Bencede canım Aile hekimine söyle bence yardımcı olacaktır.Bende 7 gün aliyim ozaman annemde kalırım evimde yakın
İnşallah güzel hayırlı haberler alırımBenim emriyologlar emriyolara akşam kontrol ediolardı. 7 8 gibi bazı yerler sabah kontrol ediyorlarmış yani emriyologların çalışma şekli farklı oluor bazen saat farkları oluor. Dün o yüzden öyle demiş olabilirler
Aynen canımBencede canım Aile hekimine söyle bence yardımcı olacaktır.
Transfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1. Gün olarak sayılıyor.Bide transferin günü sayılıyormu ertesi gün mü sayılmaya başlanıyordu
Bencede kesinlikle hem annende kafan daha dağınık olur. Sürekli noldu die düşünmezsin.Bende 7 gün aliyim ozaman annemde kalırım evimde yakın
cekınmekten zıyade ben tek basımayım ve zor oldu ıhracat yapan bır fırmadayım ve cok yogunuz koştur koştur gıttım kontrollere ıse gerı geldım vs. yoksa tabıkı saglık buda sonuc olarak. tüp bebekde yıllık ızıne cıkarım ya da evden calısırım artıkO konuda ben cekinmedim sağlık ve çocuk sahibi olmamız gayemiz iş yerine soyledim sagolsunlar izin verdiler devamlı kontrole gidiliyor
Bende seni sormak için girdim rabbime hamdolsun çarşamba toplanacak benim minnaklar büyümüşlerNaptın canım kontrol nasıldı?
YaaaaElhamdülillah Maşallah ne güzel haberlerle geldin. İkiside çarşamba tutunsun İnşaAllah
Senin çarşamba benim perşembe bebişleri eve getirme vakti
Sıralanmışız hepbirlikte güzel haberleri veririz inşallah benim de cumaElhamdülillah Maşallah ne güzel haberlerle geldin. İkiside çarşamba tutunsun İnşaAllah
Senin çarşamba benim perşembe bebişleri eve getirme vakti
Haberler fıstık gibi maşallahBende seni sormak için girdim rabbime hamdolsun çarşamba toplanacak benim minnaklar büyümüşlerheyecanla carsambayi bekliyoruz aksama iğnem var bakalım sende durumlar nedir nasilsin
Hahhhabba çok iyi MaşaAllah çift emriyo mu canım tek mi transferSıralanmışız hepbirlikte güzel haberleri veririz inşallah benim de cuma
Çift olacak 5.gün embriyosu senin kaçıncı gün kaç adetHahhhabba çok iyi MaşaAllah çift emriyo mu canım tek mi transfer
5. Gün Çift emriyo canım hangi ildesin ben ankara hangi ilaçları kullanıosun seninde koku ve meme hassasiyetin başladımı sanırsam ilaçlardan benim burnuma herşey kokuyor.Çift olacak 5.gün embriyosu senin kaçıncı gün kaç adet
Yaa çok heyecanlı inşallah canım ağrın varmı nasılsın? Bol su iç dinlenBenim de çift olacak inşallah 3.gün taze embriyolarımöyle heyecanlıyım ki hadi inşallah bebeklerimizin tutunduğunu paylaşırız
Maşallah ikisi de tutunsun da ikizler gelsin5. Gün Çift emriyo canım hangi ildesin ben ankara hangi ilaçları kullanıosun seninde koku ve meme hassasiyetin başladımı sanırsam ilaçlardan benim burnuma herşey kokuyor.
Canım belki de iptal olmaz benim gittigim yerde pozitif olanlari ayri bir yerde isleme aliyorlarmis. Cunku onca igne ilac kullaniliyor bi sor istersenKızlar selam eşim pozitif oldu ben negatifim yarın son kontrolüm vardı çarşamba opu olacaktım şimdi herşey iptal mi olacak