MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar dayanamadık annem ile 5. Gün die test yaptık koca tek çizgi çıktı normal kaset test ikinci çizgi asla yok 5.gün embriyosu hemde 2 tane çıkmadı yani emin oldum bence tutmadı en iyi emriyoyu koysak bile tutmuyor 😢😢😢😢😟😟😟😟😟
Canım keşke sabah yapsaydın gece daha çok salgılanıyor biliyosun uyurken hem daha erken moralini bozma kuzucukları da üzme

2.5yasında kızım ve nisandada kürtajım var ve bianda yumurta rezervim azaldı doktorlar bile anlam veremıyo sadece 5ayda bi yumurta olusuyo .denemedim dememek için tüp bebegi deneyecegim
Kızın da tüp bebek miydi canım öyleyse az çok biliyosundur sürecini yumurta embriyo kalitesini

Kızlar dayanamadık annem ile 5. Gün die test yaptık koca tek çizgi çıktı normal kaset test ikinci çizgi asla yok 5.gün embriyosu hemde 2 tane çıkmadı yani emin oldum bence tutmadı en iyi emriyoyu koysak bile tutmuyor 😢😢😢😢😟😟😟😟😟
CYdA CYdA Kuzum şuan üzülüyorsun bak sesin çıkmadı biliyorum yapma bunu kendine 5. Gün daha çok erken çıkacak olsa doktor testi bu gün için isterdi dimi? Belki yeni tutundular üzme kendini

Hayır hayır hayır
Bosuna canını sıkıyorsun.
Erken saatlerde yapilmasi soylenir zaten
Ayrica cok erken yapmissin,hemde kaset test.
Cuma saabah tekrarlarsin olmaz mi?
Ama o gune kadar pozitif tut kendini.
Anneleri olacagina inancin tam olsun💜
Bi'de emin oldum,tutmadi demissin😑
Olmaz boyle,soyle silkelen,derin bir nefes al,ver.
Rahatla.
Inancimizi da kaybedersek daha ne kalir elimizde😘

CYdA CYdA Kuzum şuan üzülüyorsun bak sesin çıkmadı biliyorum yapma bunu kendine 5. Gün daha çok erken çıkacak olsa doktor testi bu gün için isterdi dimi? Belki yeni tutundular üzme kendini
Hiç tutmuş gibi hissetmedim canım bi bazen varmı acaba dedim ama bilmiyorum zaten korkumdan ağlıodum öğlen söyledim ya testte elimize geçince dayanamadım. Araştırdım silik çıkıo mutlaka çift transfer 5. Gün emriyosu olmayınca olmuyor yani onu gördüm 7. Gün tekrar yaparım pazartesi test günü zaten bilmiyorum

Kızın da tüp bebek miydi canım öyleyse az çok biliyosundur sürecini yumurta embriyo kalitesini
Hayr doğal gebelik .kürtaj oldugum gebelikte doğal gebelikti cok garip .bu sürecide hiiiç bilmiyorum 4gündür iğne kullanıyorum 21mm olana kadar bildigim bu .

İlaçlara devam İnşaAllah varlardır. Boşuna canımı sıkmış olurum umarım çook dua ettim çok istedim ikiz olur die istedik belki tek olur bilmiyorum ki kafam çorba oldu 🙄🙄😢😢

Nabiii3 Nabiii3
Evet bi erken bi normal kaset aldırdımyarın erkeni yaparım perşembe kaseti cuma zaten kan testi günü🤩🤩
çok özür dilerim unutuyorum 🤦🏻‍♀️ Sizin 3. Gün embriyosu ve yarın transfer gününü sayarsak kaçıncı gününüz olmuş olacak. Bende 3. Gün embriyosu ya size göre size güvenerekten yapacağım

İlaçlara devam İnşaAllah varlardır. Boşuna canımı sıkmış olurum umarım çook dua ettim çok istedim ikiz olur die istedik belki tek olur bilmiyorum ki kafam çorba oldu 🙄🙄😢😢
Test günün gelmeden üzme kendini 😭 bende bugün çok kötü oldum inancım tamdı ama , artık benimde kalmadı. 8. Günüm de test yapacağım negatif çıksa yine üzmeyeceğim kendimi dedim sende öyle yap daha bence de aşırı erken 🥺🥺

