MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merhaba bu topik bol şans getirir inşallah bende gectıgımız ay opu oldum ikinci regl (24 mart )bekliyorum transfer için ilk denememiz tüp bebek için daha öncesinde klomen kullandım sol tüp den amelıyat oldum bir kımyasalım var

Merhaba canım hoşgeldin aramıza inşallah birlikte bekleyip güzel sonuçlar alırız hakkımızda hayırlısı olsun

Ben öğretmenim hiç rapor almadım. Çalışıyorum yani yatmıyorum ama zaman ona rağmen geçmiyor evde daha zor geçer
Merhaba. Transferden sonra hemen mi başladınız işe? 3. Gün embiriyosu 8.veya 9. Gün belli olabilir

Sizin belirtiniz oldu mu acaba ?

Evet hiç rapor almadım. Hatta transfer günü akşamı özel dersim vardı. Ona bile gittim.
Ne güzel ben de öğretmenim , doktorum 4gün rapor verdi, ben ısrarla okula gitsem olur mu dememe rağmen. Yatmakla olmadığını biliyorum ama gönül rahat ermiyor. Benim 7.Deneme 4. Gün embriyosu

Ne güzel ben de öğretmenim , doktorum 4gün rapor verdi, ben ısrarla okula gitsem olur mu dememe rağmen. Yatmakla olmadığını biliyorum ama gönül rahat ermiyor. Benim 7.Deneme 4. Gün embriyosu
Aa ne güzel branşınız ne hocam Benim aşılamaları filan saymazsak bu 9.opu idi çok yoruldum. 3.gün embriyosu 8 hücreli. Tek embriyom vardı zaten. Bakalım nasipte ne var. Bugün 6.günüm. Sıfır belirti. Senin kaçıncı gün transferin?

İnşallah sorunlar daha fazla çıkmadan bu süreçleri atlatalım da çünkü yorulduğumu hissediyorum . Yine de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz emeklerimiz boşa gitmesin inşallah

Yaa çok güzel ama buuu bize de naaip olur inşallah çift çizgiyi görmek
İnşallah yarın daha da koyulaşır yaa meraktan orta yerimden çatlicam yeminle.
Sizin belirtiniz oldu mu acaba ?
Kuzum benim bir tüpüm yok ve derin endometriozis ameliyatı geçirdim. Operasyona bağlı muhtemel yapışıklıklar ım oluştuğu için kasıklarımda şiddetli ağrılar var bacağa vuran. Yani doktorum öyle söyledi. Onu es geçersem dudaklarım ağzım çok kuruyor,çok su içiyorum otomatikmen sürekli idrara çıkıyorum, bir de afedersiniz ama böyle bir gaz yokkk, dakika başı wc ye koşuyorsam 2 sinden 1 i idrar ise diğeri gaz için. Patlicam az kaldı bide hergün ateşim 36.5 ile 36.9 arası. Bi üşüyom bi terliyom. Bu bir belirti mi bilmiyom ama. Üşüyünce ölçmeye başlamıştım.

Matematik benim branş . Senin branşın ne? Bugün 3. Gün benim. Ayaklarım ağrıyor sadece. Ama pek belirtilere bakmıyorum ben çünkü belirli bi belirtisi yok bunun. 9 opu gerçekten yorucu. Embriyo mu az oluşuyor?

Bu arada göğüslerim hiç şiş filan değil uçları da azıcık hassas okadar. Şöyle bakınca hissettiklerim sıcak basması ağız kuruluğu ve gaz. Bakalım hayırlısı. Umarım bir önceki gibi beni terkedip gitmez

Matematik benim branş . Senin branşın ne? Bugün 3. Gün benim. Ayaklarım ağrıyor sadece. Ama pek belirtilere bakmıyorum ben çünkü belirli bi belirtisi yok bunun. 9 opu gerçekten yorucu. Embriyo mu az oluşuyor?
Benim de Matematik hocam, lise matematik. Ever yumurta rezervi çok az ve kalitesiz. İlk kez 8 hücreli embriyo oldu

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim

Tebrik ederim canım umarım değerinin katlandığınıda görürsünAy benimde dudaklarım çok kuruyor aşırı su içiyorum her 5dk da bi tuvaletteym. gaz problemim var ve bel ağrım oluyor, inş benimkilerde tutunmştur

Çok çok teşekkür ederim İnşallah hepimize

Kızlar estrofem i kullanırken saatlerini nasıl ayarladınız? Ben 08:00 16:00 23:00 olarak ayarladım ama 2gündür erkenden uykum geliyor ya şuan gibi uyumamak için zor tutuyorum kendimi ya da uyuyup alarma uyanıyorum. 1 saat erken içsek sıkıntı olur mu sizcd?

Arkadaşlar benim sol kasığım estrofem felan içince iyice gerginleşiyor gibi oluyor . Acaba tutmadı mı tutsa kasıklarımda yani yumurtalıklarımda hiçbişe hissetmezdim galiba

Arkadaşlar benim sol kasığım estrofem felan içince iyice gerginleşiyor gibi oluyor . Acaba tutmadı mı tutsa kasıklarımda yani yumurtalıklarımda hiçbişe hissetmezdim galiba
Sağ kasığımda hiçbişey yok sol baya geriliyor gerginleşiyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…