MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ales67 ilk denemen mi canım donrulmuş embriyo varsa geride baya ve ilk denemeyse normal ama doktorlar isterse yapıyor ya benim doktorum bana bıraktı ama önceki olumsuz süreçlerimin etkisi olabilir. Resmi kağıtta 1 gösterip 2 verdiler bana Özellerde hep yapıyolar sıkıntı çıkarmıyolar diye biliyorum sana niye 1 verdiler ki istemene rağmen
Taze transfer 5.gündü benim arkadaş yönlendırmıstı benı ona bıle ılkte 2 tane yapmışlardı ama tutmadı 2.de oldu ya sonuçta para veriyoruz belkı cıft koysa ıhtımalım yükselecekti ama yapmadılar işte gerıde 4 tane kaldı benım 12 yumurta çıkmıştı 5 tanesı 5.günü gördü sonradan 2 tane eklenmıstı ama onlar dondurulmadı eğer olmaZsa 2. De koyarız dedı sordukları varmı 2.yı yaptırabılecek durum warmı dıye

Bende pcoluyum picolu hastalar en şanslı grup tüp bebekte demişti doktor umarım beni motive etmek için söylememiştir😅
Hhahaha yok banada öyle dedi pkolu olman işime geliyor dedi bizi kullanıp peçete gibi atmamıştı. Umarım valla transfer de rahmim çok iyi kalınlık çok iyi dedi emriyolog emriyoların iyi dedi bi ben psikolojik iyi olamadım tutmama için tek neden nasibimin olmaması başka sebep yok

Taze transfer 5.gündü benim arkadaş yönlendırmıstı benı ona bıle ılkte 2 tane yapmışlardı ama tutmadı 2.de oldu ya sonuçta para veriyoruz belkı cıft koysa ıhtımalım yükselecekti ama yapmadılar işte gerıde 4 tane kaldı benım 12 yumurta çıkmıştı 5 tanesı 5.günü gördü sonradan 2 tane eklenmıstı ama onlar dondurulmadı eğer olmaZsa 2. De koyarız dedı sordukları varmı 2.yı yaptırabılecek durum warmı dıye
İnşallah tutar da gerek kalmaz kucağına alırsın miniğini 💖ama yine de arkada başka ihtimallerin var ne güzel. Benim arkada embriyo yok. Tutmazsa sil baştan😰

Canım sürecimiz aynı benim 11 yumurta çıktı. 5 tanesi 5. Güne gitti doktor yumurta çok çıktı seni 1 adet dönemi dinlendirmek istiyorum dedi taze yapmak istemiyorum dedi bende ona bıraktım. 3 tane geride kaldı 2. Tane transfer edildi. Neden seni dinlendirmek istemedi doktorun ohss olabilirdin gerçi nasibi varsa çokdan tutmuştur da

İnşallah tutar da gerek kalmaz kucağına alırsın miniğini 💖ama yine de arkada başka ihtimallerin var ne güzel. Benim arkada embriyo yok. Tutmazsa sil baştan😰
Canım bi belirti varmı sende başka ilk bebek mi olacak kafam karışıo arada kusura bakma

Canım sürecimiz aynı benim 11 yumurta çıktı. 5 tanesi 5. Güne gitti doktor yumurta çok çıktı seni 1 adet dönemi dinlendirmek istiyorum dedi taze yapmak istemiyorum dedi bende ona bıraktım. 3 tane geride kaldı 2. Tane transfer edildi. Neden seni dinlendirmek istemedi doktorun ohss olabilirdin gerçi nasibi varsa çokdan tutmuştur da
Wala bana dedıgı progestorana baktı eğer 1.5 altı çıkarsa taze yapıcam dedı ama çıkmazsa 1.2 ay dınlendırıp yapıcam dedı ve taze yaptı rahım kalınlığım ıyıymıs ekstra ıgne vermedi sadece progestan var onu yapıyorum işte nasıbmde warsa tek de tutar da ınsallah tutar emeklerımız boşa gıtmesın Allah’ın ıznıyle senın degerın kaç çıktı kaçıncı günde baktırdın acaba

