- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
bebiş kullandığımız estrofem östrojen salgılıyor ya o zaten yumurtaların büyümesini engelliyor. büyümeyen yumurta da döllenemez yani transfer tarihi verene kadar sorun teşkil etmez. transfer tarihi verdiklerinde dikkat edersiniz bence sadeceKızlar yaa şey sorcam ben şimdi ilk transferde taze oldum. Direkt embriyoyu transfer yaptılar. Şimdi dondurulmuş embriyo da nasıl ne zaman o süreçte ilişki yasak mı? Bi anlatın yaa merakta ediyorum
o zaman doktora söylemende fayda var önceden yaşamış olsaydın bilirdin kendiniSanırım bu konuda ilgisiz doktor renginde sıkıntı yok ama bazen değişik koku okuyor bazen sıradan garipsenecek bi durumdayım resmen acayip ilk defa yaşıyorum bunu birde
Cok tesekkur ederim canım inşallah sanada iki tane koyarlar. Hepimiz görelim artık pozitifi yoruldukBenimde iki embriyo şansım olsaydı ilk denemeden sonra ikincide koyarmıydı devlet acaba çok merak ediyorum... İnşallah 2.ci son olur ve pozitif görürsün canım dualarımdasın inşallah her daim
Yıpranmamak elde değil bu süreçte ama Allah yardımcımız olsun direncimiz umudumuz hiç kaybolmasın yoksa pskolojik olarak bu süreci atlatmak daha zor
Bana çıkma dediler. Ama mecbur kalirsan dinlene dinlene cik mutlaka diye belirttiler. Ama 5 6 kez cok sanki çalışıyor musun canimMerdiven çıkıp inmenin bir zararı varmı sizce (yavaş yavaş şekilde inilip çıkılsa) günde 5-6 kere
bebiş kullandığımız estrofem östrojen salgılıyor ya o zaten yumurtaların büyümesini engelliyor. büyümeyen yumurta da döllenemez yani transfer tarihi verene kadar sorun teşkil etmez. transfer tarihi verdiklerinde dikkat edersiniz bence sadece
transferden 5 gün önce ve sonrasında da progestan veriyorlar o da yumurtanın folikülden çıktığı anlamına geliyor teoride
tabi biz bunları transfer süresince doğal yaşamıyoruz.
yani kısaca benim mantığımca sorun olmaz :) ama döllenme de olmaz :)
Transfer ne zaman oluyo onu da diyin biTest sonucu alınana kadar yasak denmişti bana canım test verene kadar bekledik yani
Mesela ben adetin birinci günü gittim geçen çarşamba (2mart) o gün bugün estrofem ve folik asit kullanıyorum cuma (11mart) kontrolüm var eğer rahim kalınlaşmışsa 3 4 (yanlış değilse ya 15 yada 16si gibi transfer işlemi yapılır) güne de transfer günü koyuyorlarTransfer ne zaman oluyo onu da diyin biasıl önemli olan soru o. İlaçlara hemen başlıyormuyuz bi de
Hoşgeldiiiiinn
Amin inşallah en büyük temennimiz hepimizin gebe kalması Allah'ım yolumuzu kolay etsin inşallahCok tesekkur ederim canım inşallah sanada iki tane koyarlar. Hepimiz görelim artık pozitifi yorulduk
Sağol gülüm Allah yardımcın olsun üzülmek yok stres yapmak yok baştan biliyorduk yolumuzun meşakstli olduğunu Allah'ım yolumuzu aydınlatsın zor süreçler zor zamanlar ama mucizlelerle geçer inşallah bende korkuyorum aslında sorun çıkmasından ama herşey nasip inşallah düzelirsin bir an önce başlarsın tedavine yenidenHoşgeldiiiiinnYokluğun belli oluyordu buralarda Ben de Şubat sonu gibi gittim ikinci transfer için ama sağ tarafta kist varmış o yüzden ginera verdi diğer adet döneminde tekrar gitcem . Çok moralim bozuldu . Şu an kisttin geçmesini bekliyorum
Belki 2 gün sonra benim gibi silik de olsa görürsün canım. Sen de benim gibi sabırsızlardansınMerhabalar 1 mart ta bir tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi oldum. Hiç bir belirtim yok. En erken ne zaman test yapmalıyım
ÇalışmıyorumBana çıkma dediler. Ama mecbur kalirsan dinlene dinlene cik mutlaka diye belirttiler. Ama 5 6 kez cok sanki çalışıyor musun canim
Belki 2 gün sonra benim gibi silik de olsa görürsün canım. Sen de benim gibi
Anladım canim ama sunu unutma en zararli sey stres negatif düşünce. Youtube da böyle guzel tınılı piyano doga manzaralı 8 sattlik 10 saatlik videolar var ac onlari dinle yani alt yapida calsin hep eminim iyi gelecektir. Sakin kalmaya çalışÇalışmıyorumdoktor normal hayata dön diyince…..neyse artık hayırlısı olsun , alt komşumun haberi var yanına iniyordum bazen o yüzden içimde kuşku oldu
Hayırlı olsun canım bebeğin el kol bacak sallıo bence kimyasal değil kaset testte böyle çıktıysa erken gebelik testinde baya baya çıkar. Belirgin çünkü çok sevindim darısı bize inşallahMerhaba herkeslere 1 mart 5.gün blastokist transferi oldum 2 embriyo konuldu. Bugün 7.günüm dayanamadım test yaptım silik çizgiyi gördüm. Bir önceki tüp deneyimim kimyasal olunca çok da sevinemiyorum ama testleri hergün tekrarlamayı düşünüyorum evde. Doktor 11 inde kan ver dedi o güne kadar idrar testi yapıcam koyulaşıcak mı bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, birer Mart annesi olalım inşallah.
3.gün transferi mi sizin deBelki 2 gün sonra benim gibi silik de olsa görürsün canım. Sen de benim gibi sabırsızlardansın
Yarın 8.gün değilmi canım erken gebelik testi yapabilirsin onda çıkabilir çıkmayadabilir geç tutunma olmuş olabilir kafama takarım üzülürüm dersen test gününü bekle zaten benimkide 5.gün emriyosu 4.gün sıfır belirtiMerhabalar 1 mart ta bir tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi oldum. Hiç bir belirtim yok. En erken ne zaman test yapmalıyım
Görmez olur muyum annesi gördüm gördümB Biumut4733 eski mesajlara bak benim sen onları görmedin emriyo fotosunu attm bebenin bacım ilgilen benimle 52 53 sayfada ellam
Beklemek çok zor ya. Ve evet ben de sıfır belirti. Hiç bir şey hissetmiyorum da. Cesaretimi toplayabilirsem yaparım ama yapamıcam sanıeım hazır değilimYarın 8.gün değilmi canım erken gebelik testi yapabilirsin onda çıkabilir çıkmayadabilir geç tutunma olmuş olabilir kafama takarım üzülürüm dersen test gününü bekle zaten benimkide 5.gün emriyosu 4.gün sıfır belirti