- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
Ayyy Rabbim esirgemiş o kadar sıkıntıyı atlatman cok guzel cok gecmiş olsun .tamam danısırım Allah razı olsun yardımcı olmayı dusunmenız bile cok guzel kullandıgınız ilaçları takviyeleri yazarmısınız doktora sorayım bugun randevum var daCanım 2019 da hem hidrosalpenks hem de derin endometriozis teşhisiyle ameliyat oldum. Sol tüpüm alındı nodül vardı alındı çikolata kistleri boşaltıldı ve organlar yapışıklıktan birbiriyle yer değiştirmişti resmen. Yapışıklıkları lazerle yakarak açtılar. Ameliyatımı izlediğimde çok ağlamıştım içerisi kapkara olmuştu orayı yak burayı yak. Neyse geçti çok şükür. 2 saatlik amlyt 4 saat sürdü. Benim de dolayısıyla amh yerlerdeydi. Bu bahsettiğim ilaçları kullandım aşağı yukarı 1 yıl sonunda dereğerim 2 katına çıkmıştı. İşe yaradığına şahit olduğum için sana önerdim ama tabii doktoruna danışmadan yine de kullanma derim. Özellikle dhea yı. Diğerleri gıda takviyesi çünkü. İnşallah tez vakitte yumurtaların çoğalır bebeğini kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsun