MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Sen kafanda bitirmissin boşa umit de vermek istemiyorum ama elimizdeki tek şey de bu baska birsey gelmio elden, dedigin gibi hayirlisi Allahtan canim

Benim de 4aa 14 nisan transfer. Ben idrar testine cesaret edemedim. Hayırlı olsun sizin

Ya dayanamadım ben opu basladıgı zaman test almıstım bugun son testi yaptım eve giderken bir test daha alıcam onuda cuma gunu kana gitmeden yapacagım

Transfer günümü bekliyorum çok heyecanlıuım bende

Benim gibi olabilir, ben de 9.gun erken gebelikte negatif gordum ertesi gun kasette belli belirsiz bir cizgi cikti bugunde kanda 21 cikti, cok dusuk ama bi umut belki yukselebilir, senin de oyle olabilir canim belki 9. Gununu beklesen
Tabi ki olabilir zaten sebebi öğrenmek için illaki kan vericem canım keşke silik de olsa görseydim çok ağladım gelem Allah’tan inşallah senin artar

Tabi ki olabilir zaten sebebi öğrenmek için illaki kan vericem canım keşke silik de olsa görseydim çok ağladım gelem Allah’tan inşallah senin artar
Canım lütfen üzme kendini
Kan olsaydı belki bir nebze ama evde yapılan idrar testlerine geçebilmesi için idrara geçmesi lazım beta hcg’nin
Tabiki erkenden idrarda öğrenenlerde vardır ama idrarda çıkmaması yok anlamına gelmiyor
9-10.günler bile arkadaşlar çok silik öğreniyor forumlarda biliyorsun

Canim dün test sonucuna beni de etiketle demistin uçtu gitti aklimdan 21 cikti canim pozitif ama biraz dusuk cuma tekrar vericem cumaya ikimizde guzel yuksek degerler aliriz insallah canim Adige-

Canim dün test sonucuna beni de etiketle demistin uçtu gitti aklimdan 21 cikti canim pozitif ama biraz dusuk cuma tekrar vericem cumaya ikimizde guzel yuksek degerler aliriz insallah canim
Hayırlı olsun inş katlanarak ilerlesin canım
Kaçıncı gün embriyosu
Bugün kaçıncı gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…