MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Merdiven çıkıp inmenin bir zararı varmı sizce (yavaş yavaş şekilde inilip çıkılsa) günde 5-6 kere

ilk transferim olacak özellikle dikkat etmem gereken , sormam gereken birsey var mı ?
Bana kalırsa aslında yok sadece çok kasma kendini dua et besmele çek stres yapma 😇😇😇 Allah ol der olur inşallah ilkte hemen tutar ve güzel haberler alırız senden 🌹🕊️

ilk transferim olacak özellikle dikkat etmem gereken , sormam gereken birsey var mı ?
sonrası için dinlenme, yeme-içme, duş, yürüyüş gibi konularda düşün biraz aklına takılan herhangi bir şey varsa onu sorabilirsin bence
sonra insan ya keşke şunu da sorsaydım diyor :) her doktorun yorumu farklı oluyor :)

Kızlar benim bayadır aklıma takılan bişey var bu beni çok rahatsız ediyor sanırım yardımınıza ihtiyacım var sizin de çok akıntınız oluyor mu nerdeyse sürekli çamaşır değiştirecek kadar 😕😕😕 (çok özür dilerim bunu sorduğum için ) ama canımı çok sıkıyor bu konu

Kızlar benim bayadır aklıma takılan bişey var bu beni çok rahatsız ediyor sanırım yardımınıza ihtiyacım var sizin de çok akıntınız oluyor mu nerdeyse sürekli çamaşır değiştirecek kadar 😕😕😕 (çok özür dilerim bunu sorduğum için ) ama canımı çok sıkıyor bu konu
estrofem kullandığın sürece akıntı normal
kullanmadığın süreçte de mi yaşadın bu sorunu?

Kızlar yaa şey sorcam ben şimdi ilk transferde taze oldum. Direkt embriyoyu transfer yaptılar. Şimdi dondurulmuş embriyo da nasıl ne zaman o süreçte ilişki yasak mı? Bi anlatın yaa merakta ediyorum

Kızlar yaa şey sorcam ben şimdi ilk transferde taze oldum. Direkt embriyoyu transfer yaptılar. Şimdi dondurulmuş embriyo da nasıl ne zaman o süreçte ilişki yasak mı? Bi anlatın yaa merakta ediyorum
Test sonucu alınana kadar yasak denmişti bana canım test verene kadar bekledik yani 🤭🤭🤭

Her iki süreçte de ama son zamanlarda çok yaşamaya başladım bu sorunu
rengi önemli aslında
şeffaf, beyaz, kokusuz gibiyse korkulacak bir şey yok temiz akıntı o
eğer kokulu, sarı, yeşil gibiyse enfeksiyon olabilir
muayeneye gittiğinde enfeksiyonsa söyler zaten doktor

rengi önemli aslında
şeffaf, beyaz, kokusuz gibiyse korkulacak bir şey yok temiz akıntı o
eğer kokulu, sarı, yeşil gibiyse enfeksiyon olabilir
muayeneye gittiğinde enfeksiyonsa söyler zaten doktor
Sanırım bu konuda ilgisiz doktor renginde sıkıntı yok ama bazen değişik koku okuyor bazen sıradan garipsenecek bi durumdayım resmen acayip ilk defa yaşıyorum bunu birde

X