MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben de yarın adetimin 2.günü olacak ve ilk kontrolüme gideceğim, ilaçları da alacağız tatlı bi heyecan oluştu şimdiden 🙈💕

Ayyyy insaAllah canim benim. Test günü 17 si insaAllah 14 unde catlatma iğnem var bakalım hayırlısı takipte kalalim. Hangu ilaclari kullanıyorsun.
Aaa neden o kadar uzun kuzum ben 14ünde kan testi verecğim. 3.gün mü seninki o yüzden mi öyle geç?
Günde 1 prednol
Günde 3 estrofem
Günde 1 prograf
Günde 2 prolutex iğne
Günde 2 lutinus fitil
Günde 1 oksapar
Günde 1 corasprin
Gğnde 1 omegrav

Kullanıyorum kuzum.
Sen neler kullanıyosun

Aaa neden o kadar uzun kuzum ben 14ünde kan testi verecğim. 3.gün mü seninki o yüzden mi öyle geç?
Günde 1 prednol
Günde 3 estrofem
Günde 1 prograf
Günde 2 prolutex iğne
Günde 2 lutinus fitil
Günde 1 oksapar
Günde 1 corasprin
Gğnde 1 omegrav

Kullanıyorum kuzum.
Sen neler kullanıyosun
Evet benim 3. Gun canım ben her gün
3 defa progesteron fitil
1 tane progesteron igne
1 coraspirin
1 tane folbiol
14. Gunu de yarim enjektor ovritelle kullanacagim bakalım 😊 ben de prednol kullandim transfer günü bırakmami söylediler

Benimde önceki transferim de vermişlerdi çatlatma iğnesinde gebe kadınların hormonu olduğu için daha kolay tutunmayı sağlamak için demişti doktorum. Ama erken test yapma canım ben o zaman idrar testi yapmıştım silik çıktı ama günümde kan testi verdiğimde malesef olmamıştı
Sizin iğnenin ismi ne peki 😊

Evet benim 3. Gun canım ben her gün
3 defa progesteron fitil
1 tane progesteron igne
1 coraspirin
1 tane folbiol
14. Gunu de yarim enjektor ovritelle kullanacagim bakalım 😊 ben de prednol kullandim transfer günü bırakmami söylediler
Oksapar ya da clexan faln vermediler mi kuzum sana

Bunu izleyince 3. Gün transferi olduğum için biraz umutsuzluk kapladı içimi🥺 umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur.
Yalniz degilsin beninde 3. Gun transfer ama neden oyle düşünüyorsun ki. Sonuçta labaratuvarda degil seninle büyücek öyle düşün🎈. Sen böyle olursan hemen etkilenir hormon dengelerin değişir her türlü negatif düşünce video yazi hatta haber bile izleme sakin huzurlu kalmaya çalış annesi

Bu arada eski grup benden çıktı editöre verildi dönüş olmadı bende hepimiz yine bi arada olalım diye açmış bulundum bu konuyu da yeniden açıklama yapmak istedim katılanlar hoşgelir aramıza yolumuz daha çok uzun ama Allah hayırlı kısa yollarla hasrerimizi dindirsin 😇😇😇😇😇
Amin canım inşallah 🤲🏻

Yalniz degilsin beninde 3. Gun transfer ama neden oyle düşünüyorsun ki. Sonuçta labaratuvarda degil seninle büyücek öyle düşün🎈. Sen böyle olursan hemen etkilenir hormon dengelerin değişir her türlü negatif düşünce video yazi hatta haber bile izleme sakin huzurlu kalmaya çalış annesi
Çok haklısın🌸güzel haberlerimiİ paylaşalım inşallah burdan💫

Bunu izleyince 3. Gün transferi olduğum için biraz umutsuzluk kapladı içimi🥺 umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur.
Benim ilk bebeğim de 3. Gün embriyosuydu şuan 4 yaşında embiyo kalitesi bile çokta etkili değil canım kalitesiz embriyo tutuyo mesala 1. Sınıf embriyo tutmuyo nasip bu iş üzme kendini öyle düşünüp şuan benim yeni transferim de 3. Gün inşallah hep birlikte güzel haberler alacağız ☺️

X