MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Bende 5. Gün embriyosunun
Bugün 5. Gunundeyim
Çok erken ama sabah dayanamadım test yaptım negatıf
Canım hiç canını sıkma çünkü çok erken yapmışsın🤗
Nasıl geçiyor transfer
Belirtilerin varmı?
Bayanlarr merhaba,ben de bugün transfer oldum,test 5 mayis,gözyaşım pıt oldu transferde😢duygusallaştim.
Yaaa ne güzell😍
Heyecanlı bekleyiş başladı canım

Transferden beri alt karın ağrısı var birde bugün bacak agrısı oldu ama ilaçların etkisi olabiliyormuş
Sende durum ne transferin oldumu
İkinci kontrole gideceğim canım
Hoca bu geleceğin kontrolde transfer gününü ayarlayacağız demişti🤗

Merhaba herkese, benim de bugün transferimin 8. günü. Dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı maalesef. Umudum tükendi diyebilirim. Pazartesi günü aşırı rahim kasılması oldu, tutmadı herhalde. Regl olacak gibi hissediyorum.Bu benim ikinci tüp bebeğim. İlk denememde tutmuştu, bir kızım var çok şükür. Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır.

Merhaba herkese, benim de bugün transferimin 8. günü. Dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı maalesef. Umudum tükendi diyebilirim. Pazartesi günü aşırı rahim kasılması oldu, tutmadı herhalde. Regl olacak gibi hissediyorum.Bu benim ikinci tüp bebeğim. İlk denememde tutmuştu, bir kızım var çok şükür. Umarım herkes hayırlı sonuçlar alır.
merhaba🌼
İnşallah burada forumlarda okuduğumuz
“8-9.günler yaptım çıkmadı 10.gün çıktı, ya da kanda çıktı” cümleleri sizinde hikayenizde olur🤲🏻
Umudunuzu kaybetmeyin
Rabbimin vardır bir bildiği🤗🤲🏻

Arkadaşlar ilclardan mi süreçten mi anlamadım sizde de sebebsiz gerginlik sinirlilik hali var mı yaa.. istemeden kırıcı oluyorum 😥

merhaba🌼
İnşallah burada forumlarda okuduğumuz
“8-9.günler yaptım çıkmadı 10.gün çıktı, ya da kanda çıktı” cümleleri sizinde hikayenizde olur🤲🏻
Umudunuzu kaybetmeyin
Rabbimin vardır bir bildiği🤗🤲🏻
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım 🤲 İlk gebeliğimde sonucu 12. gün kan tahlili ile öğrenmiştik. Öncesinde test yapmamıştım.Erken test yapmamak en doğrusuymuş. Bu sefer sabırlı olamadım☺️

X