- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
Çok umutlanmistim bu sefer kısmet degilmis ne diyimHadi yaaane diyecegimi bilemiyorum,umudunu kaybetme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok umutlanmistim bu sefer kısmet degilmis ne diyimHadi yaaane diyecegimi bilemiyorum,umudunu kaybetme
Ben de canim böylesi daha kötüymüş, tam umutlanmistim yine yıkıldı hayallerim ama yapacak bisey yokYaa
Canım benim çok üzüldüm
Bugün kaçıncı günündü canım?Benim de degerim 21 den 16 ya dusmus kizlar, sanirim kimyasal geciriyorum çok uzgünum
13. Günüm canimBugün kaçıncı günündü canım?
Sana 2 tanemi konmuştu canım?13. Günüm canim
Yok canim tek embriyo 3. gün embriyosuyduSana 2 tanemi konmuştu canım?
Acaba biri düştü diğeri devam ediyor olabilirmi o yüzden sormuştum kuzum
Bide 3.günmüydü senin
Doktorunla konuşabildinmi canım?Yok canim tek embriyo 3. gün embriyosuydu
Saat 1 gibi gorusucem canim, insallah bundan sonra artmadan duser de en azindan kimyasal ile kalirim dıs gebelik olaylarindan da cok korkuyorum cunku. 1 saat once artsin diye dua ediyordum simdi düşsün diyeDoktorunla konuşabildinmi canım?
Akşam 300 gonal f + cetrotıde vurundum. Cetrotıde vurunduktan sonra bir an kıpırdayamadım yerimden. Bakalım bugün 5 den sonra kontrolüm var tekrar bakalım kaç yumurta oluşmuş. Bu arada iğneleri kaç gün kullandınız? Benim galiba biraz iğne kalıcak elimdeBu aefer herşey çok güzel olsun canım benim
Yumurta toplamadan önce bunlar çok normal canım toplanınca rahatlayacaksın
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. sağlıkla ilerlersin
Aşırı bir belirti var diyemem,hafif karnimda batmalar var,ama daha 2.gun sizin 3,erken degil mi??bir de aşiri duygusalim,olmayack seylere aglayacagim cikiyor
Haklısında ne bileyim sürekli kendimde belirti arıyorum korkuyorum ya olmazsa diye ikiz çok istiyoruz ilk defa 2 embriyo transfer edildi eşim sanki hamileymişim gibi o kadar umutlu ki kendimden çok onun hayal kırıklığına uğramasından korkuyorumAşırı bir belirti var diyemem,hafif karnimda batmalar var,ama daha 2.gun sizin 3,erken degil mi??bir de aşiri duygusalim,olmayack seylere aglayacagim cikiyor
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah
Ahh canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsunBenim de degerim 21 den 16 ya dusmus kizlar, sanirim kimyasal geciriyorum çok uzgünum
Sagol canim aminAhh canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun
maşallah canım ne guzelBen Bahceci Umut Dr.Ebru Öztürk de tedavi gördüm cookk memnunum kendisinden bugünde pozitif sonucumu aldım tavsiye ederim ❤
Amin canım benımRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. sağlıkla ilerlersin
Bizlere de nasip olsun.