- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
Caniiiim gözü aydin değerin de cok güzel katlanarak artsin insallah hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caniiiim gözü aydin değerin de cok güzel katlanarak artsin insallah hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin
Bu 2.transfer dondurulmustu canım. Şimdi 3. Deneme için nasipse sıfırdan başlayacagiz. Ne desek boş takdiri ilahiiDondurulmuşun varsa zaten biliyorsun daha kolay olur canımHakkında hayırlısı olsun inşallah
Gözünüz aydın canım
Süper hadi gozun aydin,sağlikla ilerlesin inşallah
Cok tesekkur ederim canım benımCaniiiim gözü aydin değerin de cok güzel katlanarak artsin insallah hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin
Gözünüz aydın canım
Allahım sağlıkla kucağınıza almak nasıp etsin
Çok teşekkür ediyorum canmSüper hadi gozun aydin,sağlikla ilerlesin inşallah
Canim ne kadar icerir bilmiyorum ama benim vurulduktan 36 saat sonra 95 cikmisti degerim 12 gunde etkisi suruyor onu biliyorumMerhaba kizlar ovitrele çatlatma iğnesi ne kadar beta HCG icerir bilgisi olan varmı
Maaşallah ne güzel bir haber değerlerin katlanarak artsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah
7. Gün test yaptım 7.62 çıktı ozaman tutmadi sanırım iğnenin etkisi sanirimCanim ne kadar icerir bilmiyorum ama benim vurulduktan 36 saat sonra 95 cikmisti degerim 12 gunde etkisi suruyor onu biliyorum
Sen de hiç belirti var mı benim göğüslerim iğnelerden ilaçlardan şişmişti zaten başka da birsey yokBu sefer insallah olur canim,olmayacak duayi ettirmezmiş allahim..
Aşırı bir belirti var diyemem,hafif karnimda batmalar var,ama daha 2.gun sizin 3,erken degil mi??bir de aşiri duygusalim,olmayack seylere aglayacagim cikiyorSen de hiç belirti var mı benim göğüslerim iğnelerden ilaçlardan şişmişti zaten başka da birsey yok
Allahim daha güzel bir zamani kararlamistirrMaleseff negatif arkadaşlar
Hadi yaaane diyecegimi bilemiyorum,umudunu kaybetmeBenim de degerim 21 den 16 ya dusmus kizlar, sanirim kimyasal geciriyorum çok uzgünum
Bu aefer herşey çok güzel olsun canım benimBu 2.transfer dondurulmustu canım. Şimdi 3. Deneme için nasipse sıfırdan başlayacagiz. Ne desek boş takdiri ilahii
Yumurta toplamadan önce bunlar çok normal canım toplanınca rahatlayacaksınGünaydın kızlar dün son iğneleri oldum, bugün de son kontrolüm var pazar günü de opu. Son iğnelerden sonra kasık, bel ağrım başladı iğnelere başladığımdan beri de karnım davul gibi aynı şeyleri yaşayan var mı?
YaaBenim de degerim 21 den 16 ya dusmus kizlar, sanirim kimyasal geciriyorum çok uzgünum