Merhaba arkadaşlar
23 Şubat'ta tüp Bebek tedavisine başladık. Bu ilk denememiz. 38 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. 6 yıldır deniyoruz. Eşimde sperm yavaşlığı vardı varikosel ameliyatı sonrası düzeldi ama ilk gebelik 6 haftada Kalmış 8 haftada aldılar. İki tane de kimyasal gebelik geçirdim arka arkaya ve sonrasında 3 yıldır gebelik oluşmadı. Doktorlar olur bekleyin dedi. Sonrasında pandemi maddi sorunlar derken bu zamana geldik çok şükür tüp bebek tedavisine başlamak nasip oldu. yumurta rezervi düşük çıktı 0.28 . önce histeroskopi yapıldı küçük bir polip alındı başka bir sorun çıkmadı. Yam başlayacakken yumurtalık kisti oldu bir ay doğum kontrol hapı kullanımı ile geçti . Sonra hemen iğnelere başladık. Bugün 11. gün pazartesi tekrar kontrol var Çarşamba yumurta toplama yaparız duruma Göre dedi.
Her gün biraz oluyordu ama bugün yumurtalıklarım çok hassas yürürken bile sancıyor. Birde bir süredir sağ sol boşluklarımda Hafif sancı oluyur. İlaçların etkisi midir sizce. Daha önce histeroskopi yapıldı iyi geçmişti yumurta toplama da öyle olur dedi doktorum çok heyecanlıyım ama genel anestezi beni geriyor :)
3 folikül varmış iyi herşey dedi doktorum İnşAllah böyle devam eder
İlk defa böyle bir paylaşım yapıyorum. Buradaki yazılanları okuyunca yazmak istedim. Çevremde bu süreçten geçen kimse yok sizinle paylaşmak iyi gelecek eminim
Şimdiden çok teşekkür ederim