MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Ben de kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı olmuştu ama negatif. Belirti aramayın. İlaçlar yapıyor bu belirtileri. Test sonucu bekleyenlere pozitif görmelerini diliyorum. Benim için kısmet böyle imiş. En kısa zamanda bekleyen diğer iki embriyomuzu da transfer edicez.İnşallah onlarda pozitifi görürüz.

Ben de kasık ağrısı karın ağrısı mide bulantısı olmuştu ama negatif. Belirti aramayın. İlaçlar yapıyor bu belirtileri. Test sonucu bekleyenlere pozitif görmelerini diliyorum. Benim için kısmet böyle imiş. En kısa zamanda bekleyen diğer iki embriyomuzu da transfer edicez.İnşallah onlarda pozitifi görürüz.
Kizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?

umutlabak umutlabak canım senin için daha erken değilmi test
İdrarmı yaptın ? İdrarda çıkmama ihtimali yüksek ama zaten

Canım ne diueceğimi bilmiyorum😞
En yakın zamanda pozitif haberi alman nasip olsun canım❤️
Kizlar benim 21 çikti (11. Günum 3. Gün embriyosu )cok mu kötu kimyasal olabilir mi?
Bence kötü bir değer değil canım
Katlanarak artsın inşallah🤲🏻🌼

Olumsuz haber almak hepimizi üzüyor :KK43: Sabır ve güç dilerim. Sağlıkla iyi haberlerinizi almak ümidiyle..

umutlabak umutlabak canım senin için daha erken değilmi test
İdrarmı yaptın ? İdrarda çıkmama ihtimali yüksek ama zaten

Canım ne diueceğimi bilmiyorum😞
En yakın zamanda pozitif haberi alman nasip olsun canım❤️

Bence kötü bir değer değil canım
Katlanarak artsın inşallah🤲🏻🌼
İdrarda tertemiz negatif canım 7.günde ayrıca ve erken gebelik testi . Olsun şükür ne diyeyim elbet rabbim bilir. Hep hayırlısını diledim. Sizin de iyi dilekleriniz için çok sağolun inşallah pozitifi. Görürsünüz sayfadaki herkes 🙏🙏

İdrarda tertemiz negatif canım 7.günde ayrıca ve erken gebelik testi . Olsun şükür ne diyeyim elbet rabbim bilir. Hep hayırlısını diledim. Sizin de iyi dilekleriniz için çok sağolun inşallah pozitifi. Görürsünüz sayfadaki herkes 🙏🙏
Benim gibi olabilir, ben de 9.gun erken gebelikte negatif gordum ertesi gun kasette belli belirsiz bir cizgi cikti bugunde kanda 21 cikti, cok dusuk ama bi umut belki yukselebilir, senin de oyle olabilir canim belki 9. Gununu beklesen

X