MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

En güzel yaradana havale etmek zaten canım o kullara en güzel sabrı da veriyor en güzel sınavları da
Bugün hepimiz belli belirsiz rüyalar görmüşüzz demekki Allah hayra çıkarsın bende rüya mi desem kabus mu desem bilemediğim bir tür rüya anı yaşadım

Benim transfer 2 mart sabah 9 da yapıldı ben o günü de sayıyorum zaten 11ine test istedi dr yani oda ilk günü de saymış on günün içine senin de 4 gün canım testi hangi gün istedi dr senden
Benim 14 üne test istedi . Ben transfer günü sayılmıyor olarak biliyorum. Bide ben evde idrar testi yaparım cumartesi veya pazar

Son düzenleme:
Benim transfer 2 mart sabah 9 da yapıldı ben o günü de sayıyorum zaten 11ine test istedi dr yani oda ilk günü de saymış on günün içine senin de 4 gün canım testi hangi gün istedi dr senden
Benim dr o zaman 12. Gün test yapmamı istedi

Maaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Amin,insallah
Hepimiz icin hayirlisi olsun,gonlumuzden gecen hakkimizda hayirli olsun

Dondurulmuş embriyo transferi oldum ama çatlatma iğnesi vuruldum bugün, öyle söylediler , netten baktım taze transferlere çatlatma iğnesi veriyorlarmış kafam karıştı bilgisi olan varmı. Ne için çatlatma iğnesi veriyorlar?

Dondurulmuş embriyo transferi oldum ama çatlatma iğnesi vuruldum bugün, öyle söylediler , netten baktım taze transferlere çatlatma iğnesi veriyorlarmış kafam karıştı bilgisi olan varmı
Benimde önceki transferim de vermişlerdi çatlatma iğnesinde gebe kadınların hormonu olduğu için daha kolay tutunmayı sağlamak için demişti doktorum. Ama erken test yapma canım ben o zaman idrar testi yapmıştım silik çıktı ama günümde kan testi verdiğimde malesef olmamıştı

Slmnhanimlar rahme çizik attıran var mi aranızda bu operasyonu ne zaman yapıyor dr.

Teşekkür ederim. Siz transfer gününü sayarsanız hangi gün test yapmıştınız kaçıncı gününde

önümüzdeki cumartesi günü histeroskopi için yine ameliyat masasına oturacağım gergin bekleyiş sürüyor

Benim aklima bi soru takılıyor da simdi bu transfer sonrasi bebislerimiz rahim boslugunda mi oluyo rahimde kenara gelip ora ile hemen temasa geçip tutunuyor mu. Bu tutunma kaç gün sürüyor aklimda deli sorular cevaplarini bulamadim var mi bilginiz

Bir de benim tahlil gününden 4 gun once yapmami söylediler hepsini degil yarisini yap dediler etkisi olacaktir testte diye düşünüyorum. Yani karışık var mi fikriniz bilginiz siz testten kac gun once yaptiriyorsunuz igneyi

Bu arada eski grup benden çıktı editöre verildi dönüş olmadı bende hepimiz yine bi arada olalım diye açmış bulundum bu konuyu da yeniden açıklama yapmak istedim katılanlar hoşgelir aramıza yolumuz daha çok uzun ama Allah hayırlı kısa yollarla hasrerimizi dindirsin

Yutubda bunu cok guzel anlatan bi bayan var .. 3 4 gun icinde tutunma başlıyor.. yerini severse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…