MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Beklemek çok zor ya. Ve evet ben de sıfır belirti. Hiç bir şey hissetmiyorum da. Cesaretimi toplayabilirsem yaparım ama yapamıcam sanıeım hazır değilim ☺️ Transfer gününü saymazsak yarın 7.gün
Ayy masaAllah gunleriniz geçmiş yatiyoruz diye mi hic zaman gecmiyor sanki yaa🤭🤭😁

Hayırlı olsun canım bebeğin el kol bacak sallıo bence kimyasal değil kaset testte böyle çıktıysa erken gebelik testinde baya baya çıkar. Belirgin çünkü çok sevindim darısı bize inşallah
Ağzın bal yesin canım benim rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Önceki de kaset testte böyle göstermişti malesef. Ama bu sefer içimde garip bir his var hayırlısı. Yarın sabah da bir erken gebelik bir de normal test yapıcam bakalım.
3.gün transferi mi sizin de ☺️
5.gün canım. O yüzden sana 2 gün sonra dene istersen yazdım. Şimdi yapma çıkmayabilir moralin bozulmasın. Allahım ol dediklerinden eylesin

Anladım canim ama sunu unutma en zararli sey stres negatif düşünce. Youtube da böyle guzel tınılı piyano doga manzaralı 8 sattlik 10 saatlik videolar var ac onlari dinle yani alt yapida calsin hep eminim iyi gelecektir. Sakin kalmaya çalış 🥰🤲🏻 dua et onu koruyacak bi Tek ÂLLAH CC. 😍
Aynen öyle bende öyle düşünmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Ağzın bal yesin canım benim rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Önceki de kaset testte böyle göstermişti malesef. Ama bu sefer içimde garip bir his var hayırlısı. Yarın sabah da bir erken gebelik bir de normal test yapıcam bakalım.

5.gün canım. O yüzden sana 2 gün sonra dene istersen yazdım. Şimdi yapma çıkmayabilir moralin bozulmasın. Allahım ol dediklerinden eylesin
Aminn canım Allah razı olsun. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Aslinda yok gibi pek bakalim yaq aramak istemiyorum. Hersey ta ki kalp atışına kadar beklemedeyim aslinda 🥰 sende tatlim var mi
Bilmiyorum ki bazen belim ağrıyor gibi oluo psikolojik mi yatmakdan mı hiç bilmiyorum başkada bişi yok

Merdiven çıkıp inmenin bir zararı varmı sizce (yavaş yavaş şekilde inilip

Merhaba herkeslere 1 mart 5.gün blastokist transferi oldum 2 embriyo konuldu. Bugün 7.günüm dayanamadım test yaptım silik çizgiyi gördüm. Bir önceki tüp deneyimim kimyasal olunca çok da sevinemiyorum ama testleri hergün tekrarlamayı düşünüyorum evde. Doktor 11 inde kan ver dedi o güne kadar idrar testi yapıcam koyulaşıcak mı bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, birer Mart annesi olalım inşallah.
Yaa çok güzel ama buuu😍😍😍 bize de naaip olur inşallah çift çizgiyi görmek 🤭

Kızlar yaa şey sorcam ben şimdi ilk transferde taze oldum. Direkt embriyoyu transfer yaptılar. Şimdi dondurulmuş embriyo da nasıl ne zaman o süreçte ilişki yasak mı? Bi anlatın yaa merakta ediyorum
Canım benim doktorum tedavinin hiçbir döneminde ilişki yasağı koymadı. Ama internete bakıyorum bazı dönemlerde ilişki kısıtı yazıyor ya da deneyimlemiş başka arkadaşlar da ilişki kısıtı önerdiğii söylüyor doktorlarının. Bu konu bence biraz göreceli, doktorun yorumuna göre değişiyor. Ben geçen sefer doktor öyle dediği için ilişki yaşamıştım ama dikkatli olmak için kısıtlı sayıdaydı. Bu sefer yumurta geliştirmeden itibaren ilişki yaşamadık. Çünkü bazı yerlerde de yumurta geliştirme aşamasında bazı durumlarda yumurta gelişimini olumsuz etkileyebileceği yazıyordu. Yani işin özü bu konu bence karışık doktoruna danış mutlaka :)

Ben geldimmmmm. Cumartesi gunu regl olmustum bugun dr a gittim muayene okdum hersey cok guzel dedi haftaya pazartesi kontrol dedi eger haftaya pazartesi gunu hersey guzel olursa icime sinirse bak eger en ufacik bisey icime ainmezse iptal ederim dedi. Ama hersey icime sinir en ufacik terettut etmezsem haftaya cuma transferini yaparim dedi veeeeee cift embriyo. Benin zaten 2 embriyom vardi biri orta kalite digeri kaliteli ikiside 3. Gundu. Ya herro ya merro dedim ve cift istedim.

Beybiler bende şu arada yerimi alayım..
Bende cuma günü transfer oldum. 3.günümü bitiriyorum.. Hayırlısı ile 16 mart test günüm :)

Ben geldimmmmm. Cumartesi gunu regl olmustum bugun dr a gittim muayene okdum hersey cok guzel dedi haftaya pazartesi kontrol dedi eger haftaya pazartesi gunu hersey guzel olursa icime sinirse bak eger en ufacik bisey icime ainmezse iptal ederim dedi. Ama hersey icime sinir en ufacik terettut etmezsem haftaya cuma transferini yaparim dedi veeeeee cift embriyo. Benin zaten 2 embriyom vardi biri orta kalite digeri kaliteli ikiside 3. Gundu. Ya herro ya merro dedim ve cift istedim.
İyi haberlerle gel 😍
Bende cuma günü transfer oldum. 3.günümü bitiriyorum.. Hayırlısı ile 16 mart test günüm :)
Sonucunu bekliyoruz 😍 aydınlık haberler ve inş 🤤

Kızlar benim de bugün toplamam oldu. Şükür bu sefer 5 yumurtam toplandı 🙏🏻 bilenler bilir benim için güzel bir sayı ☺️ umarım yarın döllenme için aradıklarında da güzel haber verebilirim 🤤

Yaaaaaa canımsın hadi bakalım 🥰🥰🥰🥰
15i benim doğum günüm güzel haber bekliyorum senden 😘😘😘😘😘😘 inşallah hayırlı haberler müjdelersin bizlere
İyi haberlerle gel 😍

Kızlar benim de bugün toplamam oldu. Şükür bu sefer 5 yumurtam toplandı 🙏🏻 bilenler bilir benim için güzel bir sayı ☺️ umarım yarın döllenme için aradıklarında da güzel haber verebilirim 🤤
Yaaaaaaa çok sevindim inşallah 5ide güzel sorunsuz döllenir sana daha çok umut olur Allah'ım duysun canı gönülden edilen duaları inşallah 🌹🌹🌹

Yaaaaaa canımsın hadi bakalım 🥰🥰🥰🥰

15i benim doğum günüm güzel haber bekliyorum senden 😘😘😘😘😘😘 inşallah hayırlı haberler müjdelersin bizlere

Yaaaaaaa çok sevindim inşallah 5ide güzel sorunsuz döllenir sana daha çok umut olur Allah'ım duysun canı gönülden edilen duaları inşallah 🌹🌹🌹
20 martta benim eşimin doğum günü bakalım.. Hiç öyle bakmamıştım olaya :KK70: Hep saçma gelirdi ama şimdi neden olmasın diyorum :)

İyi haberlerle gel 😍

İnş güzel haberler versinler.. İnş hepsi döllenir ve 5. güne gider...
Kaliteli embryolarınız olsun inş..

X