlar değil mi ki zaten
Ay inşallah öyle olur ne deyim ki arafta kaldık böyleArkadaslar surekli okuyorum forumda geziyorum sizde illaki oyle yapiyorsunuzdur. idrarda
cikmayip
kanda cikan bir suru kisi var. biliyorum insan cok uzuluyor ama cikmadik candan da umut kesilmiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben 4. Gün işe başladım. Yavaş hareketlerle gündelik hayatımı sürdürüyorum canım. Vakit daha çabuk geçiyor bu sayede inşallah olumlu sonuçlar alırızBugün 6. Günüm artık bulaşık , duş … normal günlerime dönebilir miyim sizce siz ne yaptınız
Dün konuşmuştuk bizimki 3. Gün embriyosu hemen çıkmazGünaydın kızlar onca umutla test yaptım ama sonuç:Eki Görüntüle 3021972
Hay masallah süpeer .bana hiiç bi ilaç veren yok tatlım yükselir diyeni bile duymadım bahceciye bile gittim bana sadece yumurta olursa baslarız tüp bebege dedi yumurtam olusmadı tedaviyi bıraktık .biraz bahsedermisin kaçtı amh? Ne ameliyat sonrası düştü ?Mrb ozgurkus geçmiş olsun. Benim de ameliyat sonrası amh çok düşmüştü uzun süre boyunca astalife(omega3 ve dha içeriyor) ayrıca dhea ve koenzim q10 kullandırdı doktorum. 0.50 den 1.02 ye çıktı. Yani yükseldi. Sana nasıl bir tedavi uyguladılar?
İnşallah ondandır canım ya biraz bakındım önceki mesajlardan çıkanlar var 3. Gün olup yani olsa da ikiz değildir bence çünki ikiz olsa kesin çıkardı. Nasipten öte köy yok yarın için kaset test kaldı elimde onu yapıcam cuma kan hcg günü zatenDün konuşmuştuk bizimki 3. Gün embriyosu hemen çıkmaz
belki kanda çıkar , bazı idrar testleri de yanıltıyor biliyor musun. Pozitif gösteriyor sonra kanda negatif görenler gördüm .İnşallah ondandır canım ya biraz bakındım önceki mesajlardan çıkanlar var 3. Gün olup yani olsa da ikiz değildir bence çünki ikiz olsa kesin çıkardı. Nasipten öte köy yok yarın için kaset test kaldı elimde onu yapıcam cuma kan hcg günü zaten
Ay burda negatifi görüp kanda pozitifi görmeyi tercih ederim öyle olsaydı asla toparlanamazım sanırımbelki kanda çıkar , bazı idrar testleri de yanıltıyor biliyor musun. Pozitif gösteriyor sonra kanda negatif görenler gördüm .
Bence burda gördüğüm kadar hepimiz o 2 çizgiye hasretiz ki idrar da pozitif görsek dahi gözlerine inanamayıp birsürü test yapıp direk kan baktırmaya gideceğimizi düşünüyorum şahsen ben öyle yaparımAy burda negatifi görüp kanda pozitifi görmeyi tercih ederim öyle olsaydı asla toparlanamazım sanırım
Çokk şükür bir tane kızın var ve onun da kardeşi olacak ben evlat nedir onu bile bilmiyorum inşallah bilirim, biliriz hep birlikte Ay burda negatifi görüp kanda pozitifi görmeyi tercih ederim öyle olsaydı asla toparlanamazım sanırım
Ben de beklemedeyim maalesef hala.Hadi bakalım inşallahhh
Yaaaa inşallah canısı
Hoşgeldin canım ilaç kullanmaya başladım salı kontrol sonra belli olacak transfer günüm inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım 2019 da hem hidrosalpenks hem de derin endometriozis teşhisiyle ameliyat oldum. Sol tüpüm alındı nodül vardı alındı çikolata kistleri boşaltıldı ve organlar yapışıklıktan birbiriyle yer değiştirmişti resmen. Yapışıklıkları lazerle yakarak açtılar. Ameliyatımı izlediğimde çok ağlamıştım içerisi kapkara olmuştu orayı yak burayı yak. Neyse geçti çok şükür. 2 saatlik amlyt 4 saat sürdü. Benim de dolayısıyla amh yerlerdeydi. Bu bahsettiğim ilaçları kullandım aşağı yukarı 1 yıl sonunda dereğerim 2 katına çıkmıştı. İşe yaradığına şahit olduğum için sana önerdim ama tabii doktoruna danışmadan yine de kullanma derim. Özellikle dhea yı. Diğerleri gıda takviyesi çünkü. İnşallah tez vakitte yumurtaların çoğalır bebeğini kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsunHay masallah süpeer .bana hiiç bi ilaç veren yok tatlım yükselir diyeni bile duymadım bahceciye bile gittim bana sadece yumurta olursa baslarız tüp bebege dedi yumurtam olusmadı tedaviyi bıraktık .biraz bahsedermisin kaçtı amh? Ne ameliyat sonrası düştü ?
Amin canım inşallah hayırlısı Allah'tanBen de beklemedeyim maalesef hala.
Ayy hadi güzel haberler ver bize inşallah