MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Canım 2019 da hem hidrosalpenks hem de derin endometriozis teşhisiyle ameliyat oldum. Sol tüpüm alındı nodül vardı alındı çikolata kistleri boşaltıldı ve organlar yapışıklıktan birbiriyle yer değiştirmişti resmen. Yapışıklıkları lazerle yakarak açtılar. Ameliyatımı izlediğimde çok ağlamıştım içerisi kapkara olmuştu orayı yak burayı yak. Neyse geçti çok şükür. 2 saatlik amlyt 4 saat sürdü. Benim de dolayısıyla amh yerlerdeydi. Bu bahsettiğim ilaçları kullandım aşağı yukarı 1 yıl sonunda dereğerim 2 katına çıkmıştı. İşe yaradığına şahit olduğum için sana önerdim ama tabii doktoruna danışmadan yine de kullanma derim. Özellikle dhea yı. Diğerleri gıda takviyesi çünkü. İnşallah tez vakitte yumurtaların çoğalır bebeğini kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsun🤗
Ayyy Rabbim esirgemiş o kadar sıkıntıyı atlatman cok guzel 💐cok gecmiş olsun .tamam danısırım Allah razı olsun yardımcı olmayı dusunmenız bile cok guzel 🙂🌸 kullandıgınız ilaçları takviyeleri yazarmısınız doktora sorayım bugun randevum var da

Ayyy Rabbim esirgemiş o kadar sıkıntıyı atlatman cok guzel 💐cok gecmiş olsun .tamam danısırım Allah razı olsun yardımcı olmayı dusunmenız bile cok guzel 🙂🌸 kullandıgınız ilaçları takviyeleri yazarmısınız doktora sorayım bugun randevum var da
Sağol canım. Hadi rast gitsin. Foto atıyorum

Eklentiler

• IMG_20220309_104708.jpg
    IMG_20220309_104708.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 39
  • images-3.jpeg
    images-3.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
Bence burda gördüğüm kadar hepimiz o 2 çizgiye hasretiz ki idrar da pozitif görsek dahi gözlerine inanamayıp birsürü test yapıp direk kan baktırmaya gideceğimizi düşünüyorum şahsen ben öyle yaparım
Evet ya bende hep idrar testi negatif hayatım boyunca kaç test aldım kaç test yapıp çöpe attım inan sayısını bile bilmiyorum😶 bir gün görür müyüm bilmem ama yaparken diyordum içimden inşallah olur amabu çubukta hiç ikinci kırmızı görmedim ben diye😭

Çokk şükür bir tane kızın var ve onun da kardeşi olacak 😍 ben evlat nedir onu bile bilmiyorum 😂 inşallah bilirim, biliriz 🤲🥰 hep birlikte ❤️
İnşallah olur yaa eşim benden kötü oldu testi görünce ben ona moral veriyorum😅 Allah'ım ne günlere kaldık yaa😞

Evet ya bende hep idrar testi negatif hayatım boyunca kaç test aldım kaç test yapıp çöpe attım inan sayısını bile bilmiyorum😶 bir gün görür müyüm bilmem ama yaparken diyordum içimden inşallah olur amabu çubukta hiç ikinci kırmızı görmedim ben diye😭
Nabişim canım hiç üzme kendini kuzum. Cumaya ne kaldı ki 🌹 kanda pozitifi göstersin de varsın çubuk kızarmasın canım benim. Dualarım seninle 🙏

Güzel haberlerini bekliyoruz canım gurubun ilk pozitifi olcaksın😍 PonchiK PonchiK sen neden kana bakmıyosun ikinci çizgiyi görmüştün

Ben de o konuda tecrübeliyim işte ayağım gitmiyo. 6 yıl boyunca idrar testi ve kan verince oluruna bırakıyosun birazcık sanırım. Silik çıktı rahatlığı da var gerçi hiç çıkmasaydı zaten kan vermezdim erkenden. Ben cuma günkü kan sonucuma değil de pazar günkü değer artışına sevinirim anca 🙏

Ben de o konuda tecrübeliyim işte ayağım gitmiyo. 6 yıl boyunca idrar testi ve kan verince oluruna bırakıyosun birazcık sanırım. Silik çıktı rahatlığı da var gerçi hiç çıkmasaydı zaten kan vermezdim erkenden. Ben cuma günkü kan sonucuma değil de pazar günkü değer artışına sevinirim anca 🙏
Rabbim inşallah kat kat artışı göstersin, sevindirsin inşallah 🥰🥰

İdrarda iyi kötü silik şekilde 2.çizgi görülse de esas önemli olan değer artışı değil mi? Doktor evet pozitif hamilesin dese bile tam kaptırmamak lazım bence 2 gün sonraki değer yükselsin diye dua edelim, hayal kırıklığı negatiften daha kötü

Belli olmaz bakarsın çok yüksek çıkar kuzum o zaman pazarı beklemene gerek kalmaz sevinmek için bu günde yaptın mı test sen?

Hepsi teek tekk gerçekleşsin🙏aminnn

Ay çok sevindim maşallah. Katlanarak artsın. Sağlıcakla kucağına al 🥰 kaçıncı gün emriyosuydu canım ve transferin kaçıncı günü
5. gun embriyosu. transferin 8. gunu canim. cuma test gunum normalde katlanir insallah. darisi hepinize olsun

X