- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
En güzel yaradana havale etmek zaten canım o kullara en güzel sabrı da veriyor en güzel sınavları daHepimiz belli dönemlerde bu modda oluyoruz. Tam düzeldim diyorum tekrar bişe tetikliyor başa sarıyorum. Genelde de hadsiz kişiler yüzünden ki bu kişiler de özellikle senin yanında dünyada bir tek ona evlat verilmiş gibi davrananlar oluyor ya da seni hep eksik görenler tarafından oluyor. Bu kişiler özellikle senin yanlış doktorlara yanlış hocalara yanlış tedavilere başvurduğunu düşünürler en doğrularını hep onlar bilir. Suç sende değil deyip hep senin yüzünden olmuyor iması verirler. Gerçekten büyük bir sabır lazım bize… Allah’a havale ediyorum hep
Bugün hepimiz belli belirsiz rüyalar görmüşüzz demekki Allah hayra çıkarsınGünaydın kızlarrüyamda bebeğimi emzirdigimi gördüm ama böyle ilk 20 gün falan emzirmemişim uzak kalmışım nedense sonra birden emzirme isteği geliyor alıyorum böyle süt fışkırıyor bebekte nasıl sıkı sıkı emiyor anlatamam annemin çok sütü olmamış abimle bizi emzirememiş içimde benim de öyle olacak diye hissediyorum galiba değişik bir rüya gördüm
Benim 14 üne test istediBenim transfer 2 mart sabah 9 da yapıldı ben o günü de sayıyorum zaten 11ine test istedi dr yani oda ilk günü de saymış on günün içine senin de 4 gün canım testi hangi gün istedi dr senden
Benim dr o zaman 12. Gün test yapmamı istediBenim transfer 2 mart sabah 9 da yapıldı ben o günü de sayıyorum zaten 11ine test istedi dr yani oda ilk günü de saymış on günün içine senin de 4 gün canım testi hangi gün istedi dr senden
Amin,insallahMaaşallah ne güzel şeyler yazmışsınız ben bir türlü pozitif olmayı beceremiyorum inşallah bu son uğraşınız olur hayırla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Benimde önceki transferim de vermişlerdi çatlatma iğnesinde gebe kadınların hormonu olduğu için daha kolay tutunmayı sağlamak için demişti doktorum. Ama erken test yapma canım ben o zaman idrar testi yapmıştım silik çıktı ama günümde kan testi verdiğimde malesef olmamıştıDondurulmuş embriyo transferi oldum ama çatlatma iğnesi vuruldum bugün, öyle söylediler , netten baktım taze transferlere çatlatma iğnesi veriyorlarmış kafam karıştıbilgisi olan varmı
Teşekkür ederim. Siz transfer gününü sayarsanız hangi gün test yapmıştınız kaçıncı günündeBenimde önceki transferim de vermişlerdi çatlatma iğnesinde gebe kadınların hormonu olduğu için daha kolay tutunmayı sağlamak için demişti doktorum. Ama erken test yapma canım ben o zaman idrar testi yapmıştım silik çıktı ama günümde kan testi verdiğimde malesef olmamıştı
bunu ben de merak ediyorum doktor bu sefer yapalım histeroskopi yapıp bir de çizik atarız dediSlmnhanimlar rahme çizik attıran var mi aranızda bu operasyonu ne zaman yapıyor dr.
Çok geçmiş olsun şimdiden inşallah sıkıntılarımız güzelliklerle mükafatlanırönümüzdeki cumartesi günü histeroskopi için yine ameliyat masasına oturacağım gergin bekleyiş sürüyor
Yutubda bunu cok guzel anlatan bi bayan var .. 3 4 gun icinde tutunma başlıyor.. yerini severse tabiBenim aklima bi soru takılıyor da simdi bu transfer sonrasi bebislerimiz rahim boslugunda mi oluyo rahimde kenara gelip ora ile hemen temasa geçip tutunuyor mu. Bu tutunma kaç gün sürüyor aklimda deli sorular cevaplarini bulamadim var mi bilginiz
Isim ya da link verebilir misin canımYutubda bunu cok guzel anlatan bi bayan var .. 3 4 gun icinde tutunma başlıyor.. yerini severse tabi