MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Benide bugün hastaneden aradılar normalde cuma randevum vardı yarından itibaren soğuk hava yağmur ve kar alarmı verildi yaa istanbul için cuma gelmeyin ilaçlar devam aynı sekil salı günğ gelin görüşmeye dediler... Doğum günüm de hastanede olucam 🥲🥲🥲🥲 inşallah sorun olmaz benimde transfer tarihim belli olur 💖

İnşallah guzel haberlerle gelırısn canım

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Regl sancısı gibi sancım var ve su gibi akıntım var normal mi bu:KK43: bi an da su geliyor sanki. Regl oldum sandım sabahtan beri kaç defa

Yaaaa öyle deme C cansevr negatif çıkar da üzülürsen kendimi suçlu hissederim🙈 eğwr üzüleceksen ve motivasyonungidecekse yapma bana bakıp😶 benim 3. Tüp bebek süreci olduğundan rahatlık var biraz. Ama etkilenmem dersen sabah yap güzel sonuçlar paylaşalımçok çizgili😎😎 Benim yarın transfergünüyle birlikte 8. Gün ve 8 hücreli 3. Gün embriyosu
Benim yarın 7. Gün ama çok çok erken değil mi 🥺 hiç merak etme üzülmem üzen üzdü zaten sinir krizleri geçirdim kaç günlerdir , cuma günü yapayım ben en iyisi transfer günüyle birlikte 9. Gün oluyor tabi sizden pozitifi görüp denemek istemezsem o ayrı 🥴🤗…. Aslında çok fazla test yapmak geliyor içimden ama bakmak gelmiyor , test yapmazsam bebişlerim benimle hissediyorum , negatifi görürsem çok üzülürüm daha tutup tutmadıklarını bilmeden alıştım onlara 🥺

Merhaba kizlar bende cumartesi transfer olacagim .neler yeyip iciyorsunuz transfer sonrasi neler dikkat etmeli dus ne zaman alinmali
Hoş geldin hayırlı olsun sürecin canım, benim doktorum yatandan nefret eder. Transferden sonra kalk dedi bana, hareket rahmi kanlandırıyomuş. Ağır iş yapma sadece ve ani hareketler yapma canım. Otur uzan yat arada gezin uzun süreli ayakta kalma yine de işte. Buarada ben transfer sabahı duş alıp gittim oyüzden 4.gün yıkandım. Vücut ısısı çok değişsin istemedim yani. Yumurta süt bal ceviz avokado peynir bunları tüketmeye çalış en çok da balık. Kahve çay içmiyorum çok nadir nescafe çay bardağı kadar. Bende böyle şimdilik. Allah yolunu açık etsin inşallah haa bi de booooool boooool su👍🏻

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sürecin neşeyle sonlansın. Genelde merkezde söylüyolar ama dr drye farklılık gösteriyo. Benim 7. Gün hâlâ duş almadım kirimden ölecem bebelerim için🤣🤣 doktorum 5. Günden sonra normal hayata dön dedi ama ben hâlâ yatıyorum. K.külübüne yazıp zaman geçiriyorum. Kafana takılan soruları muhakkak drna sor hastaneden çıkmadan
O zaman butun sorular unutuluyo iste sonra nette bulmaya calis cevaplari ne canim. Herkesin kucagi dolar insAllah😊

Hoş geldin hayırlı olsun sürecin canım, benim doktorum yatandan nefret eder. Transferden sonra kalk dedi bana, hareket rahmi kanlandırıyomuş. Ağır iş yapma sadece ve ani hareketler yapma canım. Otur uzan yat arada gezin uzun süreli ayakta kalma yine de işte. Buarada ben transfer sabahı duş alıp gittim oyüzden 4.gün yıkandım. Vücut ısısı çok değişsin istemedim yani. Yumurta süt bal ceviz avokado peynir bunları tüketmeye çalış en çok da balık. Kahve çay içmiyorum çok nadir nescafe çay bardağı kadar. Bende böyle şimdilik. Allah yolunu açık etsin inşallah
Tesekkur ederim canim 😊 amin cumlemizi insAllh

Benim yarın 7. Gün ama çok çok erken değil mi 🥺 hiç merak etme üzülmem üzen üzdü zaten sinir krizleri geçirdim kaç günlerdir , cuma günü yapayım ben en iyisi transfer günüyle birlikte 9. Gün oluyor tabi sizden pozitifi görüp denemek istemezsem o ayrı 🥴🤗…. Aslında çok fazla test yapmak geliyor içimden ama bakmak gelmiyor , test yapmazsam bebişlerim benimle hissediyorum , negatifi görürsem çok üzülürüm daha tutup tutmadıklarını bilmeden alıştım onlara 🥺
Ahh canım benim kim bu seni bu kadar üzen eğer eşin değilse takma bile eşinse de onların da bu süreçte yıprandığını ve duygularını belli etmemek için katı durmaya çalıştıklarını unutma. Annelik öyle bir sorumluluk ki en başından beri herşeyi biz çekiyoruz iğneyi ilacı tutup tutmama stresini vs vs uzaaar gider.... ama bunca şeyi çekiyosak değmeli inşallah ve bunun için önce biz yavrularımıza sıkı sıkı tutunmalıyız. Sana özel dua etcem kul kula vesiledir bilinmez. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın yüzünü güldürsün kardeşim

Merhaba kizlar bende cumartesi transfer olacagim .neler yeyip iciyorsunuz transfer sonrasi neler dikkat etmeli dus ne zaman alinmali
Test sonucum belli olmasa da 2 yıldır araştırmalarım sonucu , kesinlikle hergün taze sıkılmış havuç suyu ve kuru dut öneririm en çok tutunmayı sağlayanlar diye biliyorum …..kefir , süt , avokado , çiğ badem fındık ceviz , balık , kabak çekirdeği. Bunlar , ve transferden önceki gün duş almanı öneririm daha sonra korkudan alamazsın duşu 🤭 birşey mi olacak diye . Bence ilk gün dinlen biraz uyu ayak altına 2 yastık kat kan dolaşımı sağlansın biraz yürü evin içinde sonraki günler de kendini yormadan böyle devam et bence 🤗 ben böyle yaptım hatta ben maalesef ilk gün hariç yavaş şekilde merdiven inip çıktım ama , kısmet artık olacağı varsa her türlü oluyor , olmayacağa da ne kadar dikkat edersen et olmuyor , inşallah güzel sonuçlar alırsın 🎈

Yaaa ayrıca benim için yazdığın ordaki umudun çok mutlu etti beni:halay:

Ahh canım benim kim bu seni bu kadar üzen eğer eşin değilse takma bile eşinse de onların da bu süreçte yıprandığını ve duygularını belli etmemek için katı durmaya çalıştıklarını unutma. Annelik öyle bir sorumluluk ki en başından beri herşeyi biz çekiyoruz iğneyi ilacı tutup tutmama stresini vs vs uzaaar gider.... ama bunca şeyi çekiyosak değmeli inşallah ve bunun için önce biz yavrularımıza sıkı sıkı tutunmalıyız. Sana özel dua etcem kul kula vesiledir bilinmez. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın yüzünü güldürsün kardeşim
Allah razı olsun ❤️ İnanın bende size hepinize çok dua ediyorum. Olursa tabi seviniriz ama olmazsa da gerçekten imtihan yani yapacak birşey yok 🥺

Test sonucum belli olmasa da 2 yıldır araştırmalarım sonucu , kesinlikle hergün taze sıkılmış havuç suyu ve kuru dut öneririm en çok tutunmayı sağlayanlar diye biliyorum …..kefir , süt , avokado , çiğ badem fındık ceviz , balık , kabak çekirdeği. Bunlar , ve transferden önceki gün duş almanı öneririm daha sonra korkudan alamazsın duşu 🤭 birşey mi olacak diye . Bence ilk gün dinlen biraz uyu ayak altına 2 yastık kat kan dolaşımı sağlansın biraz yürü evin içinde sonraki günler de kendini yormadan böyle devam et bence 🤗 ben böyle yaptım hatta ben maalesef ilk gün hariç yavaş şekilde merdiven inip çıktım ama , kısmet artık olacağı varsa her türlü oluyor , olmayacağa da ne kadar dikkat edersen et olmuyor , inşallah güzel sonuçlar alırsın 🎈
Evet taze havuç suyunu bende çok duydum ama ananası çok yediği için bi bayanın kanama yaşadığını ve bebeğinin tutmadığını okudum burda bi sayfada kan sulandırıcı özelliği varmış ve zaten bunun için iğne kullanıyomuş derken sanırım ters tepki oluşturmuş. Belki ondan değildir ama epey üzülmüş acaba ondan mı diye o yüzden bir yiyecekte ısrar etmemeye karar verdim ben sürece başlarken günlük çiğ kuruyemiş ve 2 güne 1 somon balığı dışında bişe yapmıyorum

Ne güzel doğal yolla gebe kalabilmişsiniz olur inşallah demekki çok sorun yok sperm yada yumurtada dr yönlendirir zaten ve inşallah da olur. Bu dünyada imkansız die bişe yok Rabbim ol dedikten sonra
Amh kürtaj sonrası düştü bianda sorun son 1yıldır.insallah hepimizin hakkında hayırlısı

Transfer sonrasi hastanede ne kadar kaldiniz ve benim 3 saatlik yolum var sonrasinda ne yapamaliyim

Transfer sonrasi hastanede ne kadar kaldiniz ve benim 3 saatlik yolum var sonrasinda ne yapamaliyim
Ben yarım saat 40 dk filan kaldım yaklaşık 2 saat Özel araçla arka koltukta uzanarak geldim yastık almıştım yanıma

Benim yarın 7. Gün ama çok çok erken değil mi 🥺 hiç merak etme üzülmem üzen üzdü zaten sinir krizleri geçirdim kaç günlerdir , cuma günü yapayım ben en iyisi transfer günüyle birlikte 9. Gün oluyor tabi sizden pozitifi görüp denemek istemezsem o ayrı 🥴🤗
Normalmiş kuzum benim de öyle
Canım sancın da var mı regl olacaksın gibi ?

X