Hayr doğal gebelik .kürtaj oldugum gebelikte doğal gebelikti cok garip .bu sürecide hiiiç bilmiyorum 4gündür iğne kullanıyorum 21mm olana kadar bildigim bu .
Ne güzel doğal yolla gebe kalabilmişsiniz olur inşallah demekki çok sorun yok sperm yada yumurtada dr yönlendirir zaten ve inşallah da olur. Bu dünyada imkansız die bişe yok Rabbim ol dedikten sonra

Ben progestan kullanıyorum afedersin genelde tuvalette gidiyor canım belki genelde yatıp o zaman kalktığımdandır ama bütün fitiller aynı normal yani öyle olması
Ahh bende öyleyim normal akıtıntısı dışında bide bildiğin su gibi akıyor 🙄
Teşekkürler canlarım içime su serptiniz normal demekki😘

Ah ya sakın canını sıkma çok çok erken ve perşembe sabahı ilk idrarın ile dene ve kaset değil erken gebelik ile dene. Üzme küçümenleri annesi yaaa

Yaa kuzum çok erken çok. Azcık daha bekle nolur kırma ümidini dualarım seninle. Hem ben seni hep pozitif gibi hissettim inancını bırakma yine de🌹

Nabiii3 Nabiii3

çok özür dilerim unutuyorum 🤦🏻‍♀️ Sizin 3. Gün embriyosu ve yarın transfer gününü sayarsak kaçıncı gününüz olmuş olacak. Bende 3. Gün embriyosu ya size göre size güvenerekten yapacağım
Yaaaa öyle deme C cansevr negatif çıkar da üzülürsen kendimi suçlu hissederim🙈 eğwr üzüleceksen ve motivasyonungidecekse yapma bana bakıp😶 benim 3. Tüp bebek süreci olduğundan rahatlık var biraz. Ama etkilenmem dersen sabah yap güzel sonuçlar paylaşalımçok çizgili😎😎 Benim yarın transfergünüyle birlikte 8. Gün ve 8 hücreli 3. Gün embriyosu

Merhaba kizlar bende cumartesi transfer olacagim .neler yeyip iciyorsunuz transfer sonrasi neler dikkat etmeli dus ne zaman alinmali

Aynen kendimi hissedemiyorum ama bende CYdA CYdA ve seni pozitif hissediyorum belki çok muhabbetle mesajlaştığımızdan süreçlerimiz birine yakın çünki inşallah hissettiğimiz gibi olur.
Yaa kuzum çok erken çok. Azcık daha bekle nolur kırma ümidini dualarım seninle. Hem ben seni hep pozitif gibi hissettim inancını bırakma yine de🌹

Merhaba kizlar bende cumartesi transfer olacagim .neler yeyip iciyorsunuz transfer sonrasi neler dikkat etmeli dus ne zaman alinmali
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sürecin neşeyle sonlansın. Genelde merkezde söylüyolar ama dr drye farklılık gösteriyo. Benim 7. Gün hâlâ duş almadım kirimden ölecem bebelerim için🤣🤣 doktorum 5. Günden sonra normal hayata dön dedi ama ben hâlâ yatıyorum. K.külübüne yazıp zaman geçiriyorum. Kafana takılan soruları muhakkak drna sor hastaneden çıkmadan

Aynen kendimi hissedemiyorum ama bende CYdA CYdA ve seni pozitif hissediyorum belki çok muhabbetle mesajlaştığımızdan süreçlerimiz birine yakın çünki inşallah hissettiğimiz gibi olur.

İnşallah bebeğm Allah yüzümüze baksın. Sen de yarın testin olumsuz çıksa bile neolur modunu düşürme geç çıkabiliyor. İnşallah da senin deyişinle booooool çizgili çıkar 🥰😘

İnşallah bebeğm Allah yüzümüze baksın. Sen de yarın testin olumsuz çıksa bile neolur modunu düşürme geç çıkabiliyor. İnşallah da senin deyişinle booooool çizgili çıkar 🥰😘
Ayy hadi inşallah heyecandan uyku da tutmaz şimdi dön dur. Allah'ım sabah kendimi de dolu hissetmek istiyorum:KK24: Amin

Benim de uygulamada 24 hadi bakalım hayırlısı hakkımızda 😍

Ayyy harika. Senin de donmuş embriyo mu canım 🤗🤗

Yaaa en güzel hediyeni bu doğum günün de alacaksın inşallah kuzum 💕💕
Aaa üç oldum evet benimde donmus embriyo 14 toplandı 8 işleme aldılar 2 tanesı donduruldu 4aa ve 2ba

X