Bende cıft ıstedım ama olmadı yaştan ötürü bılmem ne olsun bakalım ınsallah ılk seferde tutar belırtın varmıydı hıc bırde dondurulmuslardakı transfer surecı nasıl ılerlıuor ne ılac verdı mesela
Canın opudan sonra hiç ilaç vermedi. 7 gün sonra adet oldum zaten 2. Gün estrofem başladı. Arada kontrollere gittim rahmimi ölçüodu sonra 20.gün tranfer dedi progestan fitilede başlattı transfer oldum eve geldim. Bu kadar

Canın opudan sonra hiç ilaç vermedi. 7 gün sonra adet oldum zaten 2. Gün estrofem başladı. Arada kontrollere gittim rahmimi ölçüodu sonra 20.gün tranfer dedi progestan fitilede başlattı transfer oldum eve geldim. Bu kadar
Ilkı gıbı degılmıs hangı hastanede oldun hastane hastane fark edıyor demek ınsallah gerek kalmaz 2 cıyede tek de kurtulurum ınsallah

Canım bi belirti varmı sende başka ilk bebek mi olacak kafam karışıo arada kusura bakma
4 yaşında bi kızım var o da tüp bebekle olmuştu. Onda da 17 yumurta toplandı ama 2 tane döllendi oda kalsiyum iyonoforla yani biri zayıftı zaten biri tuttu kucağımıza aldık şükür.

4 yıl sonra yeniden başladık yine 17 yumurta bu kez kalsiyum iyonofor olayını bildiğimiz için baştan 11i döllendi ama 3. Güne kadar çoğu gelmedi yine 2 tane kaldı Gelişimleri durdu diğerlerinin bu 2 si de durmasın diye 5. Güne gelemeden dondurdular. Zaten beni negatife iten de bu durum. bende anlayamadım neden oluyo tutmazsa uğraşacak çok iş var yani inşallah tutar

Benim transferim alife da oldu. Ankara ama dokturumun kendi muayenesi var hastane değil

4 yaşında bi kızım var o da tüp bebekle olmuştu. Onda da 17 yumurta toplandı ama 2 tane döllendi oda kalsiyum iyonoforla yani biri zayıftı zaten biri tuttu kucağımıza aldık şükür.

4 yıl sonra yeniden başladık yine 17 yumurta bu kez kalsiyum iyonofor olayını bildiğimiz için baştan 11i döllendi ama 3. Güne kadar çoğu gelmedi yine 2 tane kaldı Gelişimleri durdu diğerlerinin bu 2 si de durmasın diye 5. Güne gelemeden dondurdular. Zaten beni negatife iten de bu durum. bende anlayamadım neden oluyo tutmazsa uğraşacak çok iş var yani inşallah tutar
Bir tane meyve var elhamdülillah inşallah ikincide gelmiştir. Olumlu hissediyorum nie bilmiyorum ya diyorum ya bi ben kendime negatifim test yap çıkacak inşallah

Kadınlar günümüz kutlu olsun canımcım. Ben de estrofem ve lutinus günde 2 kere. Kesinlikle acıktırıyo tırtıl gibi habire mutfakta bitiyorum. Öyle çok yemek yemiyorum ama çabuk guruldamaya başlıyor karnım.😜
Ya ilk transferimde böyle değildim şuan yine açım 🤣

Ayy bilmiyorumya çıkmazsa o zaman hepten mi çıldırırım acaba? Off ihtimaller ihtimaller....
Şimdi bende öyle düşünüyorum şimdi test yok kafam rahat ovulasyon testine bilee üzüldüm 7. Gün çıkmazsa baya üzülürüm çift emriyo bide tek olsa hadi 9. 10. Çıkabiliyor

X