- 29 Kasım 2019
- 1.060
- 2.835
- 31
İnşallah ben testimi verdim öğlene doğru çıkar bugün hepimiz full pozitif görürüz Aminnn inşallah
Hadi hayırlı haberle gel canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ben testimi verdim öğlene doğru çıkar bugün hepimiz full pozitif görürüz Aminnn inşallah
Kizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?Ben de kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı olmuştu ama negatif. Belirti aramayın. İlaçlar yapıyor bu belirtileri. Test sonucu bekleyenlere pozitif görmelerini diliyorum. Benim için kısmet böyle imiş. En kısa zamanda bekleyen diğer iki embriyomuzu da transfer edicez.İnşallah onlarda pozitifi görürüz.
Gecmis olsun canim, uzulme diyemiycem ama güclü kal ,zamani simdi değilmiş demek ki hayirlisi AllahtanKızlar testim negatif çıktı.
Nasip canim benim, hayirlisi Allahtan, zamanlari gelmemis demek ki hayirli vakitlerinde gelsinler insallahBen de negatif nasip ...
Canım ilk denemede benimde 44 çıkmıştı sonra güzel artmıştı. Önemli olan artışı inşallah katlanarak artarKizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?
Pozitif görünüyor sizin ki.inşallah sıkı sıkı tutunur.Kizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?
Insallah canim hayirlisi bakalim cok kritil bi deger duşmez insallahCanım ilk denemede benimde 44 çıkmıştı sonra güzel artmıştı. Önemli olan artışı inşallah katlanarak artar
Insallah biraz dusuk bi deger ama katlanir insallah sagolun iyi dilekleriniz icinPozitif görünüyor sizin ki.inşallah sıkı sıkı tutunur.
İnşallah canım inşallahInsallah canim hayirlisi bakalim cok kritil bi deger duşmez insallah
Benim de 4aa 14 nisan transfer. Ben idrar testine cesaret edemedim. Hayırlı olsun sizinCanım kacıncı gun bılmıyorum 4aa kalıtesı 13 nisan transfer oldum 22 nisan kan test gunum.. ilk testım ı pazartesi yaptım diğerini bugun sabah yaptım
Canım ne diueceğimi bilmiyorumBen de kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı olmuştu ama negatif. Belirti aramayın. İlaçlar yapıyor bu belirtileri. Test sonucu bekleyenlere pozitif görmelerini diliyorum. Benim için kısmet böyle imiş. En kısa zamanda bekleyen diğer iki embriyomuzu da transfer edicez.İnşallah onlarda pozitifi görürüz.
Bence kötü bir değer değil canımKizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?
İnşallah katlanarak artar 2 gün spnra tekrar vermeniz gerekiyo böyle sonuç alıp gebeliği devam eden çok okudum buradaKizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?
Amin canim inşallah❤umutlabak canım senin için daha erken değilmi test
İdrarmı yaptın ? İdrarda çıkmama ihtimali yüksek ama zaten
Canım ne diueceğimi bilmiyorum
En yakın zamanda pozitif haberi alman nasip olsun canım
Bence kötü bir değer değil canım
Katlanarak artsın inşallah
Olumsuz haber almak hepimizi üzüyor Sabır ve güç dilerim. Sağlıkla iyi haberlerinizi almak ümidiyle..Ben de kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı olmuştu ama negatif. Belirti aramayın. İlaçlar yapıyor bu belirtileri. Test sonucu bekleyenlere pozitif görmelerini diliyorum. Benim için kısmet böyle imiş. En kısa zamanda bekleyen diğer iki embriyomuzu da transfer edicez.İnşallah onlarda pozitifi görürüz.
Insallah artar çok tesekkur ederimİnşallah katlanarak artar 2 gün spnra tekrar vermeniz gerekiyo böyle sonuç alıp gebeliği devam eden çok okudum burada
İdrarda tertemiz negatif canım 7.günde ayrıca ve erken gebelik testi . Olsun şükür ne diyeyim elbet rabbim bilir. Hep hayırlısını diledim. Sizin de iyi dilekleriniz için çok sağolun inşallah pozitifi. Görürsünüz sayfadaki herkesumutlabak canım senin için daha erken değilmi test
İdrarmı yaptın ? İdrarda çıkmama ihtimali yüksek ama zaten
Canım ne diueceğimi bilmiyorum
En yakın zamanda pozitif haberi alman nasip olsun canım
Bence kötü bir değer değil canım
Katlanarak artsın inşallah
Benim gibi olabilir, ben de 9.gun erken gebelikte negatif gordum ertesi gun kasette belli belirsiz bir cizgi cikti bugunde kanda 21 cikti, cok dusuk ama bi umut belki yukselebilir, senin de oyle olabilir canim belki 9. Gununu beklesenİdrarda tertemiz negatif canım 7.günde ayrıca ve erken gebelik testi . Olsun şükür ne diyeyim elbet rabbim bilir. Hep hayırlısını diledim. Sizin de iyi dilekleriniz için çok sağolun inşallah pozitifi. Görürsünüz sayfadaki herkes