MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canım sancın da var mı regl olacaksın gibi ?

Normalde de ara sıra ağrım oluyodu ama bugün çektiğim ağrı adet sancısı gibi ben de tedirgin olmadım desem yalan olur😢. Ama su gibi akıntı normalmiş progesterondanmış.

Selam kızlar yarım yumurta toplama işlemim var her aşama ayrı bir heyecan ve stres Allah tüm bekleyenlerin kucağını bebişle doldursun

Amh kürtaj sonrası düştü bianda sorun son 1yıldır.insallah hepimizin hakkında hayırlısı
Mrb ozgurkus geçmiş olsun. Benim de ameliyat sonrası amh çok düşmüştü uzun süre boyunca astalife(omega3 ve dha içeriyor) ayrıca dhea ve koenzim q10 kullandırdı doktorum. 0.50 den 1.02 ye çıktı. Yani yükseldi. Sana nasıl bir tedavi uyguladılar?

İyi geceler kızlar
Çok teşekkür ederim. Güzel mesajlarınız desteğiniz için valla bi gaz ile yaptım. Ama ben çok strest olmuştum bilmiyorum. Şimdi iyiyim olursa inşallah perşembe cuma erken test yapıcam çıkar eğer yoksa bile 2 ay ara verip tekrar denemeyi düşünüyorum. Benim çevrem arkadaşlarım ailem sizler herkes pozitif düşünüyor. Bilmiyorum ikiz olmayabilir belki tektir. Rahatladım nasip olmuşssa vardır yoksa devam İnşaAllah test yapacak arkadaşlarım hemen pozitifleri görürler arkadanda ben derim benim çubuğum da kızardı die inşallah 🤲🏻🌻

Arkadaslar merhaba. Araniza yeni katildim paylasmak istedim. 1Martta transferim oldu orta kalite tek embriyo 3bb kalitesi bugun 7. gunumdu test yaptim erken gebelik testi silik cikti. sabah kan testi vericem. bu arada hicbir belirtim
yok. sadece gaz vardi ilk gunler. umarim kan testinde de cikar

Eklentiler

• 7063FD72-764B-4ACD-8B97-0A592BB6D3E7.jpeg
    7063FD72-764B-4ACD-8B97-0A592BB6D3E7.jpeg
    213 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaslar merhaba. Araniza yeni katildim paylasmak istedim. 1Martta transferim oldu orta kalite tek embriyo 3bb kalitesi bugun 7. gunumdu test yaptim erken gebelik testi silik cikti. sabah kan testi vericem. bu arada hicbir belirtim
Hoşgeldin ne güzel geldin maşallah☺️ sımsıkı tutunur inşallah bebeğin. Ben de 1 mart transfer oldum ama o günü de sayıyordum bugün 8.gün diyodum yanlış mı sayıyorum acaba? Cuma günü test günüm. Senin ne zaman canım?

Hoşgeldin ne güzel geldin maşallah☺️ sımsıkı tutunur inşallah bebeğin. Ben de 1 mart transfer oldum ama o günü de sayıyordum bugün 8.gün diyodum yanlış mı sayıyorum acaba? Cuma günü test günüm. Senin ne zaman canım?
canim transfer gunu sayilmiyot diye biliyorum. ertesi gun 1. gun olarak sayiliyor. benim de test gunum cuma :)) dayanamadim ben yaptim. ama yapana kadar akla karayi sectim
hic bu kadar korkmamistim test yapmaktan

canim transfer gunu sayilmiyot diye biliyorum. ertesi gun 1. gun olarak sayiliyor. benim de test gunum cuma :)) dayanamadim ben yaptim. ama yapana kadar akla karayi sectim
hic bu kadar korkmamistim test yapmaktan

Ay ne güzel canım yaa cuma günü kan verecek çoğu kişi merakla bekliyorduk ama sen bize umut olacaksın yarın sabahki testin ile😍🤩😍🤩 merakla sonucunu bekliyiciğimmm hayırla sevgiyle umutla...

Merhaba hoşgeldin 😍 kaçıncı gün embriyosu sizinki 5. Gün mü

Ay ne güzel canım yaa cuma günü kan verecek çoğu kişi merakla bekliyorduk ama sen bize umut olacaksın yarın sabahki testin ile😍🤩😍🤩 merakla sonucunu bekliyiciğimmm hayırla sevgiyle umutla...
insallah guzel sonuclarla gelirim de kendime ve sizlere umut olurum🧡 yarin 8. gunum oluyor kan testini 8. gunde vermis olucam

Evet 5. gun embriyosu 3bb sizinki nasil? 🙏🏼
Benim 3. Gün embriyosu bende birine güvenip test yapmak için bahane arıyorum 😂😂 bizimkiler geç belli oluyor ya o yüzden sordum. Mecbur bekleyeceğim yine o zaman. Hayırlı olsun bebişiniz inşallah devamı gelir hayırlı sağlıklı şekilde 🥰

Benim 3. Gün embriyosu bende birine güvenip test yapmak için bahane arıyorum 😂😂 bizimkiler geç belli oluyor ya o yüzden sordum. Mecbur bekleyeceğim yine o zaman. Hayırlı olsun bebişiniz inşallah devamı gelir hayırlı sağlıklı şekilde 🥰
yok siz biraz sabredin lütfen🙏🏼 Evet 3. gun daha gec cikiyor diye okumustum ben de

İyi geceler kızlar
Çok teşekkür ederim. Güzel mesajlarınız desteğiniz için valla bi gaz ile yaptım. Ama ben çok strest olmuştum bilmiyorum. Şimdi iyiyim olursa inşallah perşembe cuma erken test yapıcam çıkar eğer yoksa bile 2 ay ara verip tekrar denemeyi düşünüyorum. Benim çevrem arkadaşlarım ailem sizler herkes pozitif düşünüyor. Bilmiyorum ikiz olmayabilir belki tektir. Rahatladım nasip olmuşssa vardır yoksa devam İnşaAllah test yapacak arkadaşlarım hemen pozitifleri görürler arkadanda ben derim benim çubuğum da kızardı die inşallah 🤲🏻🌻
3. Gün embriyosu ile ilgili kim ne zaman test yapmış diye okurken bu yazıyla karşılaştım 😇 seni anlatıyor. 👉🏻

Selamlar 2. Tüp bebek denemem ve 3. Gün 2 adet güzel kalitede embriyo transferi yapıldı. Bugün 7. Günüm ve idrar testi negatif çıktı. Çok mu erken yaptım testi
3. Gün embriyosu için erken bence. 5. Gün embriyosunun 5. Gün test yapması gibi düşün. Sonuç çıkar mıydı ? Çıkmazdı
👈🏻

Bak çıkmıyor hiç üzme kendini ve o güzel bebişlerini 🥰🥰🥰🥰🥰 CYdA CYdA

Azönce dolaşırken ben de birşey okudum tam ceydaya yollamalık dedim biliyo musun🤗 ikimizin de onu düşünmesi pozitifi getirecek hissediyorum cansevr👍
CYdA CYdA oku kuzucum

Eklentiler

• IMG_20220309_014249.jpg
    IMG_20220309_014249.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 63
Benim de uygulamada 24 hadi bakalım hayırlısı hakkımızda 😍

Ayyy harika. Senin de donmuş embriyo mu canım 🤗🤗

Yaaa en güzel hediyeni bu doğum günün de alacaksın inşallah kuzum 💕💕
Evet benim de donmuş embriyolarım var onlarla ikinci kez şansımı denicem bakalım ☺️ Senin kaçıncı deneme kaç embriyo transfer edilecek

Azönce dolaşırken ben de birşey okudum tam ceydaya yollamalık dedim biliyo musun🤗 ikimizin de onu düşünmesi pozitifi getirecek hissediyorum cansevr👍
CYdA CYdA oku kuzucum
Günaydın canım 7. Gün perşembe 8. Cuma artık cumaya kadar test yok. İnşaAllah benimlelerdir bende çok istiyorum. Sen naptn test yaptın mı? 🌷